Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
siedem grzechow prezesa |
Idiotą to ty jesteś jak się podniecasz tymi pudlami. Europe to typowa kapela jednego przeboju, na którego fali jadą już tam ileś lat. Co to za zespół, który się lansuje jako hard rockowy czy tam metalowy, a jego "hit" już w latach 80-ych był grany w dyskotekach. Taki MASTER ponad 20 lat na scenie, cały czas w klimacie death/thrash metal, nie jak ci twoi gejowaci idole w obcisłych lateksowych portkach, więc o czym mówimy. Zresztą to temat dla zainteresowanych wyjazdem na festiwal grindcore/death, jak chcesz podyskutować o muzyce i gustach to załóż inny, a ja na pewno się tam wpiszę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: siedem grzechow prezesa |
Mam do odsprzedania bilet lotniczy do londynu WYLOT z Łódź (LCJ) do Londyn (Stansted) (STN) Tue, 13Jul10 lot FR2479 wylot LCJ o 20:25 i przylot STN o 21:45 PRZYLOT z Londyn (Stansted) (STN) do Łódź (LCJ) Tue, 27Jul10 lot FR2468 wylot STN o 11:40 i przylot LCJ o 15:00\ tel. 511 617 292 Michał
|
|
Trzeba się wziąć za siebie DZIEWCZYNO ;) !!!
|
|
Z radością pragnę poinformować, iż doszło do małej modyfikacji bajki o Kopciuszku. Otóż tym razem Kopciuszek nie zgubił obuwia swego, lecz zaopiekował się małym, zagubionym pieskiem i stworzył mu taki dom, o jakim nawet mu się nie śniło. Mam nadzieję, że będą żyli długo i szczęśliwie :). Tak więc, jak sami widzicie, w realnym świecie zdarzają się bajki o szczęśliwych zakończeniach i... myślę, że warto w nie wierzyć :). Pozdrowienia - dla Kopciuszka i Jego Rodziny w szczególności ;0)
|
|
masz małego i masz kompleksy.............
|
|
O kogo ja tu widzę Ryskago witam i pozdrawiam z mokrej Łomży
|
|
Chyba jeszcze na Polowej można. Obok byłego "Pod Łosiem", aktualnie "Dekady". Nazwa sklepu zaczyna się od "Pol...", nie pamiętam dokładnie, chyba Polmart. Ale nie jestem pewien. Sorki, za nie idealną informację, ale wydaje mi się, że powinieneś/aś trafić z takimi informacjami ;) Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |