Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co wypowiada błogosławiony ozór PiSlamskiego wodza |
Idealne miasto na nocne spacery :) po 22 możesz chodzić se środkiem legionów robiąc wdech i wydech i poczuć się jak pan na polu ,spotykając zające i jeże na swojej drodze :) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co wypowiada błogosławiony ozór PiSlamskiego wodza |
_maly_ stuknij się :p
|
|
Re: co wypowiada błogosławiony ozór PiSlamskiego wodza |
zastanowiłeś sie czy na pewno chcesz psa TEJ rasy? ja mam haskiego i uwierz nie wystarczy z nim wyjść w koło bloku,po drugie gdy zaczynają lnieć to w mieszkaniu-domu masz istny pogrom!!!po trzecie te psy nie lubią samotności trzeba poświęcać im mnóstwo uwagi wiem co pisze bo widze to po swojej suni a po czwarte jeśli mieszkasz w domu to nie myśl że sobie puścisz go na działkę i będzie sobie grzecznie biegał-prędzej czy później ucieknie Ci bo one maja to w swojej naturze chyba że ogrodzisz sie 10 metrowym murem...a i tak znajdzie sposób żeby się wydostać z reszto wystarczy poczytać na forum apele "zaginął husky" i nie to że chce Cię zniechęcić czy tez się wymądrzam bo tak nie jest ale wiem ile trzeba wysiłku i pracy a przede wszystkim cierpliwości , gdy bym mogła cofnąć czas to bym sto razy się zastanowiła czy na pewno chce psa i czy na pewno ma byc to husky bo pies nie ma byc tylko ozdobą trzeba nim się należycie zająć Pozdrawiam i życze podjęcia mądrej decyzji ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |