Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dzis pielegniarki organizuja białe miasteczko pod kancelaria premiera, mam jedno |
Dla mnie to niech oni są ,tylko jednego nie mogę pojąć dlaczego oni dostają więcej niż my ??????Ja sam się czuję dyskryminowany przez moje państwo.........Może tak by porówno dzielć wszystkich nie uważacie że wtedy będzie troszkę lepiej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dzis pielegniarki organizuja białe miasteczko pod kancelaria premiera, mam jedno |
Polak26 - a co do tego mają Czeczeni? Ja na żadnej emigracji nie byłem, mój ojciec ani matka też, moi dziadkowie całe życie spędzili w Polsce. Ja nic winien Czeczenom nie jestem. Jak czujesz się dłużny wobec nich - dawaj im kasę z własnej kieszeni. Nie sięgaj do mojej. Dlaczego mam płacić na tych agresywnych nierobów????
|
|
Re: dzis pielegniarki organizuja białe miasteczko pod kancelaria premiera, mam jedno |
Jeśli ktoś ma jakieś wiadomości na temat zespołu Twister to byłabym bardzo wdzięczna za wszelkie informacje.
|
|
Ekspress Reporterów nie weźmie tematu niepoprawnego politycznie. Jeśli to prawd co piszsz - nie terroryzuja polskich dzieci, polskie dzieci nie tracą na tym, nauczyciele nie mają problemu z utrzymaniem dyscypliny to wszystko w porządku, ale sam dziecka nie posłałbym do klasy z Czeczenami, bo niespotkałem jeszcze spokojnego, tolerancyjnego Czeczena - jestm przekonany, że wkrótce pojawią się problemy. Tak jak kiedyś pisałem, że Łomże zaleją Czeczeni (na początku było ich ok 100) wszyscy pisali, że jestem rasistą i nie będzie u nas ich wielu, bo dostają mało kasy (jak pisałem, że zgarniają po kilka tysięcy to nikt nie wierzył) i wolą jechać na Zachód. No, ale może tym razem się mylę.
|
|
kurs przyspieszony 48h, będziesz zadowolony, a na gwiazdkę od firmy dostaniesz karnet. Ale co to? Kolega zbił z tonu. Bo pomyślę że chcesz wagarować
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
dla ciebie moze niema ale dla podatnika moze jest kogo utrzymuje
|
|
To glosuj za wyjsciem z Unii, a poki w niej jestesmy nie placz, bo oprocz korzysci mamy tez pewne zobowiazania. A mi jako podatnikowi moze nie pasowac, ze musze placic na twoja ukochana partie i co? Rozwiaza ja? Moze mi nie pasowac, ze place na kosciol i co? Przestana placic? Moze wreszcie dotrze do ciebie, ze wszyscy placimy podatki (tzn. ja place, czy ty placisz nie wiem) i nie wybieramy sobie na co one pojda...
|
|
Oni tworzą enklawy ,nie chcą naszej wiary , nie uczą się języka tylko co -chcą naszych pieniędzy , bo sami nie zarobią bez znajomości języka, i co ?cały czas na zasiłkach i szkoły za darmo . Polacy jak wyjeżdżają ,to języki znają, bo bez tego ani rusz,a oni tylko kasę biorą i wcale perspektywicznie nie myślą. Dzieciaki nawet książek nie mają ,bo po co ? Do szkoły prawie w ogóle nie chodzą i co to za przyszłość? Zaczną kraść i rabować , zaczną się konflikty,nasze małe miasto nie poradzi sobie z tymi problemami. Jest ich coraz więcej ,a u nas też bezrobocie i kryzys ,konflikty są nieuniknione .
|
|
dran a ktora to moja partia? bo z tego co sie orientuje mojej partii niema w sejmie chyba ze ty wiesz lepiej?? czy to moze juz uprzedzenie?
|
|
" roznie dobrze polowe podatkow mozesz wsadzic do pieca i podpalic tyle samo bedzie pozytku a podatki bedziesz miala takie same." więc dlaczego tak Cię boli że jakaś część tych podatków idzie na rodziny czeczeńskie? podatki placilismy placimy i placic bedziemy i tak naprawde to niewiele mamy do powiedzenia na co one idą
|
|
jak to trafnie powiedizal korwin mikke, 10 % lewactwa narzuca 90% tom poglady i prawa ot cala unia
|
|
adamosxx mowie o partii ktora popierasz, myslalem, ze niezbyt trudno jest zrozumiec prosty kawalek tekstu... Tak usilnie promujesz PiS na forum, ze nie mam zbyt wielu watpliwosci... A co do wykorzystania podatkow, owszem o to wlasnie chodzi, ja tez nie mam wplywu, na co ida moje podatki i moge uwazac, ze sa marnowane, tylko taki to juz system... --------------------------------------------------------
|
|
Re: dzis pielegniarki organizuja białe miasteczko pod kancelaria premiera, mam j |
"90% ludzi nie chce u nas zadnych uchodzców itp." Skad ta statystyka? "Wiekszosc ludzi wracajaca z pracy za granica staje sie..." Yyy... Jesli ktos nie chce uchodzcow, ale sam wyjezdza za granice, to jest dla mnie co najmniej niekonsekwentny, a wrecz nazwalbym taka osobe hipokryta... Czy przypadkiem np. w UK nie slychac wciaz protestow, ze imigranci zabieraja im prace, przeciazaja system sluzby zdrowia, popelniaja przestepstwa itd? A co z zasada "nie rob drugiemu, co tobie niemile" ? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
a skad wy wytrzasneliscie te 4 tys za psa???jesli mowa o Owczarkach niemieckich szczenię kosztuje w ok 800-1tys zl wiec chyba lepiej zainwestowac w pieska z rodowodem niz dac 500 zl za bezrodowodowe barachło i wyrasta nam pozniej nie wiadomo co i czesto ląduje w schronisku
|
|
ale co to mnie obchodzi? niech sie boryka z tym dany kraj i ten polak jak ty to mowisz ktory tam siedzi chcesz powielac błedy zachodu? jak francja , anglia? nasprowadzac i pozniej utrzymywac? mnie interesuje co jest tu u nas nie obchodzi mnie bo u nich tak a u tych to tak, poco powielac błedna polityke?
|
|
Ile kosztuje w Niemczech rodowodowy pies, w odniesieniu do zarobkow? A walesajace sie psy i przepelnione schroniska, to jest wina hodowli? Az sie chyba przejde do schroniska i sprawdze ile psow wyglada na rasowce... Jest cala masa kundli, bo jakos panstwo slabo sie troszczy o ten problem. Psy na wioskach lataja luzem, mnoza sie, te ktore juz zyja dziko tez sie mnoza, do tego faktycznie dochodzi czesc psiakow wyrzucanych z domow i sa efekty. Moze trzeba zmieniac podejscie ludzi do zwierzat, a nie walczyc z hodowcami? Madry czlowiek nie wyrzuci psa, jaki by nie byl. A bogaty tez moze znecac sie nad swoim rodowodowym psem, wyladowujac swoje frustracje. U nas to nawet glupich pojemnikow, zeby wlasciciel mogl posprzatac po psie, nie uswiadczysz, a dziwisz sie, ze jest jak jest...
|
|
Rozumiem Adamoxxx ze na Czeczenów nie koniecznie ale na Polskich bandytów możesz łożyć ile dusza zapragnie.... Tylko pojmij jeszcze fenomen tego że z Naszego socjalu korzystają osoby które nie powinny korzystać...a tym którym potrzeba zostaje całe g.... i tu jest przoblem a nie z garstką Czeczenów....
|
|
hmm czy ja z czyjes pomocy korzystam?? chyba nie wiec nie chce zeby z mojej korzytali bandyci.
|
|
bandytow w wiezieniach to sobie polska jako kraj wychowala i na nich lozy jak siedza a czeczni sa naplywowymi bandytami wiec po co ich tu utrzymywac jak tylko szkodzą
|
|
kuro domowa chcesz być muzułmanką obejrzyj sobie filmik jak wpadniesz któremuś z nich w oko :) dopiero zamienisz się w prawdziwą kurę http://www.youtube.com/user/antyradicalislam
|
|
jedzie ktos na MS do poznania 21 na godz8:00??
|
|
Dran-przygladam sie tej "waszej "dyskusji juz od jakiegos czasu i w pelni zgadzam sie z twoim zdaniem-to jest tak logiczne i za razem prawdziwe w odniesieniu do wielu hodowcow i ludzi niestety. piszac ze w Niemczech mozna kupic i takie i takie psy mialam na mysli nie handlarzy tylko zwyklych normalnych ludzi ktorzy maja np.suczke Yorka-rasowca ale bez papierka i maja miot malych rasowych Yoreczkow i sprzedaja je po 200-300 euro. a sa tez i rasowce z rodowodem po duzo wyzszych cenach.......czyli taka sama sytuacja jak i u nas...... nierozumiem tylko tych ktorzy tu tak naskakuja na tych ludzi ktorzy obojetnie z jakich powodow kupia rasowego ale bez rodowodu psiaka!!!!!!
|
|
w zadnym wypadku slusznej decyzji o likwidacji tego osrodka. wielkie brawo za odwage!!
|
|
też uważam ze ma racje
|
|
Jaj najbardziej tak małe miasto jak Łomża fizycznie nie jest w stanie sprostać tak licznemu napływowi uchodźców, który ma miejsce.
|
|
orientuje sie ktos kiedy bedzie teraz pobór? --------------------------------------------------------
|
|
sprawdź poczte
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |