Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Świat konserwatywno-religijny upada |
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Świat konserwatywno-religijny upada |
Będziesz się antykonceptować, a gdy zechcesz mieć dziecko i nie będziesz mogła wtedy będziesz bardzo żałować.
|
|
Świetny pomysł!, Jestem jak najbardziej za! Ale osobiście uważam, że przejazd trasą Łomża-Śniadowo-Łapy-Białystok byłby znacznie ciekawszy, chociażby z tego względu, iż to jest linia zamknięta. Od Łap do Tłuszcza i dalej do Ostrołęki jeżdżą przecież pasażerskie, więc jedynie odcinek Ostrołęka-Łomża byłby ciekawszy(ze strony Łomżyniaka oczywiście). A przejazd wymienioną przeze mnie trasą udowodniłby, że ta linia została niepotrzebnie zamknięta. Z tego co mi wiadomo to ubytki dotyczą głównie znaków, oznakowań i urządzeń do mijanki-ale przecież nie była by potrzebna, więc nie ma kłopotu. Sama linia jest przejezdna(poza kilkoma większymi krzaczorami) prędkość szlakowa jest szacowana na 60-80km/h, pozostaje jedynie ten nieszczęsny przejazd na krajowej ósemce(), ale myślę, że i to dało by się załatwić. Trzeba by mocniej przycisnąć PKP, powinna się zgodzić, w końcu to zbożny cel bialostoczanin 3mam kciuki za akcję, i jeśli możesz informuj na bieżąco o postępach
|
|
heh coś sie urwał temat a zapowiadało się ciekawie ;-) --------------------------------------------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
085 7327735 Białystok koszt 450 zł przed wizytą 4 dni bez alkoholu , znam kilku ludzi którzy zaczynali od esperalu i nie pija inni zaś w przerwach miedzy esperalem pili ile starczyło sił , najważniejsze jest podejście do problemu jeżeli sam widzisz problem i sam chcesz przestać pic to może będzie coś z tego , jeżeli wysyła Ciebie zona, dziewczyna czy matka to marne szanse , długa i kreta droga przed Tobą najciężej jest przetrwać pierwszy rok święta , czy jakieś uroczystości , później to leci już z górki , ale nawet po 5 latach ciągnie " wilka do lasu" osobiście radze terapie na Rybakach ,
|
|
Jej męża się spytaj.
|
|
ja tez nie lubie czeczenow. Sa nieprzyjacielscy, nie lubia integrowac sie z Polakami( a jesli, to tylko wtedy, kiedy potrzebuja pomocy). maja szczescie w nieszczesciu, bo kraje do ktorych uciekaja dbaja o nich> finasowo i nie tylko. bedac za granica mialam kontakt z czeczenami i powiem wam, ze ze wszystkich narodowosci, ktore ubiegaly sie o azyl, wlasnie czeczeni dostawali paszporty i niezla pomoc finansowa tak jak tutaj w Polsce. Dlaczego nasz kraj daje im duzo pieniedzy??? jak beda mieli kase to nigdy nie beda pracowac , tylko sie wloczyc??? , dobrze ubrac i miec super komóry. Takos
|
|
też możesz zrobic Wzgs-ach
|
|
powodzenia. oby sie udalo Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
|
|
tylko nie Gluszkowska, zrobisz wielki błąd jesli do niej pojdziesz, naprawde odradzam!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A jakiej odpowiedzi spodziewałaś sie na na głupawe pytanie bez treści?
|
|
tak mnie leczyła na torbiele a co się okazało ŻADNYCH TORBIELI NIE MAM kto jej dał dyplom
|
|
byl juz podobny temat i to dosc obszerny poszukaj "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pani dr Szantula to bardzo dobry człowiek i dobry lekarz
|
|
anias wes sie nie udizelaj jak pojecia niemasz w dupie bylas i guwno wiesz , ja mam amstaffa od ponad 8 lat od polowy tego czasu jest dziecko teraz 4 letnie i nie mam najmniejszych problemow , wrecz przeciwnie jest spokojny i cierpliwy jak niania a do autora powiem tak sobie kly wyrwij jak nie umiesz go ulozyc to zrobisz krzywde sobie i jemu , tak ot jest jak ktos bierze psa dla szpanu , wszyscy maja pretensje do psow a zaden pies nie jest z natury zly zaden! to ludzie wychowuja mordercow kup sobie chomika
|
|
spalić
|
|
Jeśli podjechali blisko i włączyli nagle sygnały to kierujacy mógł spanikować. "Polecenie do zatrzymania pojazdu podaje sie z dostatecznej odległosci, w sposób zapewniajacy jego dostrzeżenie przez kierujacego pojazdem oraz bezpieczne zatrzymanie w miejscu wskazanym przez policjanta."
|
|
nie bil tylko walczyl
|
|
Widocznie prezesi pragną zapewnić sobie emeryture w Czerwony Borze. powolutku spokojnie zrozumieją jakimi są BOGAMI.
|
|
Fakt bloki na Sybiraków te od dewelopera i ze spółdzielni to masakra!!!!!!!!!!bez rolet nie wprowadzaj się wogóle ,blok na bloku ze nie ma czym oddychac,na dodatek zero parkingów ,ciasnota jak nigdzie w miescie!!!!!!!!!zero przestrzeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie polecam!!!!!!!!!!!!!
|
|
Słyszałam własnie o tych pilotach i moim zdaniem to przesada, tym bardziej, że miejsc parkingowych na podwórku jest malutko. Wczoraj doszły mnie słuchy, że własciciele mieszkan dostali jakies duze rachunki za wywóz śmieci. - Czy to jest prawda?? Chyba coś jest nie tak z tymi blokami!! Co z wspólnątą?? Został wybrany jakis zarząd??
|
|
Thomas - osiołku - naucz się czytać ze zrozumieniem. Gdzie ja napisałem, że to Czeczeni? Napisałem, że w przyszłości z pewnością będą z nimi poważne problem, narazie ich przestępcze zapędy są hamowane ogromnymi zasiłkami i fundacją Ocalenie, która na kolanach i prosi o spokój. Przy tym zgarniają dużą kasę na "integrację".
|
|
sorki pomylka :) mialo byc : http://www.twierdzalomza.pl/
|
|
ADAMEK!!!!!!! „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Tylko Adamek!
|
|
i jak tam akcja "Znicz"? :) Wypaliło? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Adamek
|
|
Gołota
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dostateczna odległość do użycia sygnałów w logicznym myśleniu to odległość bezpieczna. Jeśli nawet nie ma wykładni ile to metrów, to napewno nie jest to odległość 3 -4 m od wyprzedzanego samochodu z tyłu czy 2m z boku. Na zatrzymywanym użycie sygnałow z tak małej odległości napewno robi większe wrażenie i dłużej zostanie mu w pamięci, ale taka odległość to stworzenie potencjalnego niebezpieczeństwa. Nie o to chyba jednak chodzi. Skutecznie i przede wszystkim bezpiecznie można zatrzymać jeśli pojazd uprzywilejowany włączy sygnały 20 - 30 czy nawet 50 m za wyprzedzanym pojazdem. Jeśli wskutek tak małej odległości powstałoby zdarzenie drogowe lub wypadek i sprawa trafiłaby do sądu to bardzo ciekaw byłbym jej wyniku.
|
|
A sieradzki to ten smieszny bramkarzyk co w zime w krotkich spodenkach i koszulce lata po yamie ???? Kiedy on ma dostać łomot na gali ??? DZIŚ ??
|
|
Realista - z całym szacunkiem nie pisz, że liczysz jedynie własne grzechy, bo z dziesięć postów wyżej wymieniłeś całą litanie grzechów popełnianych przez Czeczenów. A swoją drogą ja to mam niebywałe szczęście chyba - mieszkam w tym mieście, chodzę po ulicach, i nie spotkałem się jeszcze z żadnym przypadkiem nienawiści Czeczenów wobec Polaków. Ani ja, ani nikt z mojej rodziny.
|
|
|
|
_maly_ , dawaj tu na ten temat, nie zamulajmy innym tematów , Co do szopki, to z wiarygodnych żródeł wiem, że u Boboli dorabia sobie CXRSa1, muszę tylko ustalić - za osła czy barana tam robi ? bo kwalifikacje to ma na obydwu .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |