Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny spisek...? |
ooo jak się temacik rozkręcił
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny spisek...? |
nie wcale im nie bronie czlowieku pomysl co ja tu pisze a jak nie rozumiesz to nara ***** rekrutacja zaczynala sie od 2 lipca a nie 28 czerwca zebrala sie grupka znajomych zrobila liste na 60 osob i sa zadowoleni
|
|
uwaga na policje w łomży szczególnie na tych młodych nie dość że mandaty walą niesamowite to jeszcze i się wygrażają. teraz pytnie co można z tym zrobić?? jezdze od kilku lat i nigdy nie było czegoś takiego jak teraz ze w ciągu trzech dni nazbierałem 18pkt. i 900zł to już z lekka przesada. nistety z nimi nie wygrasz bo z tego co sie dowiedziałem to jeden z tych mandatów powinien być 100zł i 1pkt max a dostałem 300 i 6pkt odwołałem się i nic z tego i tak musiałem zapłacic nastepny nie poinienem go nawet dostac a niestety dostałem za to że za pózno skreciłem przed zakazem i czepneli sie ze wjechałem pod niego i kolejne 400 i 6pkt. dodatkowo 100 za światła i 100 za pasy ale to już moja wina bo zapomniałem czy ma ktos jakis pomysł co mozna z czyms takim zrobic??
|
|
Vestar a zagłębiłeś się głębiej w tę sprawę?? Sam pracuję w szkolnictwie i po prostu ten Pan nie wykonał niezbędnych w sprawie rekrutacji działań, a teraz ma pretensje do wszystkich tylko nie do samego siebie. Zauważ, że on także jest nieuprzejmy i wszystkie jego posty ociekają chamstwem i prostactwem. Więc nie dziw się, że inni również odpisują w "jego stylu". Dla mnie ten koleś ma nierówno pod sufitem, ale to tylko moja subiektywna opinia.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Przesiądź się na rolki . Ale na znaki też uważaj .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |