Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Porównanie PIS-dorsz za 8,5 . PO wystawny obiad w najdroższej knajpie 1300 zł. |
A po co? Dlaczego wiecznie jak jest temat o Windowsie, to ktos musi wyskoczyc z Linuxem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Porównanie PIS-dorsz za 8,5 . PO wystawny obiad w najdroższej knajpie 1300 zł. |
prawda w oczy kole. Jak widziałeś to czemu nie chcesz być świadkiem? Cykor! Jak tak będziesz do wszystkiego podchodził to faktycznie zamuruj się w chałupie i niech ci żarcie przez okno wrzucają. Miej pretensje do siebie. Zadzwoniłeś, przyjechali a ty co? Nieudolność Policji. A gdzie twoja udolność? Żałosne.
|
|
Re: Porównanie PIS-dorsz za 8,5 . PO wystawny obiad w najdroższej knajpie 1300 zł. |
koleżanko Michalino widzę że często odwiedzasz plaże to może spotkamy sie tam powiedz o której będziesz i kolor stroju kompielowego, no chyba że siedzisz tam w ciuchach?
|
|
Browar Łomża ??
|
|
ja polecam ośrodek Łabędz w Rajgrodzie, bardzo fajne miejsce, a w sezonie jest tam jeszcze fajniej bo nie przyjmuja młodzieży i jest spokoj :) ja placilam 20 zl za osobe, domek bez lazienki i kuchni.
|
|
Ja jestem z woj. śląskiego.
|
|
wczoraj miałem przyjemność przetestować danie z tej restauracji, klimat w środku jest całkiem fajny odkryta kuchnia, cheff robi jedzenie na twoich oczach, w menu widnieją całkiem fajne potrawy np z kuchni japońskiej obsługa bardzo starała się, jednak muszą trochę się trochę podzkolić w tym co jest w karcie i co jak smakuje bo wiedza na ten temat marna ale to prawdopodobnie efekt 1 dnia , ogulnie zapłaciłem 13 zł za kurczaka z warzywami do tego dostałem ryż i surówkę porcja spora smak 4+ mogę szczeże polecić, kiepsko tylko jest z parkingiem w końcu jakaś alternatywa dla kebaba i pizzy
|
|
Witam ! Mam problem nie dawno przeprowadzilam się z rodzinką do Janowa (6km od Łomży) I chciała bym wykupić internet tylko wiekszośc operatorów ma u nas jakieś problemy z podłączeniem. Może znacie jakis szybki internet bez transferu danych odpada: Netia(kabel trzeba prowadzić 1.2km) IST(Nie ma u nas sieci) MNI(drzewo zasłania komin) TP(Kabel trzeba prowadzić 700m) Internet z ery, orange itp. (Ciągle sie tnie, i ten transfer danych..) Czekam na jak najszybsze odpowiedzi Pozdrawiam AnN.
|
|
Mam zamiar kupic i zamontować u nich klime w domu. Co sądzicie o tej firmie ??
|
|
Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Łomży zaprasza wszystkich chętnych w wieku od 15 lat na turniej streetballu, który odbędzie się w najbliższą sobotę, 17.07.2010 r., na boisku „Orlik 2012” przy ul Katyńskiej. Początek turnieju o godzinie 11:00. W programie imprezy: rywalizacja drużyn oraz konkurs rzutów za 3 punkty. Dla zwycięzców przewidziano medale, statuetki oraz nagrody rzeczowe. Zgłoszenia drużyn przyjmowane będą do 15.07.2010 (czwartek) u animatora na boisku „Orlik 2012”, w dziale organizacji imprez Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji przy ul Zjazd 18 oraz na adres mailowy: imprezy@mosir.lomza.pl. Wszystkich uczestników obowiązuje regulamin obiektu sportowo-rekreacyjnego „Moje Boisko-Orlik 2012” oraz regulamin turnieju.
|
|
Internet to taka wiadomosc,ktora przesylana jest ciagiem swietlnym,malutkie paczuszk i nadchodza jedna za druga ,tworzony jest w ten sposob przekaz mysli nadawcy, Jak zainstalujesz, czerp z niego wszystkie ktorzysci
|
|
jaki numer jest do tego złotego smoka i czy serwuj jedzenia na wynos i w dostawie?
|
|
oni wzieli stare baby ktore juz dawno zapomnialy jak mature pisaly
|
|
do Ciotka szkoda mi na ciebie transferu pazico tylko uważaj w Giżycku bo to duże miasto i się możesz zgubić jak wysiądziesz z pekasa
|
|
Gratulacje Robert .... co klasa to klasa
|
|
Nie chodzi o to, tylko o pretensje to policji, że nic nie zrobili. A co by was zadowoliło - wpie..dol?? Pewnie, że jak siedzą i drą mordy to każdego wkurza. Chodzi mi jednak o dalszą część wypowiedzi ZSC: 1. po pierwsze policja przyjechała, kolesie uciekli/zostali wylegitymowani itd - skutek nie siedzieli dalej nie denerwowali Pana ZSC, 2. Pan ZSC wykazał brak konsekwencji, nie chciał potwierdzić wcześniejszego zgłoszenia, bał się czy co, a może 3. Skoro Policja nie złapał na gorącym uczynku pijących w miejscu publicznym, nie ma podstaw do karania, 4. Jakiej kary Pan ZSC wymaga od Policji? Ja wiem, że wezwanie Policji w wielu przypadkach jest uzasadnione, ale bardzo wiele zależy też od wyrozumiałości Panów i Pań społecznie siedzących w oknach i słuchających każdego słowa. Są wakacje ludzie wyluzujcie trochę!!
|
|
wiecie co tam się dzieje?
|
|
Może ktoś się orientuje, czy w Łomży można naprawić fotel biurowy? To jest duży skórzany fotel, w którym pękła metalowa część w podstawie. Za wszelkie infrmacje dziękuję z góry.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |