sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zobaczmy kto to pan naczelny WPROST? cd.

Polecam pana Falkowskiego Adama.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zobaczmy kto to pan naczelny WPROST? cd.

Filmik spoko.
Czym montujesz ?

Pinnacle Studio 14
Przyjemny program do montażu:)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

juz wam dziekuje "! :D zalatwione

no widac ze chlopak umie jezdzic ;P

gg to za mało proszę oto tel kom 514770367 może pan również podać numer do siebie to ja będę dzwonił

# # #

0862162087 pod tym numerem nie mają wytłaczanek a opakowania po 10 sztuk pozdrawiam.

a jest taki wogóle..?

pier *** to sie ty idiotko :))) pracowalas w biurze czy na targach ??? odpowiedz prosta NIE ! BIURO nie porownaj biura do targow :) nara

Imprezę poprowadzi Krzysztof Kononowicz we własnej osobie

Witam, wiecie moze kiedy zostanie otwarta rzeka miejska? : )

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

siema jak taka sauna wam sie podoba?

http://ruskabania.za.pl/

co o niej myslicie?
czy sami bylibyscie w stanie taka sobie kupic?

zamiast miejskiej plazy otworzyli nowa, na strzelnicy jest plaza, ludzi z recznikami i w kapielowkach sie kapia :) jeszcze przyjdzie taki czas ze mydlo i szampon bede mieli :D

caly czs nurtuje mnie pytanie,mianowicie:czy nasza narew plynie w prawa strone czy w lewa?bede wdzieczny za pomoc

W odpowiedzi na główny wątek tego forum zamieszczę parę zdań opisujących test Multi Select, który miałem parę dni temu. Wszystkiego oczywiście nie zapamiętałem gdyż lekki stres robi swoje w czasie egzaminu. Na początku pani psycholog tłumaczy ogólne zasady na jakich oparty jest MS. Ostrzegała, że w niektórych pytaniach nie ma możliwości korekty odpowiedzi jaką zaznaczyliśmy więc trzeba to robić w sposób przemyślany. Po krótkim wprowadzeniu klikamy myszką i widzimy 292 pytania i czas u dołu ekranu odliczający w każdym pytaniu czas na odpowiedź. W przypadku pytań krótkich jak cechy charakteru mamy do dyspozycji 30 sekund a w przypadku bardziej skomplikowanych zadań nawet parę minut. Na początku pytania są szybkie i dotyczą cech np. lenistwo, optymizm, pesymizm, pracowitość, wytrwałość itp. A my mamy do wyboru następujące odpowiedzi:
a)mam tą cechę i inni ją we mnie widzą
b)mam tą cechę ale inni ją we mnie nie widzą
c)nie mam tej cechy ale inni twierdzą, że ją mam
d)nie mam tej cechy i inni jej we mnie nie widzą
Następnie były pytania, w których trzeba było wybrać po 3 odpowiedzi pasujące do nas.
Później były zadania polegające na liczeniu ilu kostek brakuje do uzupełnienia pełnej figury sześcianu. Następnie pojawiał się jakiś obiekt i jego kolejne formy coraz bardziej zniekształcone i trzeba wskazać, która figura wg nas przypomina figurę wyjściową np. 4 coraz bardziej zniekształcone A rysunek serca itp. Kolejnym zadaniem był test na refleks. Do dyspozycji miałem 6 figur i odpowiednio pod każdą przypisany przycisk od 1 do 6. Klikamy Start i mamy chyba 10 sekund na wciskanie odpowiednich figur przy pojawianiu się żądanej.
Na dole mamy dwa pola odpowiedzi poprawne i błędne. Za pierwszym razem miałem 10 poprawnych i 2 błędne :D ale później to ponad 20,23,25 a nawet dobiłem do 30 xD jak się wczułem. Za każdym razem po skończonym czasie musimy wpisać nasz kolejny prognozowany wynik wg naszego odczucia i zaczynamy od początku w naciskanie 123456 :)
Kolejnymi zadaniami były wszystkim dobrze znane liczenie mandatów, koszenie trawnika, zniżka dla studentów;) Następnie pojawiła się fotografia i klikając dalej pojawiały się małe fragmenty i musimy zdecydować czy był to fragment z fotografii. Kolejnym zadaniem to historia kryminalna. Czytamy i staramy się zapamiętać wszystkie szczegóły by później odpowiadać na pytania dotyczące tej historyjki i mamy warianty jak: Tak, nie i nie można ustalić na podstawie tekstu. Kolejnym zadaniem było uporządkowanie wyrażeń w sensowne zdania. Na początku miałem chwile zastanowienia, ogarnąłem całość rozsypanki i szybko poleciałem z tym zadaniem.
Kolejnym etapem MS jest powrót do szybkich pytań związanych z cechami i tu wyjdzie czy na początku testu kłamaliśmy :D warianty to tak, nie i ?(nie wiem). Lecimy szybko z tymi pytaniami i ostatni etap do gwóźdź do trumny kłamczuchów. Musimy uporządkować 9 cech charakteru zawartych w krótkich zdaniach od najbardziej pasujących do nas do najmniej pasujących. Osobiście ciężko mi było bo w większości się z nimi nie zgadzałem dosłownie tak jak brzmiały ale jest się zmuszonym do segregacji. Wg mnie można ten test nie zaliczyć z byle powodu klikając niechcący nie tą odpowiedź co trzeba bądź cechę która ujawnia się u nas w specyficznych warunkach a która przeczy innej. Kończymy i mam 30 min przerwy. Pani psycholog po kolei prosi kandydatów zaczynając od osoby, która ukończyła test pierwsza (w tym wypadku ja byłem pierwszy :D ) Rozmowa bardzo przyjemna. Pytania standardowe jakich pełno tu na forum. Psycholog cały czas pisała to co mówimy i jak coś ją zaciekawiło to drąży temat aż może nastać chwila ciszy z naszej strony i myślimy chwilę co odpowiedzieć xD Do mnie nawet często mówiła tak: Powiedział pan, że....... proszę mi podać przykład z pana życia gdzie widać tą cechę itp. Na końcu dziękuję dowiedzenia z uśmiechem.
Jak wyszedłem od niej, wsiadłem w samochód i jadąc cały czas nie mogłem rozgryźć czy mnie uwali czy przepuści dalej. Każdy z nas ma czasem takie uczucie, że coś się udało lub coś nie a ja nie czułem porażki ani powodzenia:( Im dłużej o tym myślałem tym bardziej przechylałem się ku niepowodzeniu choć moja natura optymisty nie dawała za wygraną i złapałem za butelkę whisky i napiłem się ze znajomymi. Po butelce czułem, że zdałem i świat jest piękny. Rano nie było tak fajnie. Kapeć w gębie xD, pić się chce a nie ma co;) i nagle telefon z Komendy, że wynik pozytywny i świat stał się piękniejszy niż był :D Jak coś pominąłem w opisie MS (a na pewno tak mi się wydaje) to sorka ale stres robi swoje. Życzę powodzenia wszystkich przystępującym do „firmy” :D

a ty sie naucz korzystac z wyszukiwarki pustaku

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org