piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Działo się...

o której jest procesja?
z góry dzięki za odpowiedź ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Działo się...

Jak jest w pozostałych kościołach?

dzieki Dali

BlackRoyal - muszę przyznać że w pewnym sensie otworzyłaś mi oczy na kilka spraw. nigdy nie stwaiałm się w roli tej drugiej osoby tzn. przyjaciela. wcielając się w jego role chyba już widze powody jego zachowania.
tylko tyle że w teorii wszystko wygląda tak łatwo i pięknie, praktyka sprawia o wiele więcej trudności. Ciągle powstają nowe problemy, zawsze ktoś jest niezadowolony, teraz to i mnie zaczyna zaje.biście boleć.

co do pierwszej części Twojej wypowiedzi - równiez przyznaję rację. a niech się gapią - bo tylko tyle mogą :)

wracając do tych smsów - kurcze to nie mój problem tylko partnera, nie może przeżyć tego że ktoś nam przerywa spędzany razem czas, którego i tak mamy bardzo niewiele.

napisałaś, żę jesteś na II roku psychologii - muszę przyznać że widać to, i gratuluję wyboru kierunku, bo wyczuwam że to może być Twoje powołanie, niewątpliwie się nadajesz ;p

w wecie som tródne dzieci

bla bla bla bla bla
dziekuje ja tez sie udzielam
jestem wrecz nadgorliwa

Po 5zł są ,ale gdzie nie wiem raczej tu nikt nie powie , bo chyba sprzedawanie fajek w ten sposób nie jest do końca legalne . Na twoim miejscu spytałbym się na rynku gdzieś ,to jak wiedzą to powiedzą .

Witam wybiera się ktoś samochodem do Olsztyna jutro albo pojutrze i ma jedno miejsce wolne?

ale na ten bazar przy dworcu autobusowym jak ktoś wie gdzie konkretnie mozna kupic to prosze napisac mi na na moj email lukas437467@onet.eu wiadomosc gdzie mozna kupić

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org