sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ambasada Izraela interweniowała w tarnowskim liceum

Jak ktoś ma kompleksy co do swojej osoby to próbuje przerzucić to na innych tak AdminAdmina to się Ciebie tyczy.
nie do mnie pisałeś? a czy tarczyn pisał do Ciebie?

To że kogoś wyzwiesz od idiotów to nie świadczy o tym jaka jest ta osoba tylko jaki jesteś Ty sam i nie rusza mnie to co napisałeś a widzę że Ciebie poruszyło to co napisałam do Ciebie
Jakbyś była taki mądry to umiałbyś w sposób kulturalny odpowiedzieć na każdego posta, nawet takiego w którym ktoś cię obraża lub pokazuje Ci że wcale nie jestes "fajny" :D

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ambasada Izraela interweniowała w tarnowskim liceum

tarczyn a nie pytałeś po prostu u szklarza? może on robi takie lustra

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Nie nie gotuje się, śmieje sie z Ciebie
nie jestem samotna i nie jestem zakompleksiona... to ty w każdym temacie szukasz zaczepki
nie ubliżam innym, nie wyśmiewam postów w przeciwności do ciebie
piszesz ze wstyd ze ktoś nie wie gdzie sie cos znajduje, sam pewnie tez wielu zeczy nie wiesz a nikt cie z tego pwodu nie wysmiewa.
Już napisałeś kilka "mądrych" postów.

Nie jestem dzieckiem neostrady, nie pisze w kazdym temacie kiedy nie mam nic do napisania, w przeciwności do ciebie
Nikt nie czyta? upss jesteś nikim :D

"no u szklarza brawo przeciez nie w salonie kosmetycznym" ale mądrość wymysliłeś, może autor tematu nie pomyślał o zwykłym szklarzu... ale skąd moższ to wiedzieć skoro Ciebie interesuje tylko to żeby kogoś zaczepić.

tyle w tym temacie, bo szkoda mojego czasu na pisanie z kimś kto nie umie napisać wiadomości bez ubliżenia komuś

Wstyd i żenada dla miasta(?) Łomży!!!
Ludzie niepełnosprawni mieszkają w naszym mieście i są jego pełnoprawnymi obywatelami.
Naprawdę nie jesteśmy zaściankiem, chociaż Ratusz bardzo pracuje na taki właśnie wizerunek naszego urokliwego miasta.
"Racjonalne wydawanie pieniędzy", to dewiza naszych władz lokalnych. Ciekawe, jakby tak podsumować, ile kosztowała praca sędziów, prawników Pana Prezydenta itd. - gdzie jest ta racjonalność i mądrość w wydawaniu pieniędzy podatników?
Czy warto było tak długo upokarzać rodziców dzieci niepełnosprawnych, którzy mieli odwagę walczyć o najzwyklejsze na świecie RESPEKTOWANIA PRAWA W TYM MIEŚCIE?
Wstyd!!!!
Wybory się zbliżają i cała nadzieja w mądrych ludziach, których w Łomży nie brakuje!
Brawo Rodzice!

widzę, że nie tylko ja sie zastanawiam ;P
muzyka i prowadzenie jak na weselu ;P a głośno jakby coś na dworze się działo :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org