Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiecznie niezadolony redaktor |
jaki alarm kupiłeś i jakie funkcje ma spełniać w aucie ,jaki model audi?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiecznie niezadolony redaktor |
z którego roku :)
|
|
a jakiś czas temu widziałem autobus MPK Solaris. On pewnie tylko na testach był, ja był przetarg między Volvo, Scanią i Solarisem ?
|
|
jeszcze Prosto z Polski" tvn24 - tam są telefony, może pan dzwonić, na pewno zajmą się sprawą.
|
|
a co ómyci sa lepsi od brodnyh w kosciele ? bez obaf , w tobom do ławki bym nie usiadl
|
|
To nie był człowiek z Piątnicy,tylko z gm.Piątnica.
|
|
a jak ta kobieta jest strasznym bazylem i chłopaki mogliby mieć koszmary to co... ? Nie ma nic za darmo :) kawke to można w domu wypić
|
|
Ja kiedyś robiłem w Fox..... na legionów.
|
|
Tutaj jest ciekawy artykuł :-)) http://wyborcza.pl/1,75248,9027301,Biznes_po_lomzynsku__zemsta_za_pomoca_urzedu_skarbowego_.html?as=1&startsz=x
|
|
czy kochasz dziewczynę jeden dzień w roku czy cały czas dla mnie to jest żenada równie dobrze można zrobić prezent każdego innego dnia a nie 14 i wtedy będzie bardziej szczęśliwsza niż na walentynki
|
|
a to teraz na chorych chłopców chcesz zrzucić wine ze szum sie zrobił. ZE MOŻE ONI WYMUSZAJĄ CAŁA KWOTĘ BO TO TAK WYNIKA. "Część a nie wszystko tak jak się domagają tego państwo Mańczakowie " pięknie ciekaw jestem ile Tobie wpadnie. To DOPIERO SZCZYT CHAMSTWA. brawo brawo może przebijesz mistrza. facet ewidentnie sie posłużył krzywda innych ludzi. Jasne jest ze NIE WYGRAŁBY GDYBY NIE TE DZIECIAKI. Lekarz zle nie zarabia. sa gorzej sytuowani bez pracy głodujące dzieci sam znam takie i to z łomży i to wiele. Pod Caritas wystarczy skoczyc zobaczyc. za co niby i kogo obchodzą jego plany. ma co jeść. nie cierpi. LUDZIE ZAREAGOWALI TAK JAK ZAREAGOWALI SŁALI SMSY DLA DZIECIAKÓW I TO JEST FAKT.
|
|
Pan doktor by nigdy nie wygral gdyby nie posluzyl sie rodzina Manczakow. a kto obiecal na dodatek zrobienie kliniki?
|
|
wiem że w szpitalu i na Rybakach, ile trzeba czekać na przyjęcie?
|
|
a może cos poważnie???ktoś-coś napisał(a):
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |