sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Z cyklu sławne cytaty. Kto to powiedział.

hahahahaha:):)
3 razy w Jarocinie :):):)

O czym ty do mnie mówisz:):):):):)
Ty to uważasz za Jarociny???

hahahahahaha
Nie mam o czym z tobą gadać :):):):)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Z cyklu sławne cytaty. Kto to powiedział.

No i co w związku z tym ? To nie zmienia faktu, że trochę widziałem i mam czym podeprzeć to o czym w tym temacie piszę. A już na pewno takie coś jak ubiór ówczesnych metalowców. O tym wiedzą nawet niektórzy młodzi, którzy się tym interesują, ze starych nagrań, zdjęć itp.
Co próbujesz mi w ten sposób udowodnić ? Że niby czego nie mogę wiedzieć z tych rzeczy o których piszę ?
W takin np. '82 miałem jeszcze za mało lat, żeby jechać do Jarocina. Jeśli o te Jarociny z tego czasu chodzi.

hmmm...:)
cieszę się , dało to się zauważyć,,,

aż mnie zatkało

rudy błazen z druhem

PSII: O co w ogóle ci chodzi ? Przypierdzielasz się do mnie ale nie wiadomo do końca o co. Napisałem twoim zdaniem tu jakąś nieprawdę ?
Co, zaprzeczysz że metalowcy się wtedy tak ubierali ?
A może zaprzeczysz że pełno zespołów nagrywało same demówki i nie miało kontraktów i nie zarabiali kokosów na swojej działalności muzycznej ?

A może się przywalasz bez powodu bo po prostu już taka z ciebie maruda ?
A w ogóle dłuższą chwilę nie widzę odpowiedzi. Czyżbyś napisał "że nie ma o czym gadać" z uciekł od tego tematu ?

antek

Nie zobaczysz jej oczami ....................patrz sercem ;)

Miej serce, patrz sercem, patrz w serce :)

akumulatory to prostownikiem się ładuje :P

a jakie są argumenty na istnienie yeti?

Widzisz ... gratuluję.

Owszem skrawki, pozory, może czasem nasze nadinterpretowanie jest, ale czy to miłość? Czy to wyczerpuje jej znamiona?

nie gadamy o yeti tylko o miłości :)
nie potwierdzam Twojej tezy, że miłość jest jak Yeti
Ciebie o to proszę

nom czas najwyższy od 9maja pracuje bez przerwy:/codziennie

rayben

;) hahaha
Kalisony niezmotoryzowane ,na auto-piętach się przemieszczają ;) hehe

darkwarez
To faktycznie , urlop się należy :)

po 1. masz jakies dane na temat ilości transakcji na rynku domów w Łomży? zapewne nie masz, bo skąd... więc nie możesz tego stwierdzić tylko na podstawie 10 ogłoszeń, które wiszą od x czasu, bo ich właściciele myślą że są w Warszawie.
po 2. ceny mieszkań w łomży od 2-3 lat stoją na tym samym poziomie, a sporo się bloków buduje
po 3. ceny działek stoją ostro, nawet miasto wystawiając 30 działek, trzyma wysoki kurs (i tu można dodać że się w UM przeliczą jak sprzedadzą tylko kilka) działki pną się w górą z roku na rok, bo jest ich mało, brak zagospodarowania itd.
Ale mieszkań przybywa a one nie tanieją, a dlaczego zapytasz? bo jest równowaga podaży do popytu. I to jest właśnie rynek który reguluje ceny. Gdyby nie było popytu na domy, mieszkania- byłby tansze...

Poezja, kwiaty wino to blichtr, naleciałość nie istota. NIe sprowadzajmy blichtru do istoty.
Kocha ten co wieszem mówi?

.... tak myślę ...

rayben

Przede wszystkim zdrowiej ,ale auto by się przydało kalisonom ;)

Nie poddajemy się!

Czym jest miłość? Co jej daje taką moc? Moc, dzięki której jesteśmy w stanie góry przenosić? Moc, która sprawia, że nawet w czasie największej burzy, dla nas zawsze świeci słońce?

Miłość jest uczuciem, które żyje w naszych sercach. Miłość można porównać do czasu… – czas od zawsze był, jest i chociaż ciągle upływa, to nigdy go nie zabraknie, a mimo tego, zawsze chcielibyśmy mieć go więcej. Miłość można też porównać do gruszki… – każdy z nas wie co to jest gruszka i każdy z nas przynajmniej raz w życiu widział, dotknął i zjadł gruszkę… – ale czy ktokolwiek z Was potrafi opisać jej kształt, albo smak? Miłość jest czymś, czego każdy z nas doświadcza, choć niektórzy tego nie dostrzegają…, nie doceniają…, nie potrafią odwzajemnić.

Wiele osób myli miłość z pożądaniem. Czym więc jest miłość? Jak rozpoznać, że to, czego doświadczamy jest właśnie miłością? Miłość jest wtedy, gdy dwoje ludzi potrafi się doskonale zrozumieć nie wypowiedziawszy ani jednego słowa. Miłość jest wtedy, gdy wiemy, że w drugiej osobie jest nasze schronienie. Miłość jest wtedy, gdy chcemy całym sobą żyć dla drugiej osoby. Miłość jest wtedy, kiedy wzajemne relacje między dwojgiem ludzi opierają się na zrozumieniu, na zaufaniu, na cierpliwości… Miłość jest potężna, ale powinna być też wyrozumiała i powinna umieć wybaczać.

KALESONY – przepraszam za wszystkie moje błędy, za wszystkie zaniedbania…, ale najbardziej przepraszam za to, że czasami zapominam, czym jest miłość. A miłość przecież jest w nas! To ty jesteś moją miłością, to przecież Ty zamieszkałaś w moim sercu… to Ty masz w nim swoje schronienie! Kocham Cię Kruszynko!

Ja… Ty… MY – zawsze, na zawsze…

robciu

Kocham Was jak przyjaciół , wszystkich Bandziorów :)

To wszystko co piszesz to prawda , miłość jest w nas! :):):)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org