Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto jest ojcem mich kaminskiego? |
kiki75: 1. Wyłącz komputer i nic z tym nie rób. Nie używaj go w żaden sposób. 2. Jak chcesz to Ci to za free mogę odzyskać. Jeśli nie używałaś dysku po formatowaniu to 100% danych się odzyska. Tylko napisz na jakiego maila mam się z Tobą skontaktować jak chcesz......... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto jest ojcem mich kaminskiego? |
sebi: masz w automacie ???? To jest studnia bez dna ten samochód ;-) Wg mnie oczywiście....
|
|
Nissan Primera P10 2.0 GT. Zalety 180 KM (seryjnie GT ma 150 ale troche poszperac nie zaszkodziło ;D),dzieki szerokiemu rozstawieniu osi i nisko obsadzonych fotelach(bardzo niziutko sie siedzi prawie szuram pupką po asfalcie:D) doskonale pokonuje zakręty , BEZAWARYJNA (180 000 ani razu u mechanika) zrywna, dobre przyspieszenie, jak na 1995 r wygodna, nienaganny wygląd jak na tamte lata no i wyposażenie 4x el. szyby el. szyberdach 2 poduchy wspomaganie niestety bez klimy i teraz jak sie wchodzi to patelnia;/ samochodzik jednak sportowy ale bagażnik przestronny, jako zalete dopisze że nigdy nie truta gazem(nie jestem pierwszym właścicielem) Fajna zabaweczka dla młodszych automaniaków:D Jak dla mnie minusem jest spalanie (ok 13 L w mieście) do minusów moge jeszcze dodać części które są droższe od aut niemieckich i trudniej dostępne ale to sie powoli zmienia akurat moja ma dość duży przebieg a jednak to jakiś minus jest (180 000 KM) BRAK KLIMATYZACJI!!! Takie duperele jak te nowe woziki w których tylko jedziesz i kierujesz no to wiadomo to jest 95 r wiec nie ma co wymagac. Pozdrawiam i polecam ten model wszystkim którzy zaczynaja przygode z samochodem a nie chodzi im o lans nowiutkim blyszczacym krysztalem. Tylko jeżeli P10 to tylko 2.0 SLX bądź GT chyba że nie chodzi o zabawę tylko oszczędną jazde. I jeszcze jedno ktokolwiek kupi Primere BłAGAM NIE TRUJCIE JEJ GAZEM!!! jest na to za piękna.:D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Krzyzak, na szczęście mam w manualu ;] nie lubię automatów.
|
|
sam się gruby prowokujesz. mój podatek idzie nie na wypłaty dla graczy ŁKS a prezesików. ale to inna historia nie na temat. Może to będzie sygnał dla władz miasta i ruszą swą mózgownicę do działania. Bo żeby hipermarket starał się już ponad 10 lat do budowy to żenada, dziwię się inwestorom że mają tyle cierpliwości
|
|
Auto było kupione w Belgii od kobiety, mam całą historię serwisową do niego. Wszystko było wymieniane wtedy, kiedy było trzeba. Zadbane i póki co jedyne koszty jakie muszę w niego włożyć to ta cała biurokracja i formalności rejestracyjne.
|
|
Pewnie, że tak..... dlatego mówię, że bardzo możliwe, że się egzemplarze od takich kierowców trafiły... jak ktoś auta nie szanował, zarzynał jak się tylko da... to pewnie, że będzie trzeba kasę w niego ładować... Bo ogólnie to auto jest bardzo fajne... komfort jazdy... wygląd... moc ;-) Co tu dużo gadać fajne autko.... szpenio - człenio!!!!
|
|
Pani Edyta koło CTO - ślicznie robi pazurki :) POLECAM!!!! sama robiłam na ślub i byłam bardzo zadowolona.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zdecydowanie apteka na Dwornej !!!!Za to trzeba pochwalić panią w optyku obok kontaktów, jest rewelacyjna swietnie doradza.!!!
|
|
materace są też w Kaufflandzie za 8,99 :P
|
|
i dobrze niech nie robią z siebie pośmiewiska! Teraz Łomża będzie mieć tylko jedną drużynę KS PERSPEKTYWA ;)
|
|
mialem w zegarku złą datę ;P
|
|
bmw 730, komfortowe fotele z regulacja, funkcja masarzu i pamiecią ustawien lusterka z automatycznym chowaniem , telewizor, telefon i duzo tych bajerow ktore co przedewszystkim daja komfort z jazdy.Niema co pisac bo jest tego wiele, spalanie w trasie to okolo 8 litrow, wczesniej korzystalem tez z aut innych marek co wyziskiwaly ode mnie nawet 13 l w trasie przy normalnej jezdzie, dlatego jestem zadowolony z tego auta , neijest porownywalny z paliwozernym TDSem oczywiscie sprowadzany, bo w polsce wyłupiliby za niego duzo wiecej niz w niemczech, a co za tym idzie zostaje mi wiecej wkieszeni na paliwo lub sprzedam za jakis czas ten doloze to co mam i kupie nowszy model. samochody jak kobiety.. trzeba je zmieniac na lepsze modele
|
|
dodam jeszcze ze zmienianie samochodow rodzi depresje u mojej zony:)
|
|
Witam Wszystkich!! Serdecznie gratuluję tym wszystkim którzy się dostali.Powodzenia!! Bacznie czytam Wasze wszystkie posty od kilku miesięcy-i jak widzę można się dostać! Ja niestety poległam wna multiselecie.Mam zamiar podchodzić jeszcze raz >Mam ogromną prośbę do ludzi którzy zdali multiselect-jak go przejść-pod jakim kontem go rozwiązywać? Nie chodzi mi oczywiście o pytania jakie są -tylko o podpowiedzi od Was jak to pisać -czy pisać prawde czy ściemniać.Na co zwracać uwagę? Z góry dziękuję i jeszcze raz Wszystkim,którzy przeszli tą drogę przez mękę-GRATULUJĘ!!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Przy porodzie nie ma lekarza jeśli wszystko jest oki. Poród odbiera położa a lekarz jest wzywany do zszycia. W szpitalu na oddziale pracją Pijagin, Zaremba, Popee no chyba że coś się zmieniło. Ja chodziłam do Szałkowskiej i byłam zadowolona. Ale prawda jest taka, kiedy jest w porządku to każdy doktor dobry, a jak się coś dzieje to zawsze trzeba szukać prywatnie. Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
Mnie najbardziej denerwują wszystkie panię w sklepach odzieżowych. Patrzą na Ciebie żebyś broń Boże nie rozłożył jakiejś bluzeczki czy sweterka. I które chodzą za Tobą krok w krok. A jak juz coś rozłozysz to patrza się na Ciebie jak na intruza.
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=15985 Niekompetentne władze ŁKS-u, swoją nieodpowiedzialność i wynikającą z tego złą sytuację klubu, próbują zrzucić na Prezydenta Miasta. A otumaniony motłoch, jak widzę po wpisach na forach, daje się na to nabrać. Samorządowców obowiązują pewne przepisy prawa, wedle których, pieniędzy publicznych nie mogą przekazać na stowarzyszenie zalegające z opłatami wobec instytucji publicznych. Dopóki ŁKS nie przedstawi w Urzędzie Miejskim dokumentów o nie zaleganiu z opłatami wobec Urzędu Skarbowego (te chyba przedstawił) i Zakładu Ubezpieczeń Społecznych (tych chyba raczej nie), Prezydent nie może przelać na konto klubu jakichkolwiek pieniędzy. Jeżeli to zrobi, grozi mu więzienie. Wam raczej to zwisa, choć ciekawe ilu z was „wiernych kibiców” by się dla klubu tak podłożyło. Dla was, nawet gdyby Prezydent spłacił wszystkie długi ŁKS-u i jeszcze przelał na jego konto milion złotych, to i tak gdy ktoś pierdnie, że władze Łomży nie pomagają klubowi, to wy uznacie że tak jest i podniesiecie larum, że Brzeziński jest be. Swoistą ciekawostką jest fakt, że obecnie ŁKS oprócz Browaru i może Libry Print, nie ma sponsorów. Dlaczego nie udało się ich pozyskać, należy pytać zarząd klubu, a nie władze miasta. Stowarzyszenie sportowe powinno być w głównej mierze utrzymywane z pieniędzy pochodzących właśnie od sponsorów. U nas co pół roku stara się wymusić na samorządzie, by to Miasto było głównym dobrodziejem klubu. Nie tędy droga panowie. Dziś członkowie stowarzyszenia, jakim jest ŁKS pokażą, że zależy im na tym klubie, albo doprowadzą do jego upadku!
|
|
a Śląsk Wrocław i Górnik Polkowice finansowane są za pieniądze miasta
|
|
Zrób sobie maseczkę z ogórka i będziesz miała zarówno tanio jak i estetycznie.
|
|
chyba jeszcze dzis nie 31 lipca ? pewnie 1 sierpnia dopiero pojde
|
|
jeszcze Warszawe porównaj do Łomży Takos
|
|
No i co? Nie ma chętnych? Pogoda odpowiednia ;>
|
|
DZIĘKI GREY!!!
|
|
"Tak jak w temacie chciałbym poznać wasza opinie na temat występu zespoły Toples w tą sobotę w Jeziorku" zalorzyciel czy tez autor tematu chcial sie dowiedziec "opinie na temat wystepu" a nie ze MILANO to wiocha i ze same chamy.. sami robicie syf na tym forum a potem placzecie gdzie jest "administrator" pier.. łomżyniaki.. to wy zawsze robicie ze wszystkiego chałe i wioche a zwalacie zawsze wszystko na innych.. co nie? bo co to nie łomża.. dziura zabita dechami.. nie macie nawet pozadnego klubu.. nie macie na nic pieniedzy.. smieszy mnie ten wasz caly łks.. i te wasze plany "na przyszlosc" .. wszystko pisze malymi literami bo nie mam szacunku do tego klubu czy cos.. oczywiscie zaraz poleca teksty ze jestem "wiesniakiem" albo i ze z Bialegostoku.. tak tak tez was kocham.. heh i musze was zmartwic nie jestem z Bialegostoku..
|
|
Nie porównywałem Wrocławia ani Polkowic do Łomży tylko napisałem że miasto sponsoruje klub i tyle po co zaraz te złośliwości?
|
|
Jak ten palant z ratusza nic nie pomaga klubowi,to niech robi coś dla miasta,a nie tylko myśli kiedy następna podwyżka.Wymagajmy od tych nierobów więcej,a nie tak jak ktoś już pisał w jakimś temacie,że cieszymy się gdy powstanie nowy kawałek chodnika.
|
|
Antykwariat jest przy halach.Ja tam cześto kupuje.To chyba jest "Długa" ulica.
|
|
Ah, zapomniałbym. Oświeceni ludzie, nie zapominajcie, że w sieci wbrew pozorom nie jest się anonimowym, a za niektóre z wypowiedzi w tym temacie można podać do sądu... Trochę rozwagi, proszę... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Krecik68 nie chodzi tu o koszt prowizji bo płacąc z mbanku nie ma prowizji od przelewów tylko myślałem,że skoro panie z Vectry polecały ten punkt to była tam jakaś umowa z Vectrą. Traktowałem to poniekąd jako kasę Vectry - ten sam budynek i zawsze było ok. ale okazało się ,że do czasu. Szkoda trochę choć to niewielka kwota ale cóż za nau(cz)kę się płaci. Okazuje się, że oszukanych zostało wiele osób i w poniedziałek w Vectrze Panie tam pracujące nie miały lekkiego dnia - ale po co reklamowały ten punkt , mają za swoje i myślę , że słusznie.
|
|
no a ja wlasnie sie przymierzam do kupienia Hyundaia Cuope ;]]
|
|
koczis nie jedż nad może bo tam śledzi napieprzają .ostatnio w augustowie kilku naprali
|
|
gdzie w Łomży można naprawić wzmacniacz samochodowy?
|
|
posiadam 2 letnia chlodziarko-zamrazarke firmy LG klasa A wogule jej nie slychac jakby byla niepodlaczona ale od czasu do czasu wydaje dziwne dzwieki jakies piszczenie charczenie
|
|
Co do tych dziwnych dźwięków - to nie są informacje sprzed 25 lat. Moi rodzice kupili z 5 lat temu lodówkę firmy Whirlpool, od samego początku dziwnie piszczy, jakby gdacze :). Teściowie natomiast mają od 2 lat lodówkę Gorenje, która zachowuje sie podobnie. Fakt jest taki, że trafiają się takie lodówki. A tego typu zachowanie gwarancji nie podlega, nic z tym zrbić nie mogą (albo nie potrafią...).
|
|
Re: mandaryn Czyżby w końcu trafili na twoją knajpę? Musiałeś się chłopie naczekać, jakie te ludzie niedomyślne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |