Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak wygląda obrona demokracji? |
W internecie pokazał się pojedynek Łomża vs Zambrów panowie i panie kobiety i mężczyźni MOBILIZACJA !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak wygląda obrona demokracji? |
z francuskiego...
|
|
czyli tak dokładniej ? a może ktoś z was ma jakieś sprawdzone źródła jeśli chodzi o wyjazd do pracy (Niemcy) np. truskawki pozdrawiam ;)
|
|
Potrzebuję pomysłu na kilkudniowy wypad .Oczywiście w naszej kochanej Polsce.Może znacie fajne miejsca które warto zobaczyć.....
|
|
No to się zgadzamy. Ludzie uczciwi uciekają, żeby pasożyty ich nie pożarły. Pasożyty takie jak ty, żyjące z zasiłków nie muszą uciekać. I to byłoby idealne rozwiązanie - dać kawał ziemi (ja proponują na Kaukazie) politycznie poprawnym idiotom i ich ulubieńcom i niech sobie tam żyją. Maruda, Thomas, ktos.coś, fanka bocianka itp będą pracować a Czeczeni będą leżeć na hamakach i czytać Koran, od czasu do czasu kamienując dla rozrywki kogoś. A my w tym ciemnogrodzie zniesiemy zasiłki, zamkniemy granicę, wywalimy do was na zasiłki całą klasę polityczną i zajmiemy się w końcu rozwojem gospodarczym. Ech - rozmarzyłem się...
|
|
No i dlatego jestem zagorzałym Antyfaszystą :) Trafniej tego już nie mogłes ująć :) Dziękuję za miła pogawędke :) Niech moc będzie z Wami
|
|
Jakoś mi brak czasu na szukanie :) hehe miłość przyjaźń to dla mnie wielkie słowa a wiele razy słyszałem kocham Cie jakoś nie potrafiłem odwzajemnić tych uczuć..... http://www.youtube.com/watch?v=uztwGkSJnlk&feature=youtube_gdata
|
|
Omania oj nie wydaje mi się a może wy kobiety nie chcecie z takimi jak się wiązać...
|
|
Roztocze Lubelskie
|
|
Ja już jestem zaklepany :):)
|
|
7angelfree jak ja mogę o Tobie coś myśleć czy sie wypowiadać skoro Cię nie znam?Po prostu uważam że to czy ktoś zwraca na nas uwagę czy nie zależy od nas samych.Od naszego zachowania i tak dalej.Piwko wypić fajna rzecz,porozmawiać również,ale to nie znaczy że zaraz będziesz złym mężem czy ojcem.Bo wszystko można ze sobą pogodzić o ile się tego chce.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |