piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dyrektywa nr 1

von chrupka... spokojnie, ja też jestem własnie z Trojmaistai mysalem nad zmiana lokalizacji na Łomże, dlatego pytam..

NewInTown, jakie sa Twoje odczucia odnosnie zycia z Łomży? Bo ja też jestem w gdyni i zastanawiam się, jak bym sobie poradził, czy bym sie zaaklimatyzował, ja osobiscie uważam ze tak, ale ciekwy jestem Twojego zdania, dajesz rade spokojnie ?

HAHAHAHA

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dyrektywa nr 1

oczywiście że jak ktoś za męża ma mądrego faceta i odpowiedzialnego,a nie jakąś ciotę to pewnie,że można zostawić

A ja Polecam Kamińskiego!!!! Zdałem za pierwszym podejściem, własny plac, świetni cierpliwi instruktorzy ( pozdrawiam moją panią instruktor ) i co mnie bardzo zdziwiło przeprowadzają egz. wewnętrzne i to po mieście z innym instruktorem niż się jeździ. Profesjonalny Ośrodek godny polecenia

na dworcu w sklepie z bielizną :)

HAHAHAHA

Witam
Jestem uczestnikiem wypadku samochodowego z dn. 27.11.2010r. na skrzyżowaniu al.legionów z sikorskiego chodzi tu o wypadek zielonego Mercedesa W124 z dużym białym busem Renault Master.Poszukuję świadków tego zdarzenia.Za cenne informacje przewidziana nagroda.Proszę o kontakt:511553277

Najpewniejszy najprostszy sposób żeby sprawdzić to wsadzić kartę od innego kompa. A sprawdź zimny lut pod płyto główną i czy kondensatory nie są napuchnięte. Właśnie to największa wada jest jak ma się grafę zintegrowano z płytą .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org