Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: Tylko modlitwa do Matki Borzej przynosi efekty |
Witam mam pytanie. Czy wiecie może, czy wyżej wymieniona szkoła istnieje w Łomży?? Wiem, że jest w Białymstoku, ale doszły mnie słuchy, że i chyba w Łomży jest. Ktoś coś wie na ten temat??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
" Autor: mietekk (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-07-10 09:08 <> ty idioto jak bys nie zobaczyl praca jest na inny temat wiec czego sie wypisujesz bezinteligencie :D " mietekk myślisz, że jak mnie wyzwiesz to policja Cie nie prześwietli dziecko ? Za to że masz jęzor pyskaty i brak Ci kultury sam dopilnuje, by zajęły się Tobą odpowiednie organy w związku z nielegalną sprzedażą prac licencjackich. Obojętnie czy ją ukradłeś, czy sam napisałeś. W Polsce tytuł licencjata to tytuł naukowy, sprzedając pracę licencjacką to tak jakbyś sprzedawał tytuł naukowy. Pozdrawiam Cię kryminalisto :)))))))))))))))))))))))))
|
|
Nie ma to jak następny kebab w Łomży:)
|
|
poważnie myślisz, że taka przyczepa gastronomiczna wypali w łomży? tzn. że będziesz na tym zarabiał? P.S. pozwolenie konieczne!
|
|
jakaś biedna ta twoja siłownia heh
|
|
Zespół muzyczny grający w pełnym składzie szuka dobrego gitarzysty. NR. GG 1752967
|
|
W pełni się z tobą zgadzam, nie warto zawracać sobie głowy tą firmą, bo jest tam kupa oszustów i kombinatorów. Też pracowałem w tej firmie tylko,że jako kierowca. Na rozmowie obiecywali po,40gr. za km, a gdy dostałem umowę była najniższa krajowa, zaś kierownik transportu powiedział, że płacone jest tylko za przejechane km i to tylko 0,25 gr.Jak wyjeżdżałem w trasę to dostawałem druk delegacji, ale po powrocie tylko ją podpisywałem, a pieniądze nie wiadomo kto pobierał, i takich przykładów można by przytoczyć jeszcze dużo więcej. Zresztą wystarczy popatrzeć na ogłoszenia to oni cały czas, przez cały rok szukają ludzi do pracy. Tak więc jeśli ktoś się przymierza iść tam do pracy to szczerze odradzam.
|
|
Dziwicie się ? W końcu jest to Łomża , do pracy w magazynie szukają człowieka z dyplomem , oczywiście za najniższą krajową , nie ma więc co sobie zawracać głowy " przedsiębiorcami " z jakże pięknej mieściny jaką jest nasza kochana Łomża .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |