Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Manipilacja TVP |
http://www.youtube.com/watch?v=5mQVljB7JGw mniam lucyna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Manipilacja TVP |
ty ostatnich dwoch piosenek w moim kraju nie wgrywa, sa zablokowane wasze sztuczki zaglarze
|
|
dr Równa przyjmuję w szpitalu i jest bardzo dobra i przyjemna:)
|
|
|
ok mario
|
|
jak mnie wkur... to ci powiem palcem nie wytykam...
|
|
Pani Dąbrowska - naprawdę polecam :)
|
|
Chlubą Warszawy jest także od 1955 roku Stadion Dziesięciolecia położony na prawym brzegu Wisły, zbudowany w rekordowym tempie 1 roku. W tym czasie nikt jeszcze nie zastanawiał się, czy dla tak wielkiego stadionu znajdzie się odpowiedni program użytkowy...
|
|
ale to nie jest żadna nowość-to już jest na Polowej. W maxdance chodzę na zumbę (odmiana fitnessu) drugi miesiąc- jest m.in. marengue, reggaton, samba , cumbia, afrikana ,salsa, bachata, taniec brzucha, flamenco.Ale zaczynaj może twoje zajęcia będą ciekawsze.
|
|
sprostowanie,zumba ma owszem kroki z bachaty ale sa to tylko w malych ilosciach i podstawowe i zgodze sie z tym ze rowniez jest to piekny taniec :)
|
|
aha i jeszcze jedno sprostowanie :) aby nikt zle mnie nie zrozumial :) trener z max-dance jest bardzo dobry w tym co robi ( chodzi o taniec towarzyski)i nie chciala bym go oczerniac(jesli tak ktos by to odebral z wczesniej napisanej wiadomosc) ani z nim rywalizowac chodzilo mi tylko i wylacznie o to ze wydaje mi sie ze powinien uczyc tanca towarzyskiego.tylko :)
|
|
Tylko nie z salonu KLUCZEK.,bo kupisz dziada z przekreconym licznikiem
|
|
moje cialko nigdy nie bedzie pokaleczone przez takie swinstwa
|