Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy przyłaczcie się do referendum |
Panie facet jaga. Przemek hmmm może ma 20 lat ,ale gra od 10 lat na perkusji. Jest bardzo twórczy i dobry w tym co robi. Równy z niego ziom :). Jeżeli pan ma jakieś problemy ze sobą proszę bezzwłocznie iść do lekarza bo jak na dorosłego człowieka to pan ma mały poziom kultury . Tak na marginesie. Dla ciebie facet jaga Przemek to jest "Pan Przemek" ,a nie koleś . Jeżeli nie podoba się tobie "koleś" jak Przemek gra to droga wolna. Na warsztatach były dzieci owszem,ale i dorośli. Była bardzo dobra atmosfera. Zapraszamy za rok :) Pozdrowienia dla wszystkich perkusistów; )
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy przyłaczcie się do referendum |
Zgadzam się z 2 wpisem
|
|
skoro za sterami łomżynskich imprez stoi emeryt to nie ma na co liczyc ;] HAHAHAHA
|
|
Donald - a zachodziłes kiedyś z drugiej strony od 3 maja???
|
|
Pogrzeb jest jednak nie w środę a w czwartek o 12. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Wiem tez ze w II LO rowniez znajduje sie tunel i jest on w piwnicy, nigdy tam nie bylem, a wiem o tym od mojej Matuli ktora tam pracowala. Nikt jednak nie probowal tamtedy isc. Warto by bylo to rowniez sprawdzic
|
|
jak ta dziewczyna, która zginęła się nazywala?
|
|
może Twierdza?
|
|
debil sam zrobił zdjęcie i się pyta gdzie zostało zrobione. bujać to my ale nie nas.
|
|
ktoś wykasował mój wpis z godzin rannych więc powtarzam, proboszcz wziął kasę i ma to gdzieś , żeby chama napiętnować. niech siedzi w pierwszej ławce jak się z klerem dzieli. tak jak wielu doktorów jesteś dla mnie bydlakiem, konowałem, i świnią. A proboszczu jak ci teraz za kasę się sku....eś.
|
|
Wyjeżdżam do Brukseli 30. kwietnia ( sobota ) w godzinach popołudniowych . Wolne 3 miejsca. Kontakt pod numerem 518464106 . HAHAHAHA
|
|
czyzby reklama kebaba na lipowej?
|
|
małpa@ może być mięso z golebi ważne aby nie było z małpy ale jakoś jem tam od ponad roku i jestem bardzo zadowolony i podkreślę słowa które powiedział BoSki_RoMaN ja tez tylko po tym kebabie nie mam sraki.
|
|
Ciekawy temat...
|
|
Coccinelle a gdzie dokładnie jeździsz?
|
|
Witam ponownie. Mam jedną wiadomość, dla tych co są na najlepszej drodze do służby... Jeżeli macie krzywe przegrody nosowe (ponoć większość społeczeństwa ma) to zróbcie zabieg, bo krzywa przegroda jest warunkiem wykluczającym... Ja załatwiłem prywatnie w tydzień. Ale prywatnie = koszt. Niemniej jednak powinni informować o tego typu sprawach. Pozdrawiam.
|
|
zwykły aparat działa?
|
|
Oj qwety ależ Ty masz humorek;-)
|
|
daj maila to napisze Ci jaki dzisiaj dystans zrobiłem, sorki ze nie napisze tu ale wiesz... Majka miała by radochę z jakimi to ona słabeuszami ma do czynienia :)
|
|
Otóż nie. Właściwie to bardzo dobrze zorganizowany facet i umiejący wykorzystać czas. Bardzo polecam jako nauczyciela ;)
|
|
hehe jakoś na Majka podpadła Tobie wybitnie;-)Mojego maila masz wyświetlonego;-)
|
|
nie znam się omania@o2.pl?
|
|
A w mieście cisza ...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kilka lat temu kominek robił mi p.Madejek, i pewny bym nie był czy dalej robi w branży,ale podczas rozmowy z pewnym gościem przypadkowo zaczęliśmy rozmawiać o kominkach.I okazało się,że robi mu właśnie p.Madejek. Więc działa jeszcze w branży,lecz niestety nie mam do niego żadnych namiarów. Z pewnością mogę Go polecić.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Za łagodnie go traktowałeś, Od początku trzeba było stawiać na swoim i wypierać się że telefon był uszkodzony. Nie powinieneś zgadzać się na żadne zwroty i oddawanie kasy za naprawę. On CI grozi, a mogę się założyć że allegro nic o tym nie wie i takich rzeczy nie każe zgłaszać na policje. Manipuluję tylko po to, by wydębić od Ciebie kasę NIE DAJ SIĘ OSZUKAĆ
|
|
Jedźcie jedźcie, więcej pracy będzie dla nas tutaj...
|
|
i z największym doświadczeniem.
|
|
buhahahahahahahahahahahaha HAHAHAHA
|
|
kwz to i.d. Tez graja w tym roku na juwenaliach?
|
|
kacpero uwazasz ze kazdy mechanik? To sie mylisz, w lomzy do mechanicznego wtrysku nikt sie nie chcial dotknac u mnie, lacznie ze starymi mechanikami i podkresle, nikt. Dopiero jak troche poszukalem to sie udalo jako tako to ogarnac. Jezeli beda do wymiany to szukaj dawcy, albo podjedziesz gdzies gdzie wymieniaja wtryski np w ciagnikach, maja sprzet i wszystko ci ogarna, musisz znac tylko cisnienie.
|
|
Dzisiejszego wieczoru wraz ze znajomymi odwiedziliśmy tą pizzerię i zaserwowano nam zielone kabanosy na zamówionej pizzy... Hmm stare, odgrzewane? Pani z obsługi powiedziała że wszystko jest świeże pewnie światło tak pada :). Sanepid chyba nie odwiedzał tego miejsca. Dziwne miejsce , dziwna Pani. Stanowczo odradzam.
|
|
I.D. nie gra na juwenaliach :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |