sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Slawa Herojom :):)

Nie, nie ocenili by na tak lub nie. Poprostu do OPP jest większe zapotrzebowanie, a nie każdy tam chce iść i stąd ta mniejsza liczba punktów. Pozatym KSP dostaje zawsze ponad 100 wakatów, a osób które mają 170 i więcej punktów nie jest tak dużo :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Slawa Herojom :):)

eloman może spróbuj na forum Warszawy . Łomżyniacy głosują na Łomżę .

Albinos napisał(a):

> to niech Ostrołęka głosuje na Łomżę a co to!!!

spojrz teraz na tabele, czy naprawde jest sens poddac taka przewage ???
Ostrołęka ma teraz prowadzenie i prawie 2400 glosow, Łomża 230 zebrane przez 4 dni, TYLKO RAZEM JESTEMY W STANIE COS ZDZIALAC. POŁĄCZMY SIŁY !!! DZIEKI !!

Najgorsze,że trzeba teraz tatusiowi powiedzieć,żeby dał na mandat, bo przecież dalej jesteś na utrzymaniu rodziców haha. Oj tatuś więcej nie da samochodem pojeździć haha.

To jak jest Twój to idź go sprzedaj ;)
Stary to Ty w ogóle gdzieś pracujesz? bo o ile mi wiadomo to nie ;) Nie zapominaj,że nie jesteś w internecie anonimowy ,a zakładając taki durny temat robisz z siebie kompletnego idiotę.
Tyle co mam Ci do napisania tutaj,pozdrawiam ;]

To kur... debilu posadz bachora na środku pokoju nasyp piachu i niech sie bawi sterylnie. Tyle dzieci sie wychowało na piaskownicy z psimi odchodami i nikt z tego powodu niezszedł. W klatkę bacha zamknij i chuchaj co by mu sie nic nie stało!

ok , obecnie to jest Aleja Legionów, a tutaj mieściły się baraki szkoły nr 3, których na tej fotografii już nie ma .....
Czy ta odpowiedź jest zadowalająca ?
Sporo kłopotów sprawiła mi ta zagadka, dodam jeszcze, że chyba widać tam szczyt bloku o adresie BMC 1 ( Boh. Monte Cassino)

Witam,
pytanie jak w temacie? namiary na jakiegoś dobrego speca;)
pozdro

U Wojtka na Krasce

nikt nic nie wie

ja tam jestem lokalną patriotką, wiec Łomża i tylko Łomża ;]

jeden pecha za niego pajda nie zawsze na farcie...........................

http://www.sluzbazdrowia.com.pl/html/more3041d.php

a ty jestes za duża. rośnij i rośnij i rośnij dalej aż cie wypier*oli w kosmos hahahah

Pamiętajcie,że to nie budynki ani ulice tworzą miasto tylko ludzie. Prawda niestety jest taka,że ci mądrzejsi z ambicjami wyjeżdzają z tej Łomży jak najdalej... Zostają tylko... no właśnie sami wiecie kto :) Więc kto tak naprawdę ma tworzyć to miasto? :)

Skoro mieszkasz teraz w Warszawie to pisz sobie na forum Warszawskim,a nie oczerniaj Łomży. Najwyraźniej masz stare informacje,sprzed paru lat, bo teraz Łomża się rozwija...

Twardy,mniej twardy,miękki,bardziej miękki,Fazzi.

Na początek może mała symulacja. Przez 11 miesięcy roku 2008 na pensje 101 pracowników Straży Miejskiej miasto wydało 3.287.901,00 zł. Gdyby kwotę tę przekazać dla Policji, pozwoliłaby ona przyjąć do pracy 193 Policjantów (3.287.901,00 zł / 1543,00 zł / 11 miesięcy). 193 Policjantów zamiast 101 pracowników Straży Miejskiej. Przy takich samych kosztach mielibyśmy więc aż o 92 funkcjonariuszy więcej. Proszę w tym miejscu pamiętać, że Policja posiada szersze uprawnienia od Straży Miejskiej. Przez kolejne 6 miesięcy pensje pracowników Straży Miejskiej wyniosły 2.497.731,66 zł. Przy okazji zwiększono zatrudnienie o 28 osób. Wróćmy więc teraz do tych 193 Policjantów, których moglibyśmy zatrudnić w roku 2008. Jeżeli założymy (na potrzeby tej symulacji), że w kolejnych 6 miesiącach ich pensje wzrosły o 20%, z 1543,00 zł do 1851,60 zł, to suma ich wynagrodzeń wyniosłaby 2.144.152,80 zł. Byłaby to kwota o 353.578.86 zł niższa od kosztów Straży Miejskiej. Nadwyżka ta zaś, pozwoliłaby na zwiększenie zatrudnienia w Policji o kolejnych 38 funkcjonariuszy (353.578.86 zł / 6 miesięcy / 1550,00 zł). Czyli przy takich samych kosztach zamiast 129 pracowników Straży Miejskiej mielibyśmy 231 Policjantów. Czyli mielibyśmy więcej aż o 102 funkcjonariuszy niż obecnie. I znowu przypominam o szerszych uprawnieniach Policji. Parafrazując więc znane hasło z reklamy, skoro widać różnicę, to po co przepłacać??

teks w calości pochodzi z http://upr.podlasie.pl/?q=straz

Właśnie ostro przeszukuję Allegro od paru dni, boję się jednak trochę otrzymania chińskiej podróbki, a potem problemy z odsyłaniem, niektórzy sprzedający nie odbierają telefonów i tym podobne bajki. Zastanawiam się, czy lepiej nie dać trochę więcej, ale mieć pewność, że stepper nie rozkraczy mi się po miesiącu, a nawet jeśli - to dostarczam do sklepu z kartą gwarancyjną i oni martwią się dalej.

-

Tylko na Bernatowicza można taki sprzęt kupić?

W nie całej ale w większosci

Ja mam taki stepper:D

amigo22

na karwiku jest jeszcze te pole namiotowe bo pamietam jak bylem pare lat temu to bylo zaniedbane ale jest tam cos wspanialego spedzilem tam wiekszosc wakacji przez kilka lat super wspomnienia i niezapomniany klimat

W niedzielę do 18, a tak to do 20.

może i 5 km od jeziora ale w okolicach mam kilkanaście jezior wiec jest w czym wybierać. a wieś jest na prawdę malownicza. a w tych wioskach co leżą bezpośrednio nad wodą to w lato jest jeden wielki motłoch jak zjadą się warszawiaki więc ja się cieszę ze mieszkałam w takiej spokojniej niekoniecznie turystycznej wsi.

a podaj nam Fazzi przykład miasta w Polsce które to ciągle idzie na przód w rozwoju gospodarczym i infrastrukturalnym i jednocześnie ludzie tam także się rozwijają mentalnie a nie cofają się w rozwoju? Pokaż nam miasto gdzie nie ma takich trolli jak tu na tym forum ( łącznie ze mną i sorry resztę forum no ale jakby nie patrzył jesteśmy dla Fazzi'ego trollami ) wielki obieżyświat się znalazł :] znajdziesz mi takie miasto i udowodnisz mi to, że idzie ono w dobrym kierunku razem z mieszkańcami to normalnie przestanę wierzyć w Boga i ty dla mnie nim się staniesz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org