Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny podatek PiS |
dokladnie tego na bema mi chodzi to z taka kwota jaka masz to wystarczajaca zeby ci dobrego kompa zlozyli otwarte do 18 i na spokojnie ci wszystko przedstawia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny podatek PiS |
|
tak do zabawy to sciagnij sobie emulator ps2 i pare romow, oszczedz wiecej kasy i kup cos co nie jest jeszcze przestarzale np ps3 i przy okazji bedziesz mogl to uzyc jako odtwarzacz blueray
|
|
"- Sądziliśmy, że działania polityczne, które podjęliśmy wcześniej, czyli pisma protestacyjne, lobbing przez lokalnych posłów, będą wystarczające - tłumaczy Małgorzata Pisarewicz, rzecznik Urzędu Marszałkowskiego Województwa Pomorskiego. - Ostatecznie jednak podjęliśmy decyzję, że warto wysłać na konsultacje do Warszawy fachowca, doskonale znającego plany budowy tras ekspresowych. Pojedzie Włodzimierz Kubiak, dyrektor Zarządu Dróg Wojewódzkich. Będzie skutecznie negocjował z urzędnikami w ministerstwie."
|
|
4tys. na kompa uhuh tylko nie zapomnij kupić oryginalnego windowsa
|
|
ciekawe czy jaśnie pan za te tanie remonty odprowadza podatek
|
|
|
ja kupowalem za 4k sam skladalem chodzi elegancko;)
|
|
hahaahahah dobre to:D
|
|
Zaginął pies Maltańczyk (niewielki, długa biała sierść). Ktokolwiek go widział proszony jest o kontakt - 793582557. Za znalezienie psa wysoka nagroda.
|
|
a co teraz jest wymagane do rejestracji dalej trzeba coś wypełniać.z góry dzięki./???????
|
|
U nas w tej Łomży to nic nie było i nic nie będzie same Biedronki i Lidle a o czymś większym to niema mowy.???????
|
|
Osiedle Południe, ulica Rycerska
|
|
ponawiam prośbę :)
|
|
hej co sądzicie o tym salonie fryzjerskim na 3 maja, bo zastanawiam sie nad fryzurą ślubną ?
|
|
Autor: Zenit (---.multimo.pl) Data: 05-01-11 20:34 Kmiotek to założył ten żałosny temat, słuchaj pajacu widzę, że brak Ci kultury mało tego, że żałosny to i cham. Ciekawe czy byłbyś taki mądry i rzucał epitetami patrząc mi w oczy. Wątpie, skoro nawet dziewczyny szukasz na forum :) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Nie podniecaj się tak bo ci żyłka pęknie i mamusi dodatkowych obowiązków przysporzysz . A szkoda było by kobiety bo i tak ma przy tobie dużo zajęć :):):):)
|
|
wal sie
|
|
nie wiecie, czy dr Sokół przyjmuje na kasę chorych? I ile kosztuje prywatna wizyta u niego?
|
|
mojej koleżanki córka miała badania na alergie lecz w białymstoku wyszły dobrze była uczulona właśnie na sierść i jak narazie jest ok pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
To wyżej napisane dotyczy także jez.Śniardwy. Pamiętaj o tym,że Śniardwy są kapryśne nawet w porze letniej.Przy kamiennych górkach pokrywa lodowa jest zawsze dużo cieńsza niż w innym miejscu akwenu. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
dzięki wszystkim za odp. Wiem że to poważna sprawa, ale pytam bo zawsze jest możliwość że piszą tu rodzice alergików a rady osób które bezpośrednio mają z tym problemem do czynienia są bezcenne :)
|
|
..bo ja to mam wrażenie jakby to niedziela była :)
|
|
w sobote sobie robilam jeszcze do dzis sie swieca
|
|
wymyśl coś lepszego!
|
|
a jednak pozdro szczebiotka!!!
|
|
sam napisałem!! SPAĆ ***** MAĆ!!
|
|
White Nigga Ćinek http://www.youtube.com/watch?v=Zhgwy9y5ttA&translated=1
|
|
napwno masz dobrze /... powiedz mi jak to jest dlugo ? jak do 4- 5 km to git :) Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
polecam Adama Rogińskiego chodze już kilka lat do niego i jestem zadowolona bardzo
|
|
na rogu legionow i polowej, na tylach starej energetyki jest mechanik, mialem ten sam problem i zrobil to w 2 godziny za 50zl wiec dosc tanio, warty polecenia!
|
|
Pal kapcia!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ćinek jescze ci swieca pod nosem wisi ledwo od matki cyca odszedles bedziesz tu komentarze udzielal
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |