Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-"Rzeczpospolita": Hall krytykuje rzeczywistość, którą sama stworzyła |
ich wybor ze nie mają zainteresowań i nie chcą sie uczyć
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-"Rzeczpospolita": Hall krytykuje rzeczywistość, którą sama stworzyła |
"http://freelomza.pl/component/content/article/185-juvenalia-2010-ju-tu-tu" 98 % zespołów na juwenalia to formacje hip hopowe....ręce opadają...czy w samorządzie nikt nie wie jakiego typu imprezy są juwenalia? Juwenalia to impreza na której wsytępuja zespoły rockowe a u nas? SAM Hip Hop jako jedyni rockowi to moja kapela i nic więcej. SAM HH. Jak zawsze Łomża musi być inna :| Prędzej mnie pochowają w glebie zanim odbędą sie prawdziwe juwenalia w naszym kochanym dresiarskim hiphopowym mieście (*^&%*^@#$) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Re: Tuskolandia-"Rzeczpospolita": Hall krytykuje rzeczywistość, którą sama stworzyła |
do artooro: gra o jakiej mowiles to Gun Dec tez ja przerabialem nie raz nawet, byla i druga czesc ale pierwsza rzadzila, ewentualnie moze chodzic o ultimate stuntman ! czasy pegasusa niezapomniane! btw ja moge sie pochwalic moj ojciec mial salon z NES-ami !!1 pozdr
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |