Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trochę realnych liczba naprzeciw wielkiem pewności PiS |
Zgubiono saszetkę z dokumentami i telefonem. Uczciwego znalazcę czeka nagroda. Proszę o kontakt 505-736-063
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trochę realnych liczba naprzeciw wielkiem pewności PiS |
kierowca Alfy postanowił skrócić sobie drogę i pojechał pod prąd. Nie tłumaczy go żadna włączona syrena. Nie ścigał przestępców, nie było potrzeby tak ekstremalnych manewrów. Ponadto nie wiadomo jak szybko jechał. Być może żaden z nas nie miałby tyle czasu aby prawidłowo zareagować. Ale jak tu reagować, jeżeli ktoś jedzie "pod prąd" ?!?! rudy błazen z druhem
|
|
Mam pytanie od nośnie Demedu,czy wiesz może jak u nich wygląda wstawienie implantu? bo cenowo muszę powiedzieć że są konkurencyjni,tylko ciekawe czy znają się na prawdę na tym?? bo jestem umówiony właśnie tam..z góry dziękuje za odpowiedz.
|
|
Osobiscie polecam Bodent HAHAHAHA
|
|
dobre rondo nie jest złe :) pod warunkiem,ze nie wjezdza pod prąd
|
|
Mam nadzieje ze kierowca Opla nie odpuści ,wydaje mi sie ze policjanci powinni ponieść surowe konsekwencje . To nie dziki zachód ,według mnie to taki manewr jest dopuszczalny z jednym ale, sygnały, podjezdzam pod prąd np na takim rondzie powoli kontrolując czy wszyscy stoją ,następnie bezpiecznie przejeżdżam. Ja w takiej sytuacji ,słysząc sygnały patrzę najpierw w lusterka i na drogi zgodnie z przepisami ,napewno nie pod prąd .pozdrawiam kierowcę Opla :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |