Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sąd Najwyższy: Beata Sawicka niewinna |
widziałem jak alfy naprawiali w lasvegas na towarowej, możesz spróbować
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sąd Najwyższy: Beata Sawicka niewinna |
to już wiadomo kto puszcza nagrania na cb. gówniarze
|
|
zabronione od 18 to mogą być tylko dziecięce marzenie które gubimy w gąszczu pogoni za Łachmanem zwanym monetą
|
|
Treść jest ukryta
|
|
KALIGURZE!!! TY ZWYKLA ZAKOMPLEKSIONA GNIDO!!!. Nie boje sie krytyki, bo dobra krytyka buduje i pozwala sie rozwijac. Jestem pewnym siebie czlowiekiem i znam swoja wartosc, nie zraza mnie twoje slowa. I nie chodzi tu o sama pania, bo nic mi do niej, nie musze jej lubic i witac sie z nia na ulicy. Ale jezeli jest sprzedawczynia, to musi umiec zachowac sie prawdziwy sprzedawca, z szacunkiem i usmiechem dla klientow. Tego od niej oczekuje kazdy pontencjalny klient. Zrozum to, jesli tyle potrafisz!!! Przeczytaj dokladniej moj pierwszy post, a mianowicie to , ze BYLAM SPRZEDAWCA. Teraz zakladam wlasna firme, bo choc swietnie czulam sie w roli sprzedawcy , to jednak moim marzenien jest osiagnac cos wiecej. Chodzilam do tego sklepu kilka razy z nadzieja, ze pani bedzie przyjemniejsza, ale niestety za kazdym razem bylo tak samo. Teraz juz koniec.Wiecej tam nie pojde. KALIGURZE!!! NIE ODPOWIEM WIECEJ NA TWOJ POST!!! Jezeli napiszesz cos brzydkiego, to zycze ci , aby twoje slowa obrocily sie przeciw tobie.I zebys stal sie tym, za kogo uwazasz innych.
|
|
auu dlatego ty normalnie nie przyjdziesz u mnie pod klatke pytam sie
|
|
co to za problem z twoja alfa??
|
|
znalazlem klucz od samochodu toyota przy skladowskiej.informacja.tel694438374
|
|
"mówią na mnie "kochaś" zawsze sam na sam... (...)" ;]
|
|
zapraszamy do Twierdzy Wejście Free
|
|
Sklep rowerowy jest na skrzyżowaniu Sikorskiego z Wojska Polskiego, przy Farmalu
|
|
dostałem informacje, że osobnik o nicku szczebiotka pracuje dla czeczeńskiego wywiadu. Tak więc uważajcie na niego, bo możecie mieć przez niego kłopoty, a ja mu się osobiście dobiorę do du*py
|
|
Nazwiska,adresy kontakty... chciałoby się, nic z tego he he he. Ja wiem swoje. Pożyjemy, zobaczymy...
|
|
miłosc to oddanie sie drugiej osobie bezgranicznie, spedzanie z nią czasu. jak bym np ja spotykała sie z kolezaneczkami itp to wogóle jak to wgląda... a chłopak ze swoimi znajomymi. moim zdaniem jest to oddalanie sie od siebie. oczywiscie mówie tu jak cały czas tak jest boa jak od czasu do czasu to nie przeszkadza;] moze przesadzam ale moim zdaniem jesli chce sie z kims byc to trzeba wziąc pod uwage to ze nie bedzie sie juz łazic z kolezaneczkami;] jedno z dwóch niestety, w moim przypadku stety :)
|
|
Kliczko mógł go znokałtowac w pierwszej rundzie ale najwyrażniej postanowił poczekać. Albert jest ok ale nie miał szans z Vitkiem.
|
|
so true ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |