Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Lomzy! |
jak zwykle ludzka zazdrosc...sa gusta i gusciki jednym sie podobaja innym nie i co tu dyskutowac?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Lomzy! |
chamka, debilka,
|
|
mi tez moja psipsiunia rudy błazen z druhem
|
|
Weź się za robotę to i podwyżkę dostaniesz
|
|
Zostań pracodawcą i będziesz miał podwyżki kiedy tylko dusza zapragnie. NAJLEPIEJ BĘDZIE, JAK POWIESZ TO SWOJEMU PRACODAWCY A NIE NA FORUM . Tutaj on na pewno tego nie usłyszy. :):)
|
|
Przyszła baba do lekarza i mówi , panie doktorze nie mogę robić siku . Lekarz na to, pokaże pani sikawkę . Po chwili się podnosi i mówi . Tyłek proszę pani, to podciera się do tyłu a nie do przodu.
|
|
Pebe, już sam temat Twojego postu ma nie nijak do jego treści. Pytasz się o siedlisko a nie o działkę. Aby ocenić wartość takiej nieruchomości musiałbyś podać więcej danych: lokalizacja, powierzchnia wydzielonej działki na której leży, powierzchnia użytkowa budynku mieszkalnego i gospodarczego, stan zabudowań, w jakich latach powstały, dojazd, dostępne media. Wyślij na maila, postaram się pomóc.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ostatnio miałam przyjemność współpracować z p. Pawłem Bełdowiczem. Bardzo podobały mi się jego pomysły i projekty. Wiem też, że współpracuje z firmą, która najpierw robi mu bardzo szczegółowe wizualizacje jego pomysłu więc w sumie nie ma mowy o pomyłce. Ja skorzystałam.
|
|
Co poradzisz, tacy też żyją (a szkoda).
|
|
a jakieś namiary może masz do tego Pana
|
|
Treść jest ukryta
|
|
SZYMONEK po pierwsze nikt Ci nie kaze wynajmowac lokalu, mozesz zalozyc dzialalnosc gospadrcza i jako adres firmy podac adres zamieszkania-zameldowania, a to ze bedziesz mial firme w innym miejscu gdy wynajmiesz lokal nie ma znaczenia. pozdrawiam.
|
|
Niestety nie jestem właścicielem :) to by było źródło :) Pracuję niestety na etacie i to nawet nie w Łomży. Fajka kupiłem przez internet tak jak mój brat. Obaj mamy Janty obaj sobie chwalimy. Teraz obaj kupujemy w stacjonarnym bo jest to jedyny w Łomży sklep. Byłem nawet w sklepie z dopalaczami bo tam były też e-papierosy ale jakiejś francuskiej firmy o której nic nie było na necie. A Pan który sprzedawał nie wiedział czym różni się atomizer Pen od 510. Wiedziałem że za bardzo chwalę Janty i w końcu padnie te podejrzenie :) ale mam 3 e-papierosy mp-tech 510 , mp-tech Pen , Janty eGo. Wszystkie kupione w sklepie Janty więc o czym mam pisać ?
|
|
zapomnial ktos o konkurencji i o wspolubieganiu sie miejsca na rynku zbytu???? http://podatki.wp.pl/kat,1342,title,E-donosy-na-firme-lub-sasiada,wid,12608729,wiadomosc.html?ticaid=1aceb
|
|
te sniadania całkiem niezłe tylko na nasze miejscowe zwyczaje i możliwości to troche przydroge. Tak gdzieś do 20 złotych od osoby to by poszło jak nic.
|
|
Jesteś jesteś, poprosimy więcej liquidów i taniej :)
|
|
Albo właścicielem albo pracownikiem i nie ma bata :P
|
|
Muszę ogarnąć ten Big atomizer i te gąbeczki..
|
|
mow mi tak jeszcze....wiesz co mysle?jest szczyt sezonu budowlanego a ty w desperacji szukasz roboty przez forum.ludzie zajmujacy sie elewacjami maja problem z nadmiarem zlecen i terminami a ty na forum sie napinasz.no chyba ze masz kompa na rusztowaniu.
|
|
znajac twoja kieszen, chcialbys po 10 zl?????????????
|
|
co myślicie o nowej łomżyńskiej firmie KOGUAR???
|
|
ile sie czeka na kase?
|
|
Ja tam prosze i dostaje...
|
|
Nie ja założyłem temat. A temat powstał jak sklepu jeszcze w Łomży nie było. Jak widzisz neta mam w ist a nie sądzę żeby oni obsługiwali tamte rejony. A co robiłby pracownik sklepu o tej porze w domu ? Więc nie pracuję w sklepie a mam poprostu dziś wolne i jutro też i pojutrze też aż do soboty.
|
|
A co mam myśleć ????? Wogóle to taka firma istnieje pierwsze słysze.
|
|
TO PO CO SIE UDZIELASZ JAK NIC NIE WIESZ
|
|
co prawda , budownictwo i precyzja w wybieraniu materialu i fachowca jest rzecza najwazniejsza, a wiekszosc polskich firm zapewnia dobra obsluge, dlatego tez, nie moge sie skusic na lomzynska firme, nie mam zaufania, znajac siebie zdolna bym byla na ciagle obserwowanie rak pracownikow, potrafilabym chodzic za plecami i przygladac sie czy czegos nie kradna
|
|
Która sala weselna w łomży jest najlepsza interesuje mnie jedynie łomża słyszałem że korona?? Nie jestem z łomży i prosze o jakieś podpowiedzi. Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
Sorry ale trzeba byc idiota zeby wierzyc ze wszystkie negatywne komentarze pochodza od konkurencji... Sama sobie jestes winna...
|
|
To nie wiesz jaki masz atomizer ? Atomizer 510 mały ma średnicę jak na oko 7mm , mega atomizer jest taki sam tylko dłuższy około 2 razy, Big atomizer jest dużo większy. do pierwszych dwóch zakłada się tulejkę a big jest bez tulejki. Atomizer Big jest typu A i typu B. Typ A jest stożkowy pojemność chyba 1,5 ml typ B jest cały szeroki pojemność 2,5 ml. Lub odwrotnie ale chyba się nie pomyliłem. Typ A mniej sprzedawców go ma (nie wiem dlaczego). Ja mam typ B. Jeszcze sporo musisz doczytać bo jest jeszcze cały szereg kartomizerów które mają też bardzo dużo zwolenników.
|
|
Przestrzegam przed firmą ,,Interactivia-biuro Piątnica" której właścicielem jest Piotr K. Są to zwykli oszuści i naciągacze. Zamówiłem u nich stronę internetową podpisaliśmy umowę zaliczka została wpłacona w wysokości 400 złotych. Ponadto umowa podpisana w marcu -do tej pory nie otrzymałem strony. Próbując skontaktować się telefonicznie i poprzez email zero kontaktu, na początku nie odbierał tel. potem po prostu zmienił numer. PRZESTRZEGAM DO TEJ PORY ANI ZALICZKI ANI STRONY NIE MAM
|
|
:)))))))))
|
|
jakie 10 milionów internautów ?? haha na stronie napisali ze 10 milionów ludzi do niej wlazło a oni po prostu chyba zle przeczytali: Łączna liczba wyświetleń przesłanych filmów: 1020566 Wyświetlenia kanału: 78129 chyba im zapłacila zeby tak napisali;/
|
|
Arczi - nie Janty tylko JoyeTech - to są produkty Joye - zarówno u Kinga jak i w sklepie u Ogrodnika. Joye jest, że tak powiem właścicielem pomysłu eGo. Peleon nie ma nadruku /ma produkty Joye/, Kinga ma - mam zestaw Kamikaze od Kinga /też Joye/. Suchość to po prostu indywidualna sprawa - jeden ma inny nie. Zależy to także od ilości e-palenia. Podobnie jest z odbiorem smaku - mnie PallMall od Kinga odrzuca zaraz po odkręceniu butelki, a są wręcz miłośnicy tego smaku. Dla mnie osobiście Camel Kinga rewelacja, a moja żona mało się nie wy...ga. Ponadto w zasadzie głównym producentem liquidów jest Dekang, który robi dla różnych brandów. Ale robi liquidy różne /chodzi o skład/. Stąd też jedne są bardziej wysuszające gardziołko a inne mniej;-) A to, że jesteś właścicielem sklepu - to wszyscy wiedzą :)
|
|
Autor: Dran (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 01-09-10 11:39 Ja tam prosze i dostaje... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> No i macie przykład, starczy tylko być miłym i uprzejmie poprosić . A nie na forum mordy drzeć a przy szefie, ogon podkulić i trząść się ze strachu . Mnie jak ktoś poprosi to też nie żałuje . Ale już się wycwanili i zaczynają coraz częściej przychodzić ,muszę przystopować bo dla mnie niewiele zostanie .
|
|
kandydatka nr 2 zapomniała zaczepić sobie piersi uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
A to w Łomży niema nikogo kto umie strony robić ? W Piątnicy musiałeś aż szukać ? Trzeba było mi powiedzieć dał bym ci namiary i miałbyś po kilku dniach z fakturą jak potrzebna i o połowę taniej .
|
|
w umowie miales okreslony termin wykonania uslugi?
|
|
|
kiedyś brałem kamile w aucie na mylano ale że byłem śmierdzący po dojeniu to niechciałem.... szkoda mam nadzieje że ją jeszcze tam spotkam:(
|
|
o chyba to krzyżak nigdy nie dotrzymuje słowa..........
|
|
E-fajki są mmmmmmmm, a dodatkowo... To piękny gadżet :) i nowy wymiar hobby hehe
|
|
SŁYSZAŁEM ŻE JEST W NASZY MIEŚCIE DETEKTYW?
|
|
podobne szecgłan skupuje koty jego sie zapytaj rudy błazen z druhem
|
|
ja bym ci polecił salę w RYSIU byłem tam niedawno na weselu i było wszystko fajnie i jedzenie naprawde dobre a korony nie polecam mało miejsca
|
|
Niedawno powstała ale chyba zaistnieje powaznie w Łomzy bo Purzeczko i Ambrela sie sprzedały.Trzeba popierać rodzimy kapitał a nie firmy które odprowadzaja swoje zyski za granicę.Wiem ze ma pełny zakres usług ochroniarskich .Korzystamz ich monitoringu i działa prawidłowo a ceny nizsze niż u innych.Warto sie tam zalogować.
|
|
w umowie jest określony termin którego nie dotrzymali
|
|
dziwne sala??? a może gdzie najlepiej przygotują dobre jedzonko / menu za rozsądną cenę!!! i widać że nie jesteś z Łomży:) przejdź po wszystkich i sam zadecyduj wygodnisiu preesarios
|
|
tak , pewnie w KUGUAR dodasz w następnym poscie, nie łatwiej wykupić baner reklamowy ???
|
|
nie bądź taki mądry co !
|
|
czy załozycielem tej firmy nie jest przydkiem niezatapialny komunistyczny beton na emeryturze? czy może ja się myłe albo z inną firma ochroniarska mylę?
|
|
reklama powinna zostac usunieta
|
|
Jak sprawiło Ci to problem to było nie pisać . Wiesz można dużo zapłacić a jedzenie może być do kitu a trudno żebym po wszystkich chodził bo wiadomo że zawsze swoje się chwali a mnie interesują opinie ludzi postronnych ! ewelina
|
|
tylko szmaty chodza do solarium DiDi
|
|
Hahahahaha, a detektyw skrada się jak.... (szeptem) Kuguar..
|
|
a jaką cene płacisz za ich usługi chodzi mi o monitoring?
|
|
też polecam Rysia sala ładna i jedzenie niezłe i można się dogadać z szefową naprawdę ci pomoze
|
|
jezeli masz okreslony termin to do sadu.
|
|
słyszałem że purzeczko straszno lipe odwala po włączeniu sie alrmu bywa tak że nikt nie reaguje
|
|
jaaaaaaaaaaaaakiego????????????? preesarios
|
|
Arczi ty jeszcze masz kłopoty z pamięcią (może to nie po tym super liquidzie Janty?). Raz piszesz, że e-p kupiłeś w necie, dalej że na miejscu. Raz piszesz, że liquid Smokers wysusza Ci gardło - dalej, że żadnej suchości nie odczuwasz ;-) Zanim coś napiszesz nowego to poczytaj co napisałeś wcześniej.
|
|
Poćwiczymy francuski? Gienia_Smoliwąsowa
|
|
bez sprawy w sądzie się nie obędzie czekałem cierpliwie ale do czasu dzban wodę nosi mam znajomego mi adwokata pomoże mi. pisemko przed-sądowe już poszło z terminem na oddanie strony ale nie poskutkowało więc został sąd
|
|
Witam Nelli jestem zdecydowany przyjąć kotkę pod swoją opiekę, mój numer tel : 516 109 214
|
|
jedyne co dostałem to ten oto link: http://komis-eurogsm.pl/ nic poza tym
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Cześć. Miałem też te same obawy. Ale na szczęście to nic strasznego. A u Ciebie jak wyszło rozpoczęcie roku? jak chcesz to pisz na GG do mnie 10412101 mario
|
|
Ja czekałam 8 miesięcy :/
|
|
boksu nie ma ale tajki są
|
|
małe dzieci
|
|
sama sobie nabiła odwiedzin wystaraczy klikac co sekunde odśwież, dajcie spokoj szkoda zachodu, jula hehehe, sukces internetowy , wstyd z takim glosem i tekstami to nikt jej nie wyda choćby nie wiem co dała :P
|
|
Wszyscy na mecz! ilo dniowe to szkolenie? 4 dniowe? coś Ci się chyba pomyliło bo takie szkolenie to trwa 4 tygodnie a nie 4 dni ;P
|
|
on klamie to lgarz
|
|
dolicz jednego
|
|
Kamiii to Kamila http://www.fotka.pl/profil/x3KaMiKoTeCzEkx3/
|
|
wkuwaj sie i nie zdawaj poprawek
|
|
mam pytanie po ile chodzi teraz gram zlota probka to 585 zloto wloskie.
|
|
nowa ja tylko przypominam, nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie amatorska prezentacja: http://www.youtube.com/watch?v=24VC2taucmM profesjonalna prezentacja: http://www.youtube.com/watch?v=m9l7yAecBWA
|
|
A o jakich parametrach?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Figa nie satysfakcjonuje mnie Twoja odpowiedz ;p
|
|
do west??????????????? to powiedz mi gdzie można znaleść taką osobę o której piszesz która by oddała za Ciebie wszystko, taką dobrą bo albo tylko ja mam pecha że w przeciągu 7 lat jeszcze takiej dziewczyny nie zapoznałem albo takich nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Witam Ja z kolei potrzebuje pasek rozrządu i napinacz. VW Polo Classic 1.4 (1996r)
|
|
jestem kierowcom już pare ładnych lat ale głupoty takiej niesłyszałem jakom wymsilają na egzaminach.daj egzaminatorowi jechać po łuku niech ci pokaże jak to ma wyglądac a masz prawo bo nie jesteś pewny czy dobrze to zrozumjałeś i ma wsiąsć do samochodu i zademonstrować
|
|
I am :)
|
|
Niedawno próbowałam walczyć, ale szkoda czasu...
|
|
crash time 3 czy posiada ktos taka gre ?
|
|
Zgadzam sie w100%... Panie MODREATORZE ogarnij się Pan!!!!!!!!!!!!!
|
|
andreo oczywiscie, ze jest niemozliwe, np. z powodow o ktorych juz wyzej napisalem... Co za roznica, czy ustawowo, czy na podstawie jakiejs umowy, nadal dziala tak samo. Jesli komus ciezko jest znalezc prace za tysiac, czy 1,5 tys. zl, to uwazasz ze predzej znajdzie za 2 tys? Gdyby taka umowa o jakiej piszesz zostala zawarta, to wiekszosc mlodych, bez doswiadczenia musialaby juz liczyc na prawdziwy cud, zeby dostac jakakolwiek prace. Uwazasz, ze pracodawca zatrudnia ludzi po to, zeby do nich doplacac? Czy tak trudno zrozumiec, ze jedynym sposobem na lepsze zarobki, jest podnoszenie kwalifikacji, zdobywanie doswiadczenia, czy rozkrecanie wlasnego biznesu, a nie jakies umowy/ustawy podnoszace place minimalna? Jak ktos jest dobrym i wydajnym pracownikiem, to nie potrzeba mu zadnych plac minimalnych, bo i tak zarobi wiecej. Bo jesli nie, to pojdzie robic gdzie indziej...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |