Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oto POlska |
Wypad z baru. Ja sie z nikim moim menem nie dziele Wypierdalaj Michalina
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oto POlska |
od kiedy birzuteria pisze się przez "rz"
|
|
ludzie nie odzywać się do DZIECI NEOSTRADY I TROLLI ..!!!!!!!!!
|
|
lomza23 i co z tego ze Ty widzisz problem? możesz się tylko pożalić na tym forum nic innego Ci nie pozostaje, pozdrawiam i nie denerwuj się tak Brzeziniak już nie będzie dalej prezydentem, a skoro już kasa zaklepana to co żałować ludziom pieniędzy :-)
|
|
a o jaka bizuterię pytasz??? wiem ze w kolnie są różne sklepy ale mają różną bizuterię i nie taką jak na rynku.W sklepie odzieżowym przy supermarkietach kupiłam ostatnio bizuterię z drewna naturalnego,wiem że mają filipińską a także duży wybór innej
|
|
TE MICHALINA NIE WYZYWAJ NIKOGO OD TAKICH I OWAKICH .............. !!!!!!!! A CIEŻKO POŁAZIC NA MIJEŚCIE OD GROMA I CIUT CIUT JEST JUBILERÓW W ŁOMZY
|
|
proponuje by ustali z puszkami pod stokrotką i zaczeli zbierać na dług :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Prawie jak W kamiennym kur.wa kręgu....brazylijska jeba..a parodia serialu.napewno znajdzie zainteresowanie wsród niektórych forumowiczów...Polecam z całego serca wysiadlem przy 124odcinku.Ale jestem stary jak bulka z biedronki moze to dlatego... A dla was kochasie w nagrode talon na zakup szpongów do panczenictwa rozmiar XXXL sztuk 2....pozdrawiam i CDN....
|
|
Autor: szymonek (---.introlan.pl) Data: 25-11-10 22:59 wklejanie fotek jest bardzo proste , ale to już jutro popołudniu, odezwij się to wszystko powiem. Pa już jest popołudniu - odzywam się, szymonek ! ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jk kuoisz co za nie bede zdziwiona rudy błazen z druhem
|