Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRL widziany inaczej. |
To był na sto procent C130 Hercules. Tylko dlaczego leciał na wysokości 500 metrów nad ziemią, czy ktoś wie jak leciał, przelatywał nad blokami na śniadeckiego, bawełną i jednaczewem. Co niby tam miało by być, żeby tak nisko leciał?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRL widziany inaczej. |
-.- coz, ja tez zycze dobrej nocy
|
|
a buzi ?haha
|
|
ja jestem ;P Oslo .A pozowolenia od tego roku załatwia się drogą eloktroniczną ,Pozdrawiam
|
|
A MOZE MIAL AWARIE I SZUKAL MIEJSCA NA LADOWANIE BO ZEBY TAK NISKO LECIAL MUSIAL BYC JAKIS POWOD
|
|
Tym bardziej coś było nie tak, lotnictwo cywilne podaje, że w miastach od 50tys. do 100tys. ludzi trzeba latać powyżej 1000m. Ale jak to się ma do maszyn wojskowych?
|
|
++ --- . , % ) % & $ (* /0125627/89:;0/;27<=># & & &( ) * # & & % # ) $ W (( % ) % , ! !) , ! & ! &% & ) & & & . ( ( $W & $) $ WWWWW ! ,?:=<25BWF925GHEW25 ! ) 2W to jest skopiowany spis tresci moglabym jeszcze tak kopiowac:) dlugo.....
|
|
buziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) lateks
|
|
nie lubie kombinatorow
|
|
Czy ktoś czytał to na necie ? wpiszcie w google ''15 sierpnia 2010'' jakie są wasze opinie na ten temat ??????
|
|
to tak samo jak z tym końcem świata, najbliższa prognoza 2012, pożyjemy zobaczymy.
|
|
ja to w szoku nie wiem sama czy mam w to wierzyć czy olać...
|
|
o co chodzi? o co chodzi? o co chodzi?
|
|
ja tez nie moge dlaczego takie dziwy ludzie to maja pomysly, albo im sie nudzi... lateks
|
|
Może pomylił Jednaczewo i Łomżę z Katyniem i Smoleńskiem .
|
|
bo sama jesteś kombinatorka.
|
|
ja mam! ja mam!
|
|
Przykro mi że Twój autorytet nie żyje, moje jeszcze nie odeszły i jak na razie szczęśliwie żyją i cieszą się życiem (które - tak dla ścisłości - mają od rodziców nie od boga). Oczywiście wiele zawdzięczam też innym ludziom, którzy mnie otaczają, czytaj uważnie to co jest napisane a nie co chciałabyś przeczytać. Wasza wiara jest na tyle skomplikowana, że ludzie nie potrafiąc jej za bardzo ogarnąc okrzyknęli się katolikami (nie stwierdziłem że chrześcijaństwo jest proste - o ile mówimy o tych samych religiach... ). Przykro mi że że żyjesz w świecie pozbawionym autorytetów i wzorców moralnych, mój świat jest trochę inny czasami tylko niepotrzebnie burzony takimi absurdami jak obrona krzyża...... pozdrawiam.
|
|
no to jak mozesz to podaj mi go i powiedz jak ta osoba ma na imie
|
|
dokładnie to był hercules 4 silniki i charakterystyczny kształt... wleciał od strony Przykoszarowej i poszedł dalej nad basenem w stronę Śniadeckiego.. Może jakieś ćwiczenia były w okolicy, jeżeli miał by awarię na pewno nie kierował by się nad miasto tylko na okoliczne pola.. Morze jakaś wojskowa szycha leciała pozwiedzać ;) .. widok był fajny szkoda ze akurat nie miałem aparatu pod ręką grrrr ;( < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Przed chwilą wróciłem z Warszawy , michalina spaceruje po Marszałkowskiej a potem ma dyżur pod prezydenckim krzyżem.
|
|
wpisz w google i zobacz... śmieszne może i tak tylko po h.j ktos to napisał
|
|
AHAHAHAH < wieczne im odpoczywanie >
|
|
no mówcie o co chodzi?
|
|
hm fakt widok byl fajny lecacego kolosa ale skad byl czemu tak nisko lecial niewiadomo pozdrawiam...
|
|
A jutro idę robić zapasy cukru i mąki.
|
|
Fakty
|
|
no narazie nic nie widać..
|
|
Nikt nie wie :(szkoda
|
|
1. Poczta na Ks. Janusza - dawny budynek TPsa, kobieta w okienku przyjmującym paczki. 2. Cały wydział komunikacji w Ratuszu...
|
|
nie rób nk z fb poza tym fb nie ma opcji gdzie możesz zaznaczyć ze zakładasz konto szkoły czy klasy Facebook nie jest naszą klasą
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |