Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Śmierdząca sprawa Ratusza – pecha ciąg dalszy. |
Jacek16 chyba Cie poprosze o autograf na klacie :) jakis Ty bystry Ja mam nieco inne zdanie bo jadac te 80 wcale nie stwarzam zagrozenia tak jak jakis uląg jadacy 40 i niewiedzacy co sie dzieje dookolo niego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Śmierdząca sprawa Ratusza – pecha ciąg dalszy. |
heheheheh xD
|
|
Do kolegi dzwonił typ ale z Francji to ten ?
|
|
hej czy ktoś zna dobrego elektryka z Nowogrodu lub okolic?dzięki za pomoc:-)
|
|
Witam. Mam do Was pytanie. Czy w Łomży (okolicach) jest jakis zaklad ktory bedzie potrafil dobrze i dokladnie obszyc deske rozdzielczą skórą?? Mam 22 letnie audi 80 i autko jest super ale lata robią swoje i chcialbym troszke odświeżyć wnętrze. Orientuje sie ktos czy jest to w łomży do zrobienia i ewentualne tego koszty?? A moze macie jakies inne pomysly na odnowienie deski rozdzielczej? Dodam ze okleina drewnopodobna z alledrogo odpada... nie zabardzo mi sie to podoba...
|
|
ja mam pokoj. ile dajesz
|
|
nom, tylko zbuzowany ale to wina dziurawych drog w naszym kraju nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
od dwoch dni jestem na diecie, i sama sobie dam rade pilnuj swoich zabawek
|
|
To prawda ,, RONIX ,, jest OK........... a gitara - lepsza samba od Santany....Polecam.
|
|
Debile konkretnie z Niemcewicza 6 wyprowadzają psa na plac zabaw dla dzieci i jakby tego było mało po kolei oddają na tej piaskownicy mocz!!!! Kretynie w podkoszulku z numerem nasraj sobie do łóżka i niech twój pies też sra ci codziennie w jadalni sypialni i gdzie będzie miał ochotę. Czy ty niedorozwoju nie potrafisz zrozumieć że ludzie tam wychodzą z małymi dziećmi !!!!!!! Czy masz aż taki cholerny niedorozwój że nie potrafisz przeczytać tabliczki z napisem zakaz wprowadzania zwierząt!!!!! Mam nadzieję że jak doczekasz kiedyś dziecka to ona również będzie taplało się w gównach psów sąsiadów. To nie jest pierwszy raz następnym razem zrobię zdjęcia i zamieszczę na forum ogólnym, co więcej wyślę je do wszystkich instytucji porządkowych, może jak zapłacisz to zrozumiesz.
|
|
pod murkiem
|
|
Nasz pudzianek nie dał rady,już w drugiej rundzie.
|
|
Bylo tak jak myslalem z pewna roznica....dotrwal do II rundy... :) Nie to ze mam cos przeciwko lecz naprawde porwal sie z motyka na slonce. To sport na ktory trzeba lat treningu a nie tylko sily.... lekcja dla pudziana,prawdopodobnie troche potrwa zanim powroci.... No chyba ze mnie zaskoczy.... Pozdro.....tak jak wczoraj ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |