sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Proponuję olac te wybory.

ej a w Nowogrodzie?! przeciez tam jest coś takiego jak recycling!! tam powinni skupywac chyba!!

Temid

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Proponuję olac te wybory.

a jaka polecasz ?

Jak psy sobie biegają i ... gdzie chcą !!

Zbych

Napewno przeczytam ale polec jeszcze cos innego bardziej fantastycznego :D albo jakiegos horrora. buuuuuuuuuuuu

re:Misiek-2lo
14 lat to jeszcze nic jak piją i pala w wieku 11 lat.

Żyjemy w XXI wieku, kultrua naglosaska jest kulturą dominującą i chcąc nie chcąc duuuuużo słów lecz także zwyczajów itp. zapożyczamy z tej własnie kultury. Mojego podpisu nie przetłumaczę bo straci sens! Jak już mówiłam to jest z piosenki!! Niestety w Polsce nie robi się jeszcze muzyki tego typu na poziomie więc naprawdę nie ma się czemu dziwić że mam "motto", jak to sam nazwałeś po angielsku! =) Buziacki dla Dziadka Maćka :*

Ma zowsze Łomża

Ciekawostka - to pierwszy temat jaki był napisany na tym forum :) Podbjam go do góry celowo ....
Pytanie do pierwszych forumowiczów - co się zmieniło od tamtej pory ? :)

Pozdrawiam

Zbliża sie wiosna później lato koncerty imprezy na muszli itp. Jaki zespół muzyczny chcielibyście gosćić w Łomży na jednej z takich imprez ? (Ja czekam na ich czworo :D)

Zbych

tylko z Jagą bo wtedy będzie nie tylko ciekawie na boisku ale także na trybunach

Pozdr. dla kibiców z młyna.

Troche jest do poczytania poczytam se po.źniej zamiast bajki na dobranoc <hahaha> a ile bedzie jeszcze tego części ?

[L] jak Łomża - MIASTECZKO NAUKI RUCHU DROGOWEGO

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org