sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
instrukcja jak głosować w wyborach !

Kaliguliku bardzo mocno podjarałeś się jak wspomniałęm o fiutku i o mięśniach zwierających, to ma związek z twoją orientacją seksualną? Czy po prostu piszesz pracę na temat ktory wiąże się z tym wątkiem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: instrukcja jak głosować w wyborach !

hm...nie no hehe 6 baniek za opakowanie? hehe dobre sobie to ze zostala wycofana to swoja droga ale kto ci tyle da??? hehe

Dziadek ktos poczestowal cie czyms mocniejszym i to nie jest alkochol.....bo udzielasz sie jak SB za komuny......Ale nikt nie zabrania stawiania postow.Ja nie probowalem cie zaginac ale wielu juz bylo takich jak ty jedniodniowych rajdowcow postowych....Na 100% jutro juz ciebie nie bedzie a jak juz to prawdopodobnie raz na jakis czas.Co dalej jak chcesz umierac za Jaroslawa to krzyz na droge jeden juz powlekli hahahaha....ja za niego nie poszedl bym nawet do kibla .....daj znac jak ci odejdzie...albo nie bede widzial :)
Pisz dalej wklejej zdiecia a naqpewno na liscie znajdziesz sie i ty....

a jakie.napisz

To mój kot. Zaginął mi w wakacje. Cholera, 100 zł zapłaciłem u weterynarza za złożenie tej łapy. Ludzie!!! nie zabierajcie kotów z ulicy.

zawiść

Ehhh

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org