Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rosja chce wojny, a nie pokoju i dąży do konfliktu na szeroką skalę |
marek32- masz racje, dla tego napisałem że można robić bardzo wiele rzeczy razem ale jeśli panienka ciągnie Cię do łóżka a kumpel do baru to chyba oczywiste co wybrać i pomyśl sobie że w takiej sytuacji kumpel się na Ciebie obrazi, to co zrobisz? zostawisz panienke czy wyślesz ją do jej przyjaciół żeby rozładowali jej napięcie za Ciebie?????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rosja chce wojny, a nie pokoju i dąży do konfliktu na szeroką skalę |
poszukaj u chinczykow tylko teraz to on sie moze nazywac "kujciak"
|
|
jak dla mnie najkozackie było zimne czarne frugo....
|
|
o ho ho temat się rozwija :) dziękuję wszystkim za odpowiedzi i już mniej więcej rozumiem wasze poglądy na ten temat i jednocześnie daje mi to też dużo do rozmyślań :) i chyba tyle ile jest ludzi - tyle jest poglądów na ten temat i chyba każdy sie zgodzi ze mną że jest to temat rzeka :)
|
|
znam jedną fryzjerkę która przyjeżdża do mojej mamusi. Jest to młoda dziewczyna która pracowała w salonie Edena. Teraz nie mieszka w Łomży i dlatego nie pracuje. Czasami jak załatwia sprawy tu to przy okazji wpada. Nie wiem czy będzie chciała komuś robić bo ma kilka stałych klientek do których przyjeżdża, ale można spróbować zadzwonić bo jest naprawdę sprytna i fajna dziewczyna. Jej nr. to 519733147
|
|
18
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |