sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
słucham radia nadzieja.

dmuhnij baranowi w dópe asz mu sie rogi wyprostuja !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: słucham radia nadzieja.

W dwie strony?

< wieczne im odpoczywanie >

Właśnie z tamtąd wróciłem i zauważyłem kilka brakujących szczegułów, a mianowicie fajnie by było, żeby na miejscu zawsze grała jakaś muzyczka z głośników, to by się jeszcze przyjemniej tam czas spędzało. Żeby zamiast tej trawy,na której kładzie się koce, był piasek jak na plaży, bo w końcu ten zalew nie wyleje jak rzeka i gmina Stawiski mogła by w to zainwestować bo to się nie zmarnuje jak na naszej plaży i będzie leżało wiecznie. Jak ktoś wyżej wspomniał, dobrze by było, jak by były ze 3 boiska-miejsca do siatkówki plażowej i moim zdaniem parking tylko i wyłącznie z prawej strony jak się wjeżdża na teren zalewu, bo wpieniające jest to, jak ktoś jeździ motorem czy samochodem obok Twojego koca na którym leżysz. Do "cwaniaczków" - sam mam auto i prawko jakieś 12 lat i parkuję tam gdzie napisałem wyżej, żeby nie przeszkadzać innym w odpoczynku.
Poza tym, taki zalew przydał by się na terenie Łomży...

wstęp dla wszystkich free wolny

Jasiu czemu tak szybko uciekłeś xD

jak znaleść w laptopie klucz zabespieczeń sieci korzystam z routera i jest mi potszebny

alt F4

lukasz nie strasz ludzi.Większe prawa ma klient a nie dziecko z ochrony.Wszędzie tak jest.

A policja ? Czy było jakieś dochodzenie i ustalanie okoliczności tej tragedii ? Proponowałbym napisać coś więcej , może ktoś coś pokojarzy .

A ja chcę się spytać tu przy okazji - żeby nie zakładać nowego tematu - czy do lekarza skórnego tego w szpitalu to żeby się dostać to trzeba najpierw mieć skierowanie od rodzinnego..?

tak, trzeba. polecam dermatologa z przychodni na wyszynskiego, trzeba sie umawiac wczesniej telefonicznie, ale niestety zapodzialam gdzies nr.

nie chcesz to nie pisz, nikt ci nie każe chłopie

no to w końcu trzeba mieć te skierowanie czy nie trzeba..?

dziękuję za informacje

M1ch4lina zauważyłem że Ty masz bardzo dobre stosunki z sąsiadami:D

Witajcie! pobór jest 2 sierpnia a tu macie ilości miejsc w poszczególnych KWP

http://praca.policja.pl/portal/pwp/743/38644/Rozpoczecie_procedury_rekrutacyjnej_dla_kandydatow_do_sluzby_w_Policji.html

Ps ma ktoś Ms 22 lipca w KWP K-ce?
Pzdr!

rudy błazen z druhem

ja bylem i bylo do d....,wodka jakas taka zimna,panny dretwe,jedzenia za duzo i nie moglem sie zdecydowac.zespol sie wziol i lomotal na tych swoich klawiszach, jeden sie darl do mikrofona prawie jak doda.ogolnie nie polecam wesel.prezent daj i jeszcze sie morduj w luksusach.koles z kamera sledzi cie na kazdym kroku, mlodzi mysla ze sa fajni i dokonali niebywalego wyczynu biorac slub,ogolnie porazka.nie polecam wesel.lepiej isc do knajpki.taniej i bez nadymania.

szukam kozaka do gry w fife 10 :D jak ktos ma chec sie sprobowac to gg 5676050 i prosze odpusccie sobie te debilne komentarze ktore pewnie i tak sie za chwile pojawia ;)

rudy błazen z druhem

furmanka

cudowne,pyszne i niedrogo bukiety z lizakow wykonuje pani krysia

Gdzie najlepiej zmienić soft na polski do noki?

wy to byscie dali sie w dupe ruchac aby afery nie wszczynac....biedni jestescie i glupi,kiedys spotkacie sie z podobna sytuacja w swoim zyciu gdzie bedziecie zmuszeni zawalczyc o swoja racje ale wtedy majtki w dol i dupe wypnijcie...bo honor wam nie pozwoli tak jak temu gosciowi...banda kretynow i czeresniakow ktorzy najechali na miasto

rudy błazen z druhem

nie bede rozmawiac z ludzmi nie na moim poziomie zegnam

Biedny i glupi, to jest ten co sie unosi honorem i walczy ze wszystkimi, zamiast sie dogadac jak madry czlowiek. I to zapewne dzieki swojej postawie znalazl sie w takim polozeniu, a nie odwrotnie. Wywolywac konflikty potrafi kazdy idiota, znalezc sposob zeby osiagnac swoj cel juz nie.

Co jest niby madrego, w obrazaniu sie na caly swiat? Z jednej strony pisze jak to ma wszystkich w d...ie i generalnie ich p.....li, a jednoczesnie wymaga od tych samych ludzi jakiegos szacunku dla siebie? To chyba tak nie dziala...

Gosc sadzi sie co chwile z kims o cos, to teraz go wszyscy wola omijac, naturalna kolej rzeczy. Pewnie za pare lat bedzie mial podobna sytuacje z przyjeciem dziecka do szkoly sredniej i znow sie bedzie sadzil... Gdyby mu faktycznie chodzilo o dobro dziecka, to by to zrozumial i zalatwil sprawe ugodowo. Ale nie, tu chodzi o honor i urazona dume tatusia, ktory nie potrafi tej dumy schowac w kieszen. Prawda taka, ze dzieciak ma tylko przez niego przerabane i pewnie jeszcze nie raz bedzie mial.

Ogladales moze taki skecz pt. "W obronie kobiety"? To jest wlasnie ten rodzaj postawy.

http://www.youtube.com/watch?v=qnem69g-vUM

rudy błazen z druhem

mój sąsiad ich kojarzy bo był na weselu z nimi. ale dużo nie pamięta hehe. napewno byli

Krasowska - tak mówi mój sąsiad, on ją czasem wozi po mieście więc wie co i jak. można mu ufać w takich tematach

to że ktoś mało zarabia to nie znaczy że musi być nie uprzejmy ? tak to widzę

rudy błazen z druhem

dobrze że to się wyjaśniło że to zwykła ściemka! ludzie są naiwni i powoli już zaczynali łykać temat i wypytywać o bilety a jakiś typ neo ma uciechę ! ale tak serio to coś jest szykowane coś dużego na lato więc na pewno nie eminem ale ta eleni jak najbardziej !

tak bo na temat wyplaty wypowiada sie ktos kto niemial nic do czynienia z taka robota

Dlatego myślę, że dyskretnym działaniem więcej wskórasz, niż publicznym nawoływaniem do tychże ludzi tu na forum.

Trochę pokory nikomu jeszcze nie zaszkodziło. No, ale cóż....

dokładnie w Wortelu :-)

A ja troche z innej beczki.Orientujecie sie jakie firmy sa w stanie dostarczyc mi internet do lokalu na dworcu?? Z gory dziekuje za odpowiedz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org