piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Atakowanie \"wartości chrześcijańsich\"

dokładny adres ktoś ma? trudno żeby chodzić od mieszkania do mieszkania i pytań o wróżkę, zapewne pisząca na ten temat oczekiwała konkretnego adresu, więc gdzie dokładnie na stacha konwy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Atakowanie \\\"wartości chrześcijańsich\\\"

oczywiście że tak, ja jestem za.

co za idiotki?

wróżka prawdę ci powie!

boki zrywać ze śmiechu!

chyba żyjecie w średniowiecznym zacofaniu!!!!!!!!!!1

Chyba w lego i inne klocki: niebo z zimy kwiatki z allegro i tylko młodzi są oryginalni...przereklamowany

Poszukuje osoby która się zna na montażu sprzętu samochodowego. Otóż mam radio dosyć dobrej jakości i chciałbym go zamontować w samochodzie ale obecnie w samochodzie mam oryginalne radio które jest podłączone pod kierownice czyli pod panel w kierownicy. Pic polega na tym po wymianie radia na nowe chciałbym zachować te funkcje w kierownicy. Co mam zrobić? Proszę o pomoc i kontakt

Koncert w 9-tce? To chyba musiała się bardzo rozbudować :O

DiDi

dzięki!!!!!

PAMIĘTACIE jak Linią numer "8" tym starym tak zwanym OGÓRKIEM jeżdził taki starszy Koles GRUBY o pseudonimie "FACIO" jeszcze jeżdzą do dzisiaj czasem Lubię wsiąść i się nim przejechać strasznie WYGODNE wysoko się siedzi a do tego Niezapomniane KASOWNIKI do których trzeba było włożyc bilet wcześniej zakupiony u "FACIA" albo w kiosku za 50 GR i pociągnąć taka WAJCHĄ jak Dziurkacz by skasować Bilet :p

ZAWODY BALONOWE NAD Łomżą DZIESIĄTKI BALONÓW z Koszami latających po Łomżyńskim niebie I słynne przeloty takim samolotem który miał uwiązany taki baner reklamowy na Ogonie trzeba było z rodzicem przyjść i mieć zgodę Bodajże 20-30zł taki przelot kosztował

NIEZAPOMNIANA w latach 90' Coroczne zawody RAJDY MILITARY TROPHY na dawnych polach znajdujących się na ULICY Sybiraków całymi rodzinami się szło by popatrzeć wyczyny UAZÓW i innych

Powieści o CZARNEJ WOŁDZE "GAZ-24" rodzice zawsze wpajali że jak zobaczysz CZARNĄ WOŁGĘ Uciekaj do domu bo dzieci porywają :p

ZIELENIAKI tak zwane Budki jeszcze do dzisiaj kilka funkcjonuje na ryneczku małym za BLASZAKIEM na BEMA w nich można było tez kupić Najpyszniejsze Picie pod SŁOŃCEM w tamtych czasach w TOREBCE FOLIOWEJ do tego cieniutka słomka,robiło się małą dziurke i na lekcji sie malowało po bluzce na plecach komus kto siedział przed Tobą równie dobre też były Oranżadki w proszku z kwaskiem Cytrynowym kwasne jak cytryna az się człowiek wykrzywiał jedząc ją na sucho BYły cytrynowe i pomarańczowe

Pamiętacie LIZAKI o nazwie "HIT" były tak pyszne zawsze się je Kupowało w SZKOLNYM SKLEPIKU w podstawówce nr "1" ciagneły się i Końca nie było widać niezapomniany czekoladowy smak na LEKCJI jedyna atrakcja z chwilką dreszczyku emocji tak żeby Nauczuciel nie zobaczył bo do kosza Lądował LIZAK a jak nie to LINIJKĄ po Łapach albo za drzwi :p i UWAGA do zeszytu

GUMY "TURTLES" , WAFELKI KUKURUKU do dzisiaj nie zapomnę tego smaku i na zapojkę szklanka MLEKA ze szklanej Butelki które zawsze się kupowało na wymiane od tych co jeżdzili takim Duzym Żółtym Fiatem z przyczepką pełna Mleka

SKLEP NIESPODZIANKA NA STARYM RYNKU hehe sie kupowało tak zwane kleksy i wrzucało sie do koszów metalowych jeszcze w katach stały i cały korytarz był wypełniony nieprzyjemnym zapachem albo w klasie pod ławkę i Lekcja z głowy :)) na Korytarz wszyscy

APROPO TEGO DAWNEGO DREWNIAKA ktory sie miescił na alejkach za ulicą PRUSA pięknę atrakcje na nim się mieściły INDIANKI tak zwane Pierwsze huśtawki łańcuchowe na OPONACH od używanego MALUCHA :)) i piekny Urok całemy Palcu zabawa dodawały FONTANNY których było badajże 3 w takich zabudowanym ceglanym kwadracie

Możnaby wspomnać i wspominać bez końca................

wytarłem dokładnie silnik i cieknie w miejscu dzwigni zmiany biegów, jak by było z naprawą, co sądzicie

Piszecie, że rzeczy zakupione na stronie multum.com.pl można odebrać osobiście w Łomży, a na stronie tej firmy widnieje informacja, że firma jest z Wysokiego Mazowieckiego, więc jak to jest z odbiorem osobistym?

szczebiota dlaczego tekstu maksymy nie napiszesz po polsku. ,, Rozsądny człowiek przystosowuje się do świata, nierozsądny człowiek w dalszym ciągu stara się dostosować świat do siebie.Cały postęp zależy od nierozsądnych ludzi."George Bernard Shaw

szczebiota dlaczego tekstu maksymy nie napiszesz po polsku. ,, Rozsądny człowiek przystosowuje się do świata, nierozsądny człowiek w dalszym ciągu stara się dostosować świat do siebie.Cały postęp zależy od nierozsądnych ludzi."George Bernard Shaw

Może ktoś mógłby mi pomóc... Chce usunąć pliki na moim pendrivie lub cokolwiek z nimi zrobić, ale wyskakuje mi ciągle, że "dysk jest chroniony przed zapisem".
Żadnych ustawień w nim nie zmieniałam, wszystko powinno być dobrze, niedawno działał normalnie.
Co się dzieje? Czy można coś ustawić, że będzie działał normalnie?

pewnie dopiero dowiedziała się co to znaczy heh

w lomzy dzialaja dwa takie sklepy...

multum i nazakupy

maja prtaktycznie wszystko od a do z jesli chodzi o rtv i agd

Prawym przyciskiem myszy na pendraka - Formatuj

Witam wszystkich zainteresowanych izraelskim systemem walki wręcz i samoobrony Krav Maga. Ruszamy od września 2010. Więcej szczegółów w późniejszym terminie. Pozdrawiam

cudownie_mi25 jeśli masz ochotę popisać to moje gg 25081499 ;)

Treść jest ukryta

Wersja jaką słyszałem od jednego ze świadków jest taka:

TIR przepuszczał osoby na przejściu. Kiedy grupka osób już praktycznie przeszła kierowca ruszył. Kobieta próbowała "załapać" się na tą puszczoną grupkę pieszych i dosłownie wbiegła pod koła TIRa.
Wina leży po stronie kierowcy, ponieważ powinien on poczekać aż piesi zupełnie opuszczą ulicę. Teoretycznie. Praktycznie każdy, kto jeździ wie jak wygląda to w praktyce. Kiedy piesi zwolnią pas, to już się jedzie, bo inaczej usłyszy się klaksony z tyłu.
Chyba największym winowajcą był po prostu pośpiech i nieuwaga z obu stron.

Inną sprawą jest ucieczka TIRa z miejsca wypadku. Tu też jedna wielka niewiadoma. Generalnie kierowca mógł po prostu nie zauważyć co się stało (tak się tłumaczy), jednak ciężko będzie mu to udowodnić.

A ja się nie zgodzę z ANTY BLM i z krysią 7890 ,byłem w tym sklepie też za 7 minut 6 i pani bez problemu sprzedała mi potrzebne artykuły.Tak naprawdę to panie zaczynają pracę o 6. a nie za 5 min 6,przecież muszą mieć czas żeby się przebrać i przygotować stanowisko pracy, jesli byśmy wszyscy zaczęli przychodzić wcześniej do sklepu, to okazałoby się że muszą przychodzić do pracy o 5 żeby zadowolić nas klientów, wiecznie nie zadowolonych.Takie małe pytanko: siedzisz w kolejce do lekarza ,który spóznia się godzinę jemu też pyskujesz?

BabaJaga wlaczy 1:1

to zalezy jakie chcesz mlode czy stare, czy jaszcze niewylegnione

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

2:1 dla Jagi,jeszcze dym w I połowie z Arisem .

na szczęście był już taki temat:)

a co m1ch4lina-ka (---.lomza.mm.pl) ciebie obrzuciła? haha hahah

jeszcze nie kupiłam, jutro to zrobię. Sadzę,że coś mi doradzą w sklepie

Pisz jak się sprawy mają.

Ja mam te testy z odpowiedziami, wysle ci jak juz znajde na kompie.
A nie obawiasz sie testu sprawności fizycznej? Trzeba miec sporo siły jezeli chodzi np o rzuty piłka lekarską.

Beth, jesli sklep jest czynny do 18 i wchodzac nawet za 5 wyrobie sie z zakupami do tej godziny, to nie widze problemu, co innego jesli mialbym tam marudzic kolejne pol godziny.

od małego ciagnie do pały :)
taki mały zarcik z mojej strony bez urazy :)
A obiecasz nam że jak bedziesz juz w policji i na patrolu nie bedziesz sie czepiała mlodych ze siedza na lawce w nocy ?
Albo jak zauwazysz kogos z piwem zamiast wlepiac mandat upomnisz zeby wyrzucil ?
Jak wiecej próźb sobie przypomne to dam znac ;)

lody....korala:) aha aha michalina loda da..:D

rudy błazen z druhem

Już mi się cytować nie chcę:D A co Cię w tej chwili powstrzymuje przed wybraniem się na meczyk? Jeżeli jeszcze nigdy nie byłeś to może warto się wybrać i spróbować/ zobaczyć. Może złapiesz bakcyla:)

I nie mów na testach lub w rozmowie z psychologiem że do małego chciałaś pracować w policji to już nie ta bajka nikt ci w to nie uwierzy

Do Justa 84
Przejrzy sobie to forum wszystko jest, troszeczkę zaangażowania.
Ludzie mogą pomóc, ale bez przesady każdy liczy na gotowe, ktoś poświęcił czas aby nie dorabiać "hien"a niektórzy to olewają.Najlepiej jakby iść i zdać ,za was i to na 40 pkt...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org