Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nawet lekarze weterynarii przeszkadzają pis. \"Dobra zmiana\" |
Jest taki serial "Blondynka", która to jest Weterynarzem. Jeśli jesteś blondynką to skończ technikum weterynarii. Następnie zgłoś się do pani z serialu że chcesz jej pomagać jako technik wet i dostaniesz rolę w filmie. Zgarniesz kupę kasy itp itp. Moży dojdziesz do Hollywood, Tap Madl itd. :] A tak serio to zależy w czym jesteś mocna. Techników troche jest więc zastanów się czy któryś z kierunków Ci odpowiada. Na I i II z taką średnią nie masz szans więc pracuj na III LO tylko pamiętaj że po ogólniaku masz tylko maturę. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nawet lekarze weterynarii przeszkadzają pis. \\\"Dobra zmiana\\\" |
PRZESTAŃCIE Z TYM EKONOMEM, TO W D NIE WCHODZI. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
też jestem ZDECYDOWANIE NA NIE .
|
|
Tak Tak doradzajcie jej liceum... potem psychologię lub pedagogikę czy jakąś inną zapchaj dziurę i kolejny bezrobotny magister gotowy.... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
nie.
|
|
Dzięki za podpowiedzi :) napewno z którejś skorzystam :)
|
|
ostatnio byłem w biedronce a że mi na czasie zależało wszedłem bez koszyka i wziąłem parę produktów popatrzyłem na promocje, podchodzę do kasy a tu ochroniarz już tam stoi [ juz wiedziałęm o co chodzi ;] to przy zapłacie wyjąłem plik banknotów i facet zwątpił;P
|
|
nie zastanawiaj sie która szkoła ale jaki zawód da ci pracę juz po technikum jezeli jestes na tyle zdolna żeby dostać sie na dobra uczelnie to idz do ogólniaka ale jeżeli masz świadomość swoich braków to wybierz dobry zawód ..i nie myśl kategoriami szkoły i tym co krąży po tzw. mieście...... kierunku ci nie podam bo nie chce być posądzony o faworyzowanie którejkolwiek ze szkól ten portal to taki zadupiasty grajdoł ...geodeta weterynarz.mechanik analityk drogowiec itd....rozpoznaj gdzie bedzie najwiecej pracy za 4 lata gdzie mamy najwiecej do zrobienia jako kraj i wybieraj pozdrawiam
|
|
raz byłem i już nigdy więcej
|
|
Dlaczego? Bo tak wypada? Czy dlatego, że tak mówią ludzie? Pokaż, że jesteś inna, oryginalna. Mi kiedyś luba urządziła taką kolację, fakt, że nie w restauracji a w domu, ale co to była za kolacja...pyszne danie, wino, wspaniały nastrój. Było cudownie. Prezent też dostałem, który leży do dziś gdzieś w szafie. Natomiast wspomnienia z kolacji i o tym co działo się po zostaną do końca życia :)
|
|
Walentynki .... żaden prezent nie zastąpi słów, gestów :) przetrzymaliśmy Ruska, przetrzymamy i konuska. Zasady proste w życiu mam - nie czyń drugiemu tego, czego ty nie chcesz sam.
|
|
uwaga@tvn.pl
|
|
Kaukaski Brodacz zabił nożem psa i poważnie ranił dwóch Polaków. Dlaczego nigdzie nie ma nawet wzmianki o tym??? Jak jakiś nastolatek popchnął tłustą Maszynkę do Rodzenia Agresywnych Pasożytów była afera na cały kraj, a tu Kozojebca niemalże zabił dwóch ludzi i cisza. Zajście miało miejsce w Białymstoku na Dojlidach. Ranni to mieszkańcy bloków socjalnych. Najpierw doszło do szarpaniny i słownych wyzwisk potem Brodaty Dzieciorób wyciągnął nóż. Zaraz politpoprawni debile zaczną bronić Czec..na, że ci ranni to też pasożyty itd. Czy zatem kaukaski pasożyt ma prawo zabijać polskich meneli??? Dlaczego media milczą na temat przestępstw Agresywnych Pasożytów?
|
|
|
|
witam może ktoś sie orientuje ile kosztuje montaż anteny satelitarnej na balkonie i ustawienie sygnału,a może ktoś wie kto się czyms takim zajmuje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |