Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-Nowa afera w rządzie. CBA donosi śledczym na resort sprawiedliwości |
Tanio skóry nie sprzedał !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-Nowa afera w rządzie. CBA donosi śledczym na resort sprawiedliwości |
o czym Ty piszesz, krakson! Przecież nie wmówisz mi, że w Europie tak wszyscy Niemców uwielbiają... Jest to festiwal kiczu, wiele państw głosuje politycznie na sąsiadów, wykorzystał to swego czasu całkiem nieźle Wiśniewski i ze swoim badziewnym Keine Grenzen zajął w Rydze chyba szóste miejsce... Poza tym trudno jest niestety wybrać piosenkę, która najpierw spodoba się w Polsce, a później w Europie. Niestety, polska propozycja była słabiutka, hm... może zbyt ambitna, nie wiem... Poza tym jeżeli w zeszłym roku wygrał utwór pod tytułem Fairytale, to w tym roku Polacy wystawiają utwór pt. Legenda. Żenada... Przykro to pisać, ale w kwestii muzyki jako naród od lat nie jesteśmy odkrywczy, kopiujemy jedynie wszystkich naokoło. Niestety...
|
|
Re: Tuskolandia-Nowa afera w rządzie. CBA donosi śledczym na resort sprawiedliwości |
senatorska. budynek był na przeciwko obecnego urzędu statystycznego. hmm?
|
|
Hehehehe dobre....;)
|
|
Wiecie może drodzy forumowicze i wy dzieci specjalnej troski gdzie w Łomży można okleić samochód (firmy reklamowe)
|
|
<denwer> Ja na Twoim miejscu skontaktowałbym się z oddziałem PKS w Zambrowie. Tam pracuje jako kierowca facet, którego każdy Ci wskaże, który tymi rzeczami się zajmuje. Od malowania oryginalnych obrazów, zbiorników harlejów po to, czego Ty szukasz. Pozdr.
|
|
Autor: Fikcja (---.lomza.vectranet.pl) Data: 29-04-10 06:31 czemu zrzuta.eu nie działa? znacie jakis zamiennik? jezeli zalezy tobie na filmach z youtube to poprostu zainstaluj real playera i bedziesz mial opcje aby zapisac film na dysk bez udawania sie na inne strony. dziala on praktycznie za wszystkimi stronami na ktorych jest "niezabezpieczone" flash video. zeby zapisac video stream, ktore jest zabezpieczone bedziesz musial znalezc taki darmowy program, ktory bez problemu sobie z tym radzi i nazwa zaczyna sie na stream...... :)
|
|
za takie wyglupy , mozna zaplacic zyciem, nieprawdaz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |