niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kowalski mówi...

prawdopodobnie drozdzyca lub badz tez rzezaczkowe lub nierzezaczkowe zapalenie cewki latasz na boki to tak masz badz po antybiotykach przejdz sie do wenerologa przepisze tabsy powinno pomoc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kowalski mówi...

Ta cała straż podnosi mi ciśnienie

nie no serio was prosze, strasznie mnie to irytuje, co im moge powiedziec przy nastepnej probie wylegitymowania, nie robie nic zlego i sprzecznego z prawem, dajcie mi jakies cos co pomoze:P

Czy to było błogoslawienstwo?

Na sprzedaż

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

ale jestem podniecony, dawaj

to zalezy od situation

Kobiety to:
Zwykli ludzie ale... rozdarci dualizmem natury kobiecej, który polega na tym czy:
1. Wybrać spokój - opiekuna "gniazda" najlepiej nieatrakcyjnego dla innych samiczek ale wracającego do gniazda i przynoszącego smaczne robaczki
2. Wybrać dobre geny - żeby dzieci były też atrakcyjne i mogły wybrać partnerów równie atrakcyjnych (dobre geny to patent na sukces potomstwa) - ale taki będzie atrakcyjny dla innych samiczek i może być złym opiekunem gniazda.

Kobiety to:
Zwykli ludzie ale... to nie one traktują miłość jak pierwszy wiosenny ciepły deszcz. Jak coś co się radośnie zdarza - przed czym nie ma obrony. Co może dawać radośc każdej chwili opadów. Jak coś czym się cieszyć, co nie rodzi smutków i obowiązków.
Wystarczy spojrzenie, zapach, chwila - nie komplikuje, nie krępuje, nie każe wyrzekać się czegokolwiek. Jest radością, chwilą, modlitwą i jednością z naturą.

Kobieca milość jest mocno uwarunkowana. Tylko mężczyzna może kochać za sam wygląd, zapach lub uśmiech...
Kobiety natomiast są mocno uwarunkowane - są zainteresowane innymi, bardziej przyziemnymi cechami takimi jak intelekt (bardzo praktyczne), bogactwo (bardzo praktyczne), wykształcenie (bardzo praktyczne) itp...

Inteligentny mężczyzna bez trudu potrafi pokochać kobietę piękną ale niezbyt lotną.
Kobietom inteligentnym przychodzi to z wielkim trudem.

P.S. Czy dlatego są fałszywe ? Nie !
Taka jest ich natura. Takimi właśnie są prawdziwe.

Strażniki wiejskiej chyba ktoś ich pogonił albo wyszli spalić te wielkie brzuchy bo wczoraj ich wszędzie widziałem najpierw na rynku spisywali na złomie kogoś a pozniej sie krecili po osiedlach i pewnie szukali malolatow co palą tajfuny po kątach :D

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org