Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
posłowie przeciw obwodnicy ,nie ale przecw formie finansowania |
7angelfree --> pozamiatane, koniec imprezy, dziękuję, dobranoc :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: posłowie przeciw obwodnicy ,nie ale przecw formie finansowania |
Ja bym poprosił aby upublicznili rozmowy Lecha z Jarkiem przez telefon, pół godz przed lądowaniem, ciekawe jak ta rozmowa wyglądała... L: ty Jarek co mam robić? J: a co się stało? L: nie chcą pozwolić na lądowanie, co mam robić nie długo uroczystości muszę zdążyć. J: ląduj przecież cie nie zestrzelą, nie słuchaj co ruskie gadają ląduj, wybory niedługo, opinia publiczna powie że bałeś się a to będzie złe dla nas i dla Polski L: ok lądujemy, melduje wykonania zadania Jestem ciekawy co wy na to czy mogło to tak wyglądać, jeżeli tak to chyba Jaruś może zacząć się bać upublicznienia tych rozmów
|
|
Jakim aparatem były robione zdjęcia? :)
|
|
Robił to ktoś kiedyś z Was? Może Wasi znajomi? Może ktoś się wypowiedzieć w tym temacie, bo ciekaw jestem jak to się ma faktycznie do zarobków które to przewidują firmy zamieszczające tego typu ogłoszenia? Z góry dzięki. mario
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jak bym mogla cofnąć czas to na pewno bym nie wzięła ślubu bym poczekała z tym nie ma się co spieszyć bo po ślubie ludzie się zmieniają i to bardzo mar
|
|
|
Konieczny jest wielki rozsądek i ciągły kompromis z obojga stron. inaczej klapa.
|
|
taaa przez te dwa babsztyle pff... !! same problrmy :/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |