Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
500+ masakruje lichwiarzy |
W jaki sposob pilnujesz psa, kiedy lata luzem? I co to znaczy " Jak mój pies Cię zaatakuje masz prawo się bronić"? Twoim obowiazkiem jest dopilnowac, zeby ten pies nie mial okazji zaatakowac... _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 500+ masakruje lichwiarzy |
JA MAM PRZEGLĄD W SAMOCHODZIE WAŻNY DO 21 MAJA PIE.RDO.LE NIE JADĘ NA BADANIE TECHNICZNE BO PO H.U.J
|
|
ola jaka ty glupia i tępa.Twoj pies ma miec obroze i smycz,normalne dziecko kilkuletnie nie chodzi samo po dworzu, a taki 6latek sam odróżnia dobrego psa od złego i nie podejdzie uwież a sam zostanie dopadnięty przez twojego nie modnego psa.Widzialem systuacje ze szedl duzy pies, oczywiscie własciciel musial go wyrzucic z domu, dzieciak szedł w jego stronę do sklepu ale przestraszony sie zawrócił do domu.Co nie ktorzy nie zozumieli żałożonego tematu, a moze i 80% tu wypowiadajacych.Jak kiedy ci dupsko odgryzie wracając z pracy to jeszcze wrocisz się tu wyżalać.
|
|
W nocy 2-3-4 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Na neta Cię stać a na telefon nie.... bajki....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam. Chcialbym sie dowiedziec kto wygral tegoroczna LIGE TKKF W SIATKOWKE MEZCZYZN o Puchar Prezydenta Miasta Lomzy? Dziekuje za informacje.
|
|
Witam, czy wybiera się ktoś dzisiaj w godzinach popołudniowych do Wwy i ma może wolne miejsce?? Pozdrawiam
|
|
tak najlepsza to byla by kucharka ha ha ha ha
|
|
No ale to chyba nie policja zamyka stadiony co? rudy błazen z druhem
|
|
Sala Weselno Bankietowa w Morgownikach jest moim zdaniem najlepsza całkowicie polecam. Obsługa miła i sprawna. Kuchnia wyśmienita zresztą według mnie to mają tam najlepsza kucharkę z okolic. I cena jest przystępna. Właściciele mili i we wszystkim potrafią doradzić. Sala pięknie przystrojona. A stoły pełne jedzenia. Picie jest ciągle donoszone. Kawa herbata bez oporów. Spodobał mi się u nich jeszcze stół wiejski - super sprawa. Byłam tam na 3 weselach w tym jedno własne i zawsze wychodziłam zadowolona. Muszę tak że dodać że podłoga jest dobra do tańca bo śnie nie ślizga pod nogami, a byłam kiedyś na imprezie w ********* i podłoga była okropna do tańca. Jeszcze raz polecam salę ,, Kameralną" w Morgownikach. PS od paru lat sala ta ma nowy wystrój bo możliwe że niektórzy kojarzą ja ze starego wystroju dyskotekowego. Sama się zdziwiłam.
|
|
ABC albo u Cendrowskich ! Pyyycha :) zależy też od uroczystości, w abc robią różne kształty np samochód na urodzinki malucha czy coś ciekawegfo na wieczór panieński :)
|
|
.
|
|
:)
|