Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Park krajobrazowy |
Nowy klub? Może raczej potrzebny jest Klub, niekoniecznie nowy! (jeśli już) Ja, lokal do którego lubię uczęszczać, już mam! Napoje są dobre i zgodnie z życzeniem :) w ramach zawartości lodówki, przekąski wystarczające - (hihi) - zawsze jest do kogo gębę otworzyć i dowiedzieć się czegos ciekawego. Muzyka też leci odpowiednia - przynajmniej dla mnie! Co do porządnego klubu i tak wszystkich nie zadowolisz... bo co to znaczy "z dobrą muzyką"?. Dla jednego będzie pasowała Hanka Bielicka, Mieczysław Fogg, dla innego jazzujące, bluesowe, swingujące rytmy lat dwudziestych, inni zatrzymaliby się przy kwiecistych latach sześćdziesiątych, okolic rewolucji kulturalnej i buntu młodych, ew. dodatkowo ich pochodnych we współczesności, kto inny rap, inny techno, jakiś hip-hop. Co to jest klimat? Unoszące się głęby dymu, czy obrazy na ścianach, drewno i szkło rżnięte, czy plastik i aluminium, piwnica w starej stodole, czy dach hipernowoczesnego wieżowca (tak przy okazji może by ktoś wybudował :D)?! Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Park krajobrazowy |
a co lubisz bardziej ?/ ja wybieram makowiec
|
|
Re: Park krajobrazowy |
masz racje, i to jest sedno mojego pytania, w łomży, nie ma zadnego klubu na poziomie, w Yam jest dobry lokal, i dlatego ludzie do niego przychodza, natomiast np. w koterii jest swietna obsługa,klimat, to samo w pubie pod papugami, jednak te lokale nigdy nie beda klubem z prawdziwego zdazenia, bo ich rola jest inna,czesto bywam w koteri na kawie, herbacie, piwie, i to jest ok. Jesli chodzi o Yam, to ten lokal ma przed soba przyszłosc, jednak nie wystarczy zmienic aranżacji wnetrza, trzeba zastanowic sie nad obaługa!!!!! odnosnie wypowiedzi tarczyna myslałem ze skoro zabierasz głos ,to stac cie na bardziej inteligentna wypowiedz. Ja studiuje, a na cole jeszcze mnie stac.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |