niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kochani rodacy brońcie dostępu do mediów

pipi,chrzanisz głupoty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kochani rodacy brońcie dostępu do mediów

duch to co już nie dorabiasz się tego miliona co pisałeś ze 2 dni temu xD

Treść jest ukryta

Do-7angelfree
Wolny Aniele-z siódmego poziomu, jeżeli owa siódemka, tego dotyczy. Przecież nikogo nie obrażam. Po prostu nie istnieją dla mnie tematy tzw. "tabu", o których niby to, nie powinno się pisać.
A jak z tymi palantami? Są jak piszesz:"zadufani palanty", czy zadufane palanty? A co z ową awersją do Krzyśków? Skrzywdził Ciebie któryś? No bo widzisz, ormowcem nie byłem, ani nie jestem. Nikogo nie podpierd*lam. Kiedyś, pewnej pani z urzędu, powiedziałem-gdyby to była moja praca i płacono mi za to, wówczas bym pani powiedział. Z zadufaniem również, nie jest tak źle. A co do palanta, nie mnie sądzić. Na pewno nie należę do tych "supermenów", których wyczynem jest wyrwanie kobiecie-torebki. We trzech, skopanie młodszego i słabszego, lub pijanego. I spieprzanie w pięciu, przed jednym Czeczeńcem. Jakiś czas temu, takie nie-palanty, we czterech, zrabowali mojemu młodszemu sąsiadowi, odtwarzacz mp4, który, sobie chłopak spłacił w ratach. Ostatnie szmaty i śmiecie, w dodatku z Łomży.
Pozdrowienia -Aniołku

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org