Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Same sukcesy pis. Ostatnie osiągnięcie rządu - ceny żywności rosną, a będzie jeszcze drożej. |
tak tak pisze z przyszlosci, mozecie zadawac pytaniaq odpowiem na wszystkie, dodam ze za duzo czasu przed soba to wy nie macie....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Same sukcesy pis. Ostatnie osiągnięcie rządu - ceny żywności rosną, a będzie jeszcze drożej. |
ALE IDIOTA................ NIE KARMCIE TROLA ...
|
|
Re: Same sukcesy pis. Ostatnie osiągnięcie rządu - ceny żywności rosną, a będzie jeszcze drożej. |
fresz miłego ;) P.S. a może masz ochote do Jednaczewiaka rowerkami pośmigać?hm kalisony ja dziękowałam za przyjęcie zapro. ;) a tak poza tym to już mam wsio porobione mogę spokojnie kawę wypić :) Ma zowsze Łomża
|
|
A znacie jeszcze innych adwokatów bo ci to wcale w innym kierunku
|
|
kto jest prezydentem? Czy wygramy z burkinafaso? Czy jest nadal forum 4lomza i czy ty nadal na nim zaśmiecasz swoimi durnymi postami?
|
|
Czwłowieku nie wmówisz mi że mieszkasz na swoim i zarabiając 1000zł oszczedzasz 500. To gdzie ty mieszkasz ? Same opłaty w bloku ze wszystkim średnio wynoszą 600 z mediami na swoim, bo jak na wynajmie to plus odstępne a gdzie jeszcze wyżywienie. Oczywiście można tak ale wtedy to chyba pozostaje jeść sam chleb z ziemniakami i to dwa razy dziennie, niemyć się wcale tylko raz w tygodniu na wodzie jesteś do przodu, i zero tv, internetu, radia i siedzenie przy świeczce + na prądzie. Także jak niemasz pojęcia oczym piszesz to nie rób tego, bo nie wierze w żadne twoje słowo, spytaj się mamusi ile potrzeba pieniążków na życie i dopiero bież udział w dyskuji.
|
|
moim zdaniem mogło by być więcej żłobków , ja zapisałam swojego synka do małego artysty ponieważ ma dobrą opinie i mi się tam podoba atmosfera oraz dużo fajnych organizowanych imprez oraz dobra edukacja, ale nie wiem jak to będzie ponieważ mały ma ma rok i dwa miesiące i jest bardzo do mnie przywiazany ale orientowałam się i możliwe jes na początku przychodzenie rodzica z dzieckiem (okres adapcyjny ) jak u was dzieci szybko się przywiązały do żłobka lub przedszkola????? proszą o rady i odpowiedzi nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
... Jda ???
|
|
Co ty do mnie gadasz człowieku???? Skoro pisze to wiem :) Za MIESZKANIE NIE PŁACĘ, BO MIESZKAM POD MOSTEM :) ZA WODE NIE PŁACĘ, BO MYJE SIĘ W RZECE I TO KILKA RAZY DZIENNIE :):) ZA PRĄD NIE PŁACĘ, BO LAMPY NA MOŚCIE MI LOKAL OŚWIETLAJĄ :):) A I JEM TO CO ZNAJDĘ , UWIERZ MI ŻE LUDIE WCALE NIEZŁEGO JEDZONKA SIĘ Z LODÓWEK POZBYWAJĄ :):):):):):):) TV mi nie potrzebne bo starczy wieczorem prześć się po mieście i lepszej rozrywki nie trzeba :):):) Neta jak widzisz też mam i też za free bo telepatycznie ciągnę :):):) Grunt to znaleźć sobie porządną i tanią w utrzymaniu lokalizację :):):):): A ty mi tu z jakimiś horrendalnymi kosztami wyjeżdżasz :):):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
*specu* zgadzam się w 100%%% jak ktoś mieszka u matki to g**no k**wa wie i o życiu mój mąż zarabia 2000zł i mieszkamy na stancji mamy małe dziecko i samochód i jest ciężko odłożyć bo cały czas wydatki i wszystko drogę ............
|
|
Nie sadze by ktoryś z pracodawców brał by sie sprawdzić bo dla innych to tylko tania sila robocza gdyby tak bylo nikomu pracodawca nie dawalby umowy o prace i tylko bral codziennie kogos innego nowego i mowil do widzenie nawet za to nie placil . Ciekawe gdzie tu pisze by dzien próbny tzn (sprawdzic sie) byl w kodeksie pracy bo go nawet nie widzę
|
|
można przeżyć tanio : zapomoga z MOPS-u, na obiadki do Caritasu a na drobne szaleństwa to uciułać zbierając puszki na fajansie ! a i jeszcze w sezonie zatrudnić się u okolicznego beneficjenta dotacji unijnych i popierdala.ć za parobka !
|
|
ojjj sun rowerkami :) milusio ale niestety o 21 do lasku rowerami to nie bardzo cio?po za tym nie mam u siebie roweru tylko u rodziców a rowerkiem se śmiagam w domku :)stacjonarnym więc raczej odpada :(ale bede pamiętac pomysł na pewno skorzystamy z niego w te lato:)
|
|
freszt toć mam lato!!! :D hehehehe ale oki więc moja propozycja jakby co aktualna jeśli byś chciała :) Kasia
|
|
skad ty bierzesz te wszystkie tamty do rozmow com kalisony? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
tak interkontynentalnym w finale zmierzy sie b. juniors
|
|
młody wykrztałcony Jesteś wielkim prezydentem :):) Obyś panował nam wiecznie :):):):):)
|
|
aktualnie przebywam na wyspach, tutaj to dopieru pogoda jest do bani:/ mar
|
|
co to jest "saochod"? :P
|
|
powodzenia;))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |