sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiSda nowe stołki w administracji swoim

:( milej zabawy do rana..

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiSda nowe stołki w administracji swoim

no właśnie chciałem tylko żeby podpowiedział i normalnie sie zapytałem więc czytajcie normalnie, i kluczykiem nie dało rady ale dobra wy wiecie lepiej z debilami sie nie dogada, i ja nie krytykuje bo tylko chcialem porady a skoro ktoś tak odrazu wyskakuje to chyba nie ze mną jest cos nie tak

konkurs krowek trwa prosze sie na zalamywac, kazda krowka jest piekna, mozna ja poklepac wszystkie sa oswojone

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

ale jaja ;)

A ja polecam stację w WORDzie. Co prawda otwierają dopiero 05. lub 06. 01 ale z tego co widziałem na otwarciu to mają najlepszy sprzęt w okolicy. Podobno do każdego badania będzie myjnia gratis tak słyszałem. No i mają profesjonalną hamownię firmy MAHA więc raj dla fanów tuningu.

i lody truskawkowe, chyba kremogeny się nazywały i oczywiście picie z torebki.

rudy błazen z druhem

Witam, zgubiłem klucze od samochodu, przy których był brązowy brelok ze znaczkiem VW i kilka innych kluczy. Uczciwego znalazcę proszę kontakt. zbig2156@wp.pl

< wieczne im odpoczywanie >

napisz w jakiej okolicy mogło się to wydarzyć, może będzie łatwiej znaleść :)

pozdrawiam :)

Widać na stronie Policji ktoś również nie popisał się... bywa. Co do 4lomza to niestety ale ktoś kto pisze te teksty na stronę nie potrafi chyba wykonywać swojej roboty profesjonalnie, skoro wypuszcza tekst z literówkami, błędami ortograficznymi itp. Nawet jeśli ktoś przeredagowuje tekst z innego źródła, powinien sprawdzić czy nie zawiera błędów...

Najgorsze w tym wszystkim jest jednak to że błędy ze strony w sposób nie zmieniony są potem powielane w Bezcennej (absolutnie niezrozumiałe jak może to zdarzyć się w materiale do druku), że o rozjechanych kolumnach tekstu, ciągach dalszych artykułów na stronie "x" której nie ma nie wspomnę.

Może rzeczywiście warto byłoby zatrudnić korektora + dobrego "składacza" tekstu - to z pewnością podniosłoby poziom publikacji...

rudy błazen z druhem

martwisz sie soba?

< wieczne im odpoczywanie >

powtarzam nie kozacz!!! 150W w RMS?

yhyy dodaj jeszcze ze zestrzelił samolot i podpier...z trumny ciało twojego ukochanego wodza narodu ;)

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Ćinek ??
.... a możesz jaśniej ?

rudy błazen z druhem

Coś nowego w temacie. Udało mi się zdobyć fotki budynku wykonane tuż po II Wojnie Światowej (1947 lub 1948 rok).

http://i56.tinypic.com/2q80kes.jpg

http://i53.tinypic.com/15wyr93.jpg

Tak więc drogi autorze, interesujących Cię zmian w fasadzie budynku (raczej znacznych porównując stan obecny ze zdjęciem) należy się doszukiwać prawdopodobnie podczas ostatniego remontu elewacji. Może dyrektor placówki wie coś więcej na powyższy temat ?

Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org