Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gierek naszych czasów |
wyrób seropodobny jest prawie w każdej pizzerii, inaczej bylby to nieoplacalny biznes. Co do pizzerii (d'sso) chwaliłem ją przedtem i byla dobra, ale ostatnio w dowozie jak nie twarda czy zimna, to polowa pizzy to wielkie napompowane kluchy ,szynka dziwna jakby dlugi czas gdzies lezala
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gierek naszych czasów |
07-05-2011 Stanisław Wiszowaty.
|
|
. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
milano nie ma swojej strony ?
|
|
Autor: zulugula (---.internetia.net.pl) Data: 09-04-10 21:54 Witam! Firma Stonel odwala że tak powiem kaszane w produkcji ogrodzeń betonowych ponieważ ich wyroby idą na ilość a nie na jakość beton nie jest dobrze rozwibrowany , płyty pękają bo za szybka wysychają są krzywe, a druga sprawa tak to jest jak ludziom płaci się marne grosze za tak ciężka prace i brak ich doceniania... Ja mianowicie polecam firmę z Zosina naprawdę fachowa robota pzdr
|
|
Praca w akordzie i pobory min. to chyba nie idzie w parze !!!a kadra zarządzająca produkcją - to śmiech w całej branży okiennej !!
|
|
muszęm kÓści wypróStóÓwać nÓ zÓbÓwie :) TanÓ tanó TanÓ. Dziś bÓdzie DóóÓda w clÓbie milanÓ w jezIorkÓóÓó. ; D
|
|
Jak tam pracowalem to akordu nie bylo.Nie wiem jak teraz.Mam kolege tam.Mowi ze dno sie zrobilo i ku koncowi idzie
|
|
oddaj padalca do schroniska i masz z głowy.50 zł za godzinę,chyba go poj... ło.
|
|
sprzedam za niewielka cene 2 chomiki roborowskie w dobre rece najlepiej zeby wlasciciel byl z lomzy
|
|
80zł
|
|
Ma twój charakter i tyle. "Ciągnie jak cholera"
|
|
Gdzie dostanę ciemną(żeby było napisane ile procent przepuszczalności jest) folię. Może być na metry, bo i tak będzie do pocięcia na małe kawałki. Najlepiej by było żeby była i najtańsza. ;)
|
|
czerwoniakiem?
|
|
Nie czerwoniakiem do 13 potrzebuje transportu rudy błazen z druhem
|