sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża i ten rynek

LegendarnyObywatel

dobra patelnia to prezent dla domu, a nie dla kobiety (dziewczyny)...

dziadkakalesony

Jesli chodzi o praktyczny prezent to hehe nie mialalam na mysli tekiego o jakim wspominalas tj. zelazku itp... to jak wiadomo bylby prezent dla domu...
Poza tym jesli chodzi o kwiaty to mnie bardziej by cieszyly zerwane z pola (specjalnie dla mnie) niz kupowane napredce czerwone roze... Kiedys kolor ofiarowywanego kwiatka oznaczal dane uczucie (zamiary) ktorym obdarzana jest darowana osoba,lecz teraz to poprostu zanika i mezczyzni co tu duzo mowic ida na latwizne...

Lomzyniak45

Ofiarowanie komus prezentu powinno byc poprzedzone "rozpoznaniem terenu" - poprostu prezent musi byc "jakos powiazany" z dana osoba... Jesli rzeczywiscie chcesz ofiarowac komus (dziewczynie) "trafiony" prezent to niestety, ale musisz poswiecic tej sprawie czas...
Szybkie i nieprzemyslane prezenty powoduja czasem rozne nieporozumienia nie mowiac juz o innych "niezrecznosciach" danej sytuacji...Lepsza bowiem dawana - dla np. "herbaciary" - herbata, ktora sam skomponowales, albo wybrales niz kolejny zakup popularnego kwiatka.
No chyba, ze rzeczywiscie chcesz nim cos przekazac...Mysle jednak, ze to chyba nie taki etap Waszej znajomosci na takie "deklaracje"...

Pozdrawiam Wszystkich i mam nadzieje ze dziadka_kalesony sie nie poczuja urazone moja opinia chcialam tylko przekazac, ze prezenty jesli juz ktos cos chce komus ofiarowac powinny byc przemyslane i dostosowane do ofiarowywanej osoby...
APEL DO PANOW- PATELNIA,ZELAZKO CZY ZEGAR Z KUKULKA TO SA PREZENTY DLA DOMU A NIE DLA KOBIETY (JAKO DLA NIEJ SAMEJ)...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża i ten rynek

dziadka_kalesony

ja tez jestem ciekawa i mam nadzieje, ze Lomzyniak zdradzi Nam ta tajemnice...

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Do czarnasukaczarna miła koleżanko sorki chciałem w nocy z Tobą poklikać ale ale sen był silniejszy od mnie:)

Poszedłem w kime;)

Super jest perfekcyjnie podchodzi do pracy !!!!

niech ktoś jej neta odłączy

juwenalia

Tak,u nas pod blokiem dzisiaj dzieci się w piaskownicy bawią wpadnij tylko wez ze sobą jakies wiaderko i łopatkę.

halooo haloo co tu taka cisza?:D

Do Kamasutra

Hehe zakladajac, ze nie do konca "stawalby" na wysokosci zadania tzn. nie potrafilby jej usatysfakcjonowac oraz, ze dziewczyna jest dosc odwazna i nowoczesna osoba to moglby byc nawet dobry pomysl... Zamiast wibratora slyszalam, ze istnieje tez bielizna wibrujaca i jest bardziej dyskretna (dziala na pilota podobno)...Hehe

Pozdrawiam

mam na myśli jakieś imprezy w dzień.

zależy czy się takie piwa lubi. np. portery czy mocne piwa są tez dla niektórych.
ja ostatnio robię taką mieszankę piwa i sprite albo lemoniady, będąc na słońcu gasi pragnienie, ale nie "rozkłada" za szybko .

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Podpowiedzcie, gdzie kupię niedrogo drzwi wewnętrzne do pokoju (białe)?

a może ktoś robi na zamówienie?

jasiu_śmietana co głupiemu po rozumie jak go nie ma ......

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

zbyszku nie penkaj .

Niech moc będzie z Wami

Hehe nowe siłowniki kosztują grosze po co regenerować?

1100 powiadasz?1100 pawelznavary wyjmuje dziewczynom jak je spotka

kazdej wyjmie ile sie da

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org