Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
reżimowe sądy, wzór cnót PiS \"Staruch\" skazany |
Zdecydowanie Unique odradzam,wybierz się na Legionów 40,na 2 piętrze.Idż do 3,4 firm niech ci wyliczą i wybierz najkorzystniejsza ofertę. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: reżimowe sądy, wzór cnót PiS \\\"Staruch\\\" skazany |
no ba ; ))
|
|
powiedz mi kochany czy widziałeś aby listonosz jeździł samochodem na osiedlu gdzie są same bloki, bo u mnie na półpiętrze by sie nawet maluchem nie wyrobił na zakręcie :), jeśli nie wiesz jak wygląda praca listonosza to sie nie wypowiadaj, bo najczęściej to wielcy burżuje zamówią coś na necie a nie stać ich aby tak jak wcześnie pisałem dopłacić te 2 zł , jeśli już coś zamówisz to siedź na dupie w domu i czekaj na to , a jak pracujesz to załóż sobie skrytkę lub zrób aby ci te listy do skrzynki wrzucał, praca listonosza jest do 16:30, kurier ma za to płacone od sztuki i nie mylcie listonosza z paczkowym lub tymi z innych firm, a jeśli wam to przeszkadza TO POPROSTU NIE ZAMAWIAJ NIC PRZEZ POCZTĘ POLSKA , przecież masz tyle firm - życzę powodzenia
|
|
odezwij sie na prv to dam ci namiary do najlepszego ubezpieczyciela w województwie , na pewno cie nie skrzywdzi tak jak inne firmy . pozdrawiam
|
|
To powiedz :-) może będzie wyrozumiały i razem wypijecie jabola :) hehe narzekacie i narzekacie a te wasze listy to ile za nie płacicie? 7zł ?5 zł ? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
sra
|
|
Tak :) Zamiast siedzieć cały dzień na forum weź się za coś pożytecznego kobieto, chyba nie zdajesz sobie sprawy jak żałosna jesteś.
|
|
Brawo Zenit ! Trafiłeś w sedno !
|
|
Ty, inteligencie widać jak jesteś ograniczony, pytanie nie było do bez mózgów, chodzi mi o akcesoria jakie sklep oferuje, czy tylko te konkretniejsze czy też drobiazgi takie jak gałki zmiany biegów i nakładki pedałów firmy np. Sparco lub Momo. Zresztą, jedyny sklep jaki odwiedzasz to Lidl więc poco się udzielasz ?
|
|
najładniejsze zdjęcie Łomży ( + łatwo narysować!): nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
wow!!!nie marnuje zycia, a reklame ,kolego, robi sie inaczej.szkoda ci kasy?czy jej nie masz? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
konkretni ludzie ci odpowiadaja: "jelen" to mozesz zwracac sie do swojego chlopaka jezeli tak lubicie,wasza sprawa, a akcesoria do "tuningu" to moze w sex shop?galki, nakladki na "pedaly",itp.
|
|
ej, a macie jakieś latino ?
|
|
ja mam ta 2 to działa dobrze jak na razie nie narzekam :) więc polecam:)
|
|
kiedy ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |