niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wojna w PiS

ja popieram :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wojna w PiS

Bozee mikuckaa ta suka, widac ze dziwka z daleka, jak tylko idzie... . ; ]

No właśnie nie wiem, może Pseudonim pracuje dla właściciela sieci i sprawdza rynek.

to bylo wzionc mnie ze sobom ........

nic nie zdzialasz raczej to ze niema katalizatora czy zardzewiale przeowyd to nioe wada ,amortyzatory to tez nie wada ukryta .......

Dzięki.. też nie lubię takich chamów... Ale cóż są i tacy..

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

dziewczynko spod nicku aaaa1234 twoja osobowość, jak również to, w jaki sposób wypowiadasz się na forum świadczą jedynie o tym jak straszną patologią jesteś, i wstyd mi, że tacy jak ty chodzą po tym świecie. Przemawia tobą zazdrość, zawiść, tym samym robisz z siebie pośmiewisko. A jeśli uważasz się za taką odważną to dlaczego sama siebie nie przedstawiasz z nazwiska, tylko mówisz o kimś jakieś bzdury. Chyba nie skończyłaś nawet szkoły specjalnej nr 8 dla ludzi z lekka zdebilizowanych, gdyż mówisz, że nie mieszasz się w ludzkie życie prywatne a piszesz o jakichś wibratorach, wkładaniu ręki w dup*** itp. To wszystko świadczy o tym kim jestes maleńka istotko. I tak każdy dobrze wie kim jesteś pisząc te bzdury, i lepiej zaproponowałabym Tobie zmniejszyć nos, bo z tej zazdości powiększy ci się o 3 razy a i tak masz bardzo duuuuży... heheheh :P:P:P:P i ogarnij się ty koleżanko, bo to ty kopniaki dostajesz pod jeziorkiem, a jeśli jeśteś taka mądra taka piękna jak to piszesz a przede wszystkim taka odważna to przedstaw się po nazwiku chociaż i tak wiem, że tego nie zrobisz bo jesteś zwykłą zapryszczoną białą gnidą z dużym kulfonem, ktora nie może się odnaleźć w świecie i spędza wieczory przed komputerem szukając zdesferowanych kawalerów na czacie którzy polecą na ciebie nie widząc twojej twarzy. Jak śmieszne jest to , że widząc zdjęcia kogoś komu nie dorównuje się do pięt trzeba poświęcać swoj czas żeby pisać takie gówno na forach. Ale pamiętaj patologio zrobiałaś z siebie jajo, i to tak śmierdzące, że brak słow. Smiać mi się chce z tego co czytałam, a dziwką i ***** najwyraźniej jestes tylko ty używając takiego słownictwa. Ogarnij się dzieciaku. Idź do psychologa, albo lepiej do psychiatry , bo z twoją głową nie najlepiej. I uważaj tam żeby cię wiecej jak śmiecia nie kopali i targali za te 3 biale kłaki na wiejskich potupajkach. Pewnie ci podskoczy ciśnienie jak będziesz to czytać, więc weź od razu zimny prysznic, bo jeszcze pęknie ci jakaś żyłka heheheh

znowu to samo, co 5 temat zespol na wesele, lomza slynna z takich pytan

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org