sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
reżimowe sądy, wzór cnót PiS \"Staruch\" skazany

Zdecydowanie Unique odradzam,wybierz się na Legionów 40,na 2 piętrze.Idż do 3,4 firm niech ci wyliczą i wybierz najkorzystniejsza ofertę.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: reżimowe sądy, wzór cnót PiS \\\"Staruch\\\" skazany

no ba ; ))

powiedz mi kochany czy widziałeś aby listonosz jeździł samochodem na osiedlu gdzie są same bloki, bo u mnie na półpiętrze by sie nawet maluchem nie wyrobił na zakręcie :), jeśli nie wiesz jak wygląda praca listonosza to sie nie wypowiadaj, bo najczęściej to wielcy burżuje zamówią coś na necie a nie stać ich aby tak jak wcześnie pisałem dopłacić te 2 zł , jeśli już coś zamówisz to siedź na dupie w domu i czekaj na to , a jak pracujesz to załóż sobie skrytkę lub zrób aby ci te listy do skrzynki wrzucał, praca listonosza jest do 16:30, kurier ma za to płacone od sztuki i nie mylcie listonosza z paczkowym lub tymi z innych firm, a jeśli wam to przeszkadza TO POPROSTU NIE ZAMAWIAJ NIC PRZEZ POCZTĘ POLSKA , przecież masz tyle firm - życzę powodzenia

odezwij sie na prv to dam ci namiary do najlepszego ubezpieczyciela w województwie , na pewno cie nie skrzywdzi tak jak inne firmy . pozdrawiam

To powiedz :-) może będzie wyrozumiały i razem wypijecie jabola :) hehe narzekacie i narzekacie a te wasze listy to ile za nie płacicie? 7zł ?5 zł ?

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

sra

Tak :) Zamiast siedzieć cały dzień na forum weź się za coś pożytecznego kobieto, chyba nie zdajesz sobie sprawy jak żałosna jesteś.

Brawo Zenit ! Trafiłeś w sedno !

Ty, inteligencie widać jak jesteś ograniczony, pytanie nie było do bez mózgów, chodzi mi o akcesoria jakie sklep oferuje, czy tylko te konkretniejsze czy też drobiazgi takie jak gałki zmiany biegów i nakładki pedałów firmy np. Sparco lub Momo. Zresztą, jedyny sklep jaki odwiedzasz to Lidl więc poco się udzielasz ?

najładniejsze zdjęcie Łomży ( + łatwo narysować!):

wow!!!nie marnuje zycia, a reklame ,kolego, robi sie inaczej.szkoda ci kasy?czy jej nie masz?

konkretni ludzie ci odpowiadaja: "jelen" to mozesz zwracac sie do swojego chlopaka jezeli tak lubicie,wasza sprawa, a akcesoria do "tuningu" to moze w sex shop?galki, nakladki na "pedaly",itp.

ej, a macie jakieś latino ?

ja mam ta 2 to działa dobrze jak na razie nie narzekam :) więc polecam:)

kiedy ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org