Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wojna na forum. |
po co nk?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wojna na forum. |
A co do tego castingu na Zjeździe to nie mogłam się zorientować bo nie jestem z łomży.
|
|
A czemu tak sądzisz? A może ty w nim weś udział?!
|
|
to Ty jestes super laska
|
|
ale młodzież z niemcewicza W WIEKSZOSCI jest debilna ;] nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
proponuje rozmowy na poziomie
|
|
Ostatnio widziałam z balkonu sytuację taką: dwie dziewczynki (około 7-9lat) przyszły na plac zabaw z psami (niewielkie, ale szczekające na małe dzieci). Dziewczynki bawiły się z tymi psami: psy zjeżdżały ze ślizgawki, dziewczynki je łapały, huśtały psy na huśtawkach, itp. Na placu zabaw było 6 matek z małymi dziećmi, żadna dziewczynkom nie zwróciła uwagi, mimo, że psy szczekały na ich małe dzieci. Jeśli obawiały się zwrócić uwagę dziewczynkom w takim wieku, to nie dziwię się, że inni nie zwracają starszym. Aczkolwiek nie popieram takiego zachowania.
|
|
Ile lat ma mieć ten "pan" :D „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Głosujcie, ja oddałem głos :-)) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Autor: z_2013 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-05-10 02:41 W blokach mieszkają Wieśniaki... a co z kroili cię i lizałeś im byty hahah wieśniaku
|
|
Jak to niezdecydowana? Zadałam tylko pytanie
|
|
zakup wiatrówkę
|
|
głosować dalej ! :D
|
|
W samą porę trafiłeś. Szczebiotka za tydzień ma tarło. Już zaczęła szukać "leszcza". Tylko niewiem, czy z tego, będą-amury, chyba raczej nie. Ale zawsze coś.
|
|
Łomża 16 miejsce ! jedziemy dalej ! :D
|
|
amour:)? u mnie dostaniesz
|