Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wojna w PiS |
ja popieram :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wojna w PiS |
Bozee mikuckaa ta suka, widac ze dziwka z daleka, jak tylko idzie... . ; ]
|
|
No właśnie nie wiem, może Pseudonim pracuje dla właściciela sieci i sprawdza rynek.
|
|
to bylo wzionc mnie ze sobom ........ nic nie zdzialasz raczej to ze niema katalizatora czy zardzewiale przeowyd to nioe wada ,amortyzatory to tez nie wada ukryta .......
|
|
Dzięki.. też nie lubię takich chamów... Ale cóż są i tacy.. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dziewczynko spod nicku aaaa1234 twoja osobowość, jak również to, w jaki sposób wypowiadasz się na forum świadczą jedynie o tym jak straszną patologią jesteś, i wstyd mi, że tacy jak ty chodzą po tym świecie. Przemawia tobą zazdrość, zawiść, tym samym robisz z siebie pośmiewisko. A jeśli uważasz się za taką odważną to dlaczego sama siebie nie przedstawiasz z nazwiska, tylko mówisz o kimś jakieś bzdury. Chyba nie skończyłaś nawet szkoły specjalnej nr 8 dla ludzi z lekka zdebilizowanych, gdyż mówisz, że nie mieszasz się w ludzkie życie prywatne a piszesz o jakichś wibratorach, wkładaniu ręki w dup*** itp. To wszystko świadczy o tym kim jestes maleńka istotko. I tak każdy dobrze wie kim jesteś pisząc te bzdury, i lepiej zaproponowałabym Tobie zmniejszyć nos, bo z tej zazdości powiększy ci się o 3 razy a i tak masz bardzo duuuuży... heheheh :P:P:P:P i ogarnij się ty koleżanko, bo to ty kopniaki dostajesz pod jeziorkiem, a jeśli jeśteś taka mądra taka piękna jak to piszesz a przede wszystkim taka odważna to przedstaw się po nazwiku chociaż i tak wiem, że tego nie zrobisz bo jesteś zwykłą zapryszczoną białą gnidą z dużym kulfonem, ktora nie może się odnaleźć w świecie i spędza wieczory przed komputerem szukając zdesferowanych kawalerów na czacie którzy polecą na ciebie nie widząc twojej twarzy. Jak śmieszne jest to , że widząc zdjęcia kogoś komu nie dorównuje się do pięt trzeba poświęcać swoj czas żeby pisać takie gówno na forach. Ale pamiętaj patologio zrobiałaś z siebie jajo, i to tak śmierdzące, że brak słow. Smiać mi się chce z tego co czytałam, a dziwką i ***** najwyraźniej jestes tylko ty używając takiego słownictwa. Ogarnij się dzieciaku. Idź do psychologa, albo lepiej do psychiatry , bo z twoją głową nie najlepiej. I uważaj tam żeby cię wiecej jak śmiecia nie kopali i targali za te 3 biale kłaki na wiejskich potupajkach. Pewnie ci podskoczy ciśnienie jak będziesz to czytać, więc weź od razu zimny prysznic, bo jeszcze pęknie ci jakaś żyłka heheheh
|
|
znowu to samo, co 5 temat zespol na wesele, lomza slynna z takich pytan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |