sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
najlepszy Premier, to Tusk.

Witam! mam na 28 lipca wyznaczone badania lekarskie, był juz u mnie dzielnicowy na wywiadzie, tylko ciekawi mnie kiedy mam zlozyc ABO??? no i jak wiekszosc osob, ktore sa juz po wszystkich etapach kiedy nabor i ilu kandydatow przyjma??? podlegam pod KWP Katowice, 176 pkt.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: najlepszy Premier, to Tusk.

obudziłyscie sie po nocnej ciezkiej pracy?????
Dobra janek konczem te wywody....hahaha.....czas na spokoj w eterze....
:)
Tylko prosba....Dajcie se na luz.ja nie wiem po co ty sie mieszasz spidek to inna sprawa szukal i kąsal mnie juz dawno...
Siemata spadajta....

No to od kiedy to ochroniarzowi wolno sila zaciagnac klienta na zaplecze? I od kiedy ochroniarz ma prawo dokonac rewizji? Rewizji moze dokonac tylko policja, a ochroniarz moze najwyzej zatrzymac klienta na miejscu do ich przyjazdu, jak klient powie ze poczeka tam gdzie stoi, to na pewno go sila na zadne zaplecza ciagnac nie ma prawa.
Jesli jest inaczej to prosze o tego linka, gdzie moge przeczytac, ze ochrona sklepu ma takie uprawnienia...

A wjazd jest jakiś, czy friiiiiii?

< wieczne im odpoczywanie >

nie gralem fcAle jeszcz eby byl pósty serf ....

http://picasaweb.google.pl/MaratonyKresowe/Lomza?feat=embedwebsite#
Link zdięcia z imprezy race mtb maraton .Łomża 2010 Maratonykresowe .

Co do pytania autora tematu to sterydy bardzo łatwo załatwić sobie z internetu, ja już od 3 lat zamawiam koksy z neta dla siebie i ziomków z siłki z pewnego źródła i zawsze mam dobry towar. Normalnie podaje sie zamówienie adres i na następny dzień paka jest u was kurierem. Nie będe tu podawał linków do strony bo to nie miejsce handlu ale jak ktoś chce coś załatwić to niech pisze na komunikator gadu-gadu do gościa pod numerem 18065930

I nie radze słuchać wymoczków z tego forum co mają po 29cm obwodu w bicepsie i zgrywają znawców... jak się sterydy bierze z głową to są same pozytywy żadnych negatywów. Kumpel właśnie skończył 100tab winstrolu i wygląda zajebiście. Poza tym są też sterydy na mase bez skutków ubocznych, droższe niż np. dosyć szkodliwa meta ale za zdrowie warto dopłacić np. turanabol czy oxandrolone.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org