sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejny spisek...?

ooo jak się temacik rozkręcił

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejny spisek...?

nie wcale im nie bronie
czlowieku pomysl co ja tu pisze a jak nie rozumiesz to nara
***** rekrutacja zaczynala sie od 2 lipca a nie 28 czerwca zebrala sie grupka znajomych zrobila liste na 60 osob i sa zadowoleni

uwaga na policje w łomży szczególnie na tych młodych nie dość że mandaty walą niesamowite to jeszcze i się wygrażają. teraz pytnie co można z tym zrobić?? jezdze od kilku lat i nigdy nie było czegoś takiego jak teraz ze w ciągu trzech dni nazbierałem 18pkt. i 900zł to już z lekka przesada. nistety z nimi nie wygrasz bo z tego co sie dowiedziałem to jeden z tych mandatów powinien być 100zł i 1pkt max a dostałem 300 i 6pkt odwołałem się i nic z tego i tak musiałem zapłacic nastepny nie poinienem go nawet dostac a niestety dostałem za to że za pózno skreciłem przed zakazem i czepneli sie ze wjechałem pod niego i kolejne 400 i 6pkt.
dodatkowo 100 za światła i 100 za pasy ale to już moja wina bo zapomniałem czy ma ktos jakis pomysł co mozna z czyms takim zrobic??

Vestar a zagłębiłeś się głębiej w tę sprawę??

Sam pracuję w szkolnictwie i po prostu ten Pan nie wykonał niezbędnych w sprawie rekrutacji działań, a teraz ma pretensje do wszystkich tylko nie do samego siebie. Zauważ, że on także jest nieuprzejmy i wszystkie jego posty ociekają chamstwem i prostactwem. Więc nie dziw się, że inni również odpisują w "jego stylu".

Dla mnie ten koleś ma nierówno pod sufitem, ale to tylko moja subiektywna opinia.

Treść jest ukryta

Przesiądź się na rolki .

Ale na znaki też uważaj .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org