Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kochani rodacy brońcie dostępu do mediów |
pipi,chrzanisz głupoty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kochani rodacy brońcie dostępu do mediów |
duch to co już nie dorabiasz się tego miliona co pisałeś ze 2 dni temu xD
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Do-7angelfree Wolny Aniele-z siódmego poziomu, jeżeli owa siódemka, tego dotyczy. Przecież nikogo nie obrażam. Po prostu nie istnieją dla mnie tematy tzw. "tabu", o których niby to, nie powinno się pisać. A jak z tymi palantami? Są jak piszesz:"zadufani palanty", czy zadufane palanty? A co z ową awersją do Krzyśków? Skrzywdził Ciebie któryś? No bo widzisz, ormowcem nie byłem, ani nie jestem. Nikogo nie podpierd*lam. Kiedyś, pewnej pani z urzędu, powiedziałem-gdyby to była moja praca i płacono mi za to, wówczas bym pani powiedział. Z zadufaniem również, nie jest tak źle. A co do palanta, nie mnie sądzić. Na pewno nie należę do tych "supermenów", których wyczynem jest wyrwanie kobiecie-torebki. We trzech, skopanie młodszego i słabszego, lub pijanego. I spieprzanie w pięciu, przed jednym Czeczeńcem. Jakiś czas temu, takie nie-palanty, we czterech, zrabowali mojemu młodszemu sąsiadowi, odtwarzacz mp4, który, sobie chłopak spłacił w ratach. Ostatnie szmaty i śmiecie, w dodatku z Łomży. Pozdrowienia -Aniołku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |