Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mietek gości kandydatów LSD do EURO - soczek i ciastko w urzędzie publicznym? |
20 gr plus + opłaty
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mietek gości kandydatów LSD do EURO - soczek i ciastko w urzędzie publicznym? |
Dobrze to popadają takie speluny ja twierdza forty oraz burdel na Łąkowej:D
|
|
Re: Mietek gości kandydatów LSD do EURO - soczek i ciastko w urzędzie publicznym? |
To ja pisałem,że biorą z tego przykład i to prawda.Też nigdy nie krzyczałem JP czy CHWDP,ale to c napisałem w poście powyżej,wystarczy.
|
|
cycolina suko twoje personalia również są znane i jeszcze słowo a je opublikuję :)
|
|
Witam Mam pytanko, pracował ktoś w Piekarni Śniadowo?, jakie tam są zarobki i warunki pracy, lepsze niż w piekarni Gać? rudy błazen z druhem
|
|
o skur.......
|
|
zła nazwa tematu, winno być: ostatnie pożegnanie debila.
|
|
bylem w tej savanie dzis rzeczywiscie melina i 3 automaty ale ruch ma zule tankuja a mlodziez 100 wrzuca haaaa lol
|
|
Co myslicie o maszynach do gry i o tych co w nie graja?Ja osobisce tego hazardu i zlodziejstwa nie popieram ,a tego jes tuzo i co z nasza mlodzeza sie dzieje to co rodzce im dadza na drobne wydatki to oni odadza zlodziejom i gdzie w tej lomzy ma byc dobrze nawet w sklepie spozywczym wczoraj widzialem maszyne do gry :))
|
|
Tutaj masz wszystkie interesujące Cię informacje: DERMAVISAGE Gabinet Kosmetologii Estetycznej Kinga Archacka Ul. Kapucyńska 6/13 18-400 Łomża Komórka: 666 088 061 www.dermavisage.pl Serdecznie polecam! Sama chodzę tylko i wyłącznie do tej kosmetyczki i zapewniam : lepszej nie znajdziesz :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |