Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w PiSlamiżmie pałowanie kobiet to normalka |
Nauczysz się może prostaczku , trochę kultury . Jak ktoś ładnie , grzecznie pyta to jak wiesz - odpowiedz , a jak nie to MORDA W KUBEŁ , głupie uwagi zachowaj dla siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w PiSlamiżmie pałowanie kobiet to normalka |
dzisiejszy pamiętliwy koncert robciu może nie twoje klimaty ale nutka pierwsza klasa na żywo 100 kroć sie lepiej słucha ,to kiedy śmigamy po Łomży laleczką? http://www.youtube.com/watch?v=nu1PQ4spCiM&feature=related
|
|
robciu @ tam powinna być W kwiatuszki i motylki :):):) Dobranoc :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dzieki kalesoniki za poprawnie wrzucony link ja chyba za dużo wypiłam i mi nie wyszlo hehehehehe :) smacznej porannej kawusi.
|
|
|
do 7angelfree wlasnie zaj.ebalam komus antene z auta na drodze glownej ,bo mi ktols tez wykrecil
|
|
do 7angelfree on jezdzi tirami albo krowy doi dla le daval
|
|
lubi,lubi onanizm
|
|
bardzo lubi
|
|
A nie uciskał cię ten berecik przypadkiem ??? Trzeba było mamie powiedzieć , że jak ci tą " beretkie " zakładała na twój pusty sagan i puszczała na pole paść krowy , to mogła trochę lużniej wiązać kokardki . A może to ty ten berecik , to zakładałeś na łeb ??? Ojojjjjjjjjjjj !! Trzeba było najlepiej naciągnąć kondona . Widzisz , toś ty się z CHUJEM NA GŁOWY POWYMIENIAŁ . Biedactwo !!! Pucuj się teraz gdzie jakobyś był w tej armii . No , dzielny wojaku .
|
|
nie ja tylko ty bo ty o sobie piszesz he he he nawet o tym nie wiesz
|
|
Ręczne dojenie: Na naszej farmie nie używamy maszyn do dojenia krów. Jesli masz ochotę , możesz nauczyć się tutaj ręcznego dojenia krów. Nauka trwa zwykle od 6 do 8 tygodni SPOKOJNA
|
|
Mi po nocy się nic nie rozmazało jeszcze miałam makijaż na drugi dzień na plener .. Wyglądał jak świeżo zrobiony
|
|
śLeDcZy Ja wiem ,że się cieszysz tak jak ja :):) pisałam o innych ;) święte słowa raz w roku , zresztą przeżyli jak widać tylko humory mają kiepskie ;)
|
|
Sanepid zamyka juz ten sklep haha "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |