Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Serdyński |
oj jakbym chciala posmiac s w glos , z tych waszych dyskusji, rozwalacie mnie , rozzwalacie :))))))))))))glupie jak buty cipki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Serdyński |
to sie ciesz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
"zaraz mnie poniesie" -"perfekcja"
|
|
a nie wiesz gdzie bieznia?;) przyjdz i biegaj ze mna;)
|
|
bart442 - przynajmniej co 2 dzień :). Interesują mnie godziny poranne ok 6-7 bądź wieczorem ok 20.
|
|
export:D:P
|
|
nie znasz mnie;) mieszkasz na parterze?:)
|
|
zimne , a zreszta nie moge rozmawiac , jestem strasznie zajeta czekam na kogos
|
|
to pewnie nie znam, chociaz z widoku.. pewnie tak;p
|
|
a zle ci tu czechu ? hehe no to co kolege z tym browarem:D
|
|
ja biegam z nożem i fujara na wierzchu po lasach, możesz napisać kiedy się zapuszczasz w las, to się przyłączę :D
|
|
koło marzenia kolezka ladnie robi wlosy. grzes sie nazywas. kolo marzenia na gorze jakos to jest zobaczysz jest napisaen jak byk;]
|
|
Czesio z fujarko nie masz co robic wsadz miedzy futryne a drzwi i pierdyknij dzwiami bEdzisz mog dumnie nosic przydomek PIERWSZY KASTRAT TRZEĆIEJ RZECZYPOSPOLITEJ
|
|
Miałam możliwość posłuchać wypowiedzi obu kandydatów na wójta dodatkowo z racji zawodu śledzę poczynania "miłościwie nam panującego" bardziej przekonywujący jest p. Frączek na niekorzyść obecnego wójta przemawia to że specjalnie się nie wykazał. Nie sztuką jest sprzedać własność gminy w miejscowości X i coś zrobić w Y sztuką by było ten majątek pomnożyć i nie narażać się na śmieszność. Ciekawe jaki ma plan na pozyskiwanie środków jak wszystko sprzeda ...Pan Nowakowski to dobry nauczyciel nie dajmy mu się marnować w gminie szkoda takiego talentu ;-)
|
|
E tam.... Harców białostocko - łomżyńskich ciąg dalszy.... Wybrali wariant wschodni po to, żeby budowa tej obwodnicy przeciągała się w nieskończoność (czytaj: nigdy nie powstała) z powodu: - protestów (wyburzenia) - ekologii (wariant mniej korzystny a jest to obszar NATURA2000 - bliżej do siedlisk orłów, batalionów itp)
|
|
Też tak uważam. Pan poseł Kołakowski rozpoczął swoją akcję jak już było pozamiatane. Wcześniej od niego tą sprawą zajmował się pan poseł Jarota. Ale i tak Via przez Łomżę to wyłączna zasługa ekologów i unijnej firmy Scott Wilson (czyli niezależnej od polskich polityków). Posłowie przyczynili się jedynie do tego, że sprawa nie przyschła.
|
|
Jezeli wygra IWF to impreza jest tylko dla nich czy dla calej uczelni PWSIiP?
|
|
to jak biega ktos dzis?
|
|
od czego zaczniemy? jaki temat dzis bedziemy poruszac?
|
|
Nie no, dali trochę więcej niż 30 tysięcy, ale to wciąż bez żadnego porównania. Jak dla mnie to masakra przeznaczyć 3 miliony złotych na pensje pracowników nie mających pojęcia o sporcie, a wręcz przeszkadzających rozwojowi tej dziedziny życia. Kiedyś zostałem po meczu ŁKS-u, bo piłki nożnej fanem jestem ;) na stadionie. Kępy murawy powyrywane jak to po meczu na całym świecie, tyle że z tą różnicą do całego świata, pracownik MOSiR-u problem z soboty zostawił prawdopodobnie do poniedziałku, bo zwinął tylko chorągiewki z kornerów i słupki zza bramki do siatki i pojechał w piz.du do domu. Oglądając piłkę w telewizji, widziałem niejednokrotnie, jak był wywiad z jakimś piłkarzem, a z tyłu jakiś pracownik kępki udeptywał, żeby murawa nie niszczała. Pisząc że pracownik naszego MOSiR-u zostawił problem do poniedziałku, miałem nadzieję że zostawił to do poniedziałku, a nie w ogóle. Nie wiem jak jest na basenie, bo jak już na niego idę, to jest to w Zambrowie i nie z przyzwyczajenia, tylko z oszczędności, bo ceny u nas mnie rozśmieszyły, przynajmniej na początku. Nie wiem jak jest teraz? Jak ktoś chodzi na nasz basen, to poproszę o jakąś recenzję (ceny i organizacja). Chciałbym wiedzieć za co idzie te 3 miliony na pensje. To samo pytanie do ludzi grających w piłę czy kosza na Orlikach, jak to wygląda tam - czy nie ma problemów z czymkolwiek? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |