sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego wolne media nie piszą o otwarciu domu samopomocy społecznej??

Czy MOSiR to może Miejski Ośrodek SPORTU i REKREACJI ?

Jeśli tak to się dobrze składa, gdyż chciałabym się dowiedzieć, jakie imprezy sportowe bądź rekreacyjne zorganizował MOSiR w Łomży na weekend majowy.
Kto widział, kto słyszał? Może ktoś coś wie?

Co w maju bądź czerwcu przewidziano dla Łomżan w zakresie ogólnie pojętego sportu i rekreacji?
Kto widział, kto słyszał?

Może wiadomo komuś, co planowane jest w tym temacie w wakacje, które już przecież za niecałe 2 miesiące?? Planujemy swoim dzieciom wakacje i chcielibyśmy wziąć pod uwagę grafik imprez.
Kto widział, kto słyszał?

Jestem kobietą pracującą i nie mam czasu biegać po Łomży i szukać ogłoszeń na słupach. Natomiast na stronie MOSiR takich informacji brak. Co mi z tego, że dowiem się z oficjalnej strony MOSiR, że odbył się jakiś kolejny turniej w jakiejś szkole (który notabene zorganizowali nauczyciele tej szkoły). Ja chciałabym wiedzieć, gdzie i kiedy odbędzie się jakaś impreza, aby na nią pójść, bądź wziąć w niej udział.

Basen basenem- jest i pewnie się nie zawali. Urząd Miasta wybudował i chwała mu za to. Stadion też wybudowano- ŁKS ma gdzie trenować i rozgrywać mecze. Ale mi się wydaje, że od MOSiR-u chyba Łomżyniacy oczekują czegoś więcej, niż chwalenia się, że otwarto basen i stadion. Jeśli to prawda, co pisze lomza23, że dyr. ma do dyspozycji ok. 6 mln zł, to nawet jeśli na płace i koszty biurowe wyda ok. 1 mln, to i tak zostaje mu ok. 5 mln. Można za to zorganizować niezłe imprezy sportowe i rekreacyjne.
I nie chodzi mi o te organizowane za darmo w szkołach przez nauczycieli.

pluto85, mi tak jak Tobie działanie tej instytucji wydaje się co najmniej dziwne. Ale może się nie znam i czepiam się???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego wolne media nie piszą o otwarciu domu samopomocy społecznej??

Serial :

Spartakus - Krew i Piach

Spartakus- Bogowie areny

popieram popieram

Tyle ze oferta Solarisa byla za wysoka.

potwierdzam
ale wypadek zdarzył się ok godz 16:00.
Kierujący oplem mieszkaniec Taraskowa na zakręcie chwycił pobocza i przekoziołkował się kilka razy i wylądował w rowie
- tak wywnioskowałem z ogólnych oględzin miejsca zdarzenia

PS w zimę w tym samym miejscu także samochód wypadł z trasy ale skończyło się na strachu i pogiętej masce samochodu

czy panienke rura pali? jak tak to usiąść na hydrant może na chwile ugasi pozar cipska

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org